Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Merhaba
Kurallarınızı okudum
Burada olunduğu sürece başka zayıflama tipiklerinde bulunmamak vb
Aklıma takılan 2-3 soru var
Cuma zayıflama yarışmasında deneme sürecindeyim 3 gündür
Eğer cevaplar Leh’ime olursa, burada devam etmek isterim memnuniyetle ...
1) tatlı, hamur vb istediğim kadar yiyebilir miyim? Kalori sayıyorum çünkü
2) yaktığım kalorileri de baz alıyor musunuz ?
3) yüzde ve diğer hesaplamaları siz mi yapıyorsunuz yoksa kilo vermek isteyen şahıslar mı?
Numaralandırarak cevap veririrseniz iyi olur
Teşekkür ederim

Tarti resmi icin tesekkurler. Simdi cevap veriyorum :)

Bunlardan istedigin kadar yersen kilo veremezsin . Uzerine kilo alirsin. Arada kacamak seklinde yapabilir miyim diye soruyorsan evet yapabilirsin ama yapmaman senin lehinedir. Bu gruplara beslenme tarzimizi degistirmek icin geliyoruz.

Yaktigin kaloriler derken yaptigin egzersizleri soruyorsun sanirim. Hayir onlari kaydetmiyoruz. Yaptigin egzersizlerin uzun donemde sana yarari olur. Biz grupca kilo vermeye odakliyiz.

3) yüzde ve diğer hesaplamaları siz mi yapıyorsunuz yoksa kilo vermek isteyen şahıslar mı?
Yuzdeleri ve hesaplamalari ben yapiyorum. Siz sadece carsamba gunu verilen aralikta tarti resimlerinizi yukluyorsunuz.

+ Menulerde de tarti resimlerinde de Muttapa7555 Muttapa7555 arkadasimizi ekliyoruz.

Tarti resmi icin tesekkurler. Simdi cevap veriyorum :)

Bunlardan istedigin kadar yersen kilo veremezsin . Uzerine kilo alirsin. Arada kacamak seklinde yapabilir miyim diye soruyorsan evet yapabilirsin ama yapmaman senin lehinedir. Bu gruplara beslenme tarzimizi degistirmek icin geliyoruz.

Yaktigin kaloriler derken yaptigin egzersizleri soruyorsun sanirim. Hayir onlari kaydetmiyoruz. Yaptigin egzersizlerin uzun donemde sana yarari olur. Biz grupca kilo vermeye odakliyiz.

Yuzdeleri ve hesaplamalari ben yapiyorum. Siz sadece carsamba gunu verilen aralikta tarti resimlerinizi yukluyorsunuz.

+ Menulerde de tarti resimlerinde de Muttapa7555 Muttapa7555 arkadasimizi ekliyoruz.
Tartı için birşey değil , çok kibarsınız :KK66:
evet arada kaçamak olabilir tatlı , hamurişi (normalde aynı anda iki porsiyon söyleyip yiyen biriyim. Çoook zor da olsa başarmak zorundayım)
Sevindim hesaplama kısmına
Zor oluyordu Benim için
Çarşamba günü de Muttapa7555 Muttapa7555 arkadaşımızı etiketlerim , tartı konusunda :KK19:

Tartı için birşey değil , çok kibarsınız :KK66:
evet arada kaçamak olabilir tatlı , hamurişi (normalde aynı anda iki porsiyon söyleyip yiyen biriyim. Çoook zor da olsa başarmak zorundayım)
Sevindim hesaplama kısmına
Zor oluyordu Benim için
Çarşamba günü de Muttapa7555 Muttapa7555 arkadaşımızı etiketlerim , tartı konusunda :KK19:
Tarti yuklemek bazi arkadaslara zor geliyor ondan. Tarti resmi gordugumuzde tesekkur ediyoruz. :KK70:Ilk sayfada listede her adi olan arkadasimiz tarti resmi konusunda master yapan kisilerdir. Ben tarti resmini bahane edip gelemeyenlerden bahsediyorum. :temizlik:

Baska gruplarda listelerde adinin olmayacagini baz aliyorum. Gozum keskindir. :KK8:

A AklinYolu1 son sorum olucak
Haziran 14te yarışma gurupları bitmiş sanırım
Şuan ki tarih belli mi
Yani devam değil mi? Ara yok

Birinci asamayi atlattik, ikinci asamaya geciyoruz simdi.Tarti resmi cekilirken elbisesiz ve sabah ac karnina cekilmelisin. Kahvalti yaptigini ve giysili oldugunu varsayiyorum.

Biz su an yarismadayiz ve senin odemin var. Normalde arada katilim yok. Baslangictaki kilolarin hizli gittigini biliyoruz. O yuzden 67.2 olan kilonu 66 ya cevirebilirsen carsamba gunu bizimlesin. :KK19:

Tarti yuklemek bazi arkadaslara zor geliyor ondan. Tarti resmi gordugumuzde tesekkur ediyoruz. :KK70:Ilk sayfada listede her adi olan arkadasimiz tarti resmi konusunda master yapan kisilerdir. Ben tarti resmini bahane edip gelemeyenlerden bahsediyorum. :temizlik:

Baska gruplarda listelerde adinin olmayacagini baz aliyorum. Gozum keskindir. :KK8:

Birinci asamayi atlattik, ikinci asamaya geciyoruz simdi.Tarti resmi cekilirken elbisesiz ve sabah ac karnina cekilmelisin. Kahvalti yaptigini ve giysili oldugunu varsayiyorum.

Biz su an yarismadayiz ve senin odemin var. Normalde arada katilim yok. Baslangictaki kilolarin hizli gittigini biliyoruz. O yuzden 67.2 olan kilonu 66 ya cevirebilirsen carsamba gunu bizimlesin. :KK19:
Başka listelerde yer almaya gönlüm razı olmaz merak etmeyin :)
Kandırmak olur o
Tartı fotosu eklemeyen baştan kaybetmiştir bana göre (biraz iddialı oldu ama :)))
Evet ödem varDır
Tamam 66 ya inip , Çarşamba tartımı yükleyerek başlıyorum :))

Başka listelerde yer almaya gönlüm razı olmaz merak etmeyin :)
Kandırmak olur o
Tartı fotosu eklemeyen baştan kaybetmiştir bana göre (biraz iddialı oldu ama :)))
Evet ödem varDır
Tamam 66 ya inip , Çarşamba tartımı yükleyerek başlıyorum :))
Hayir bugunden baslamalisin. :KK51:

Menu bildirmelisin . Gunluk menulerden +2 yildiz alip , bildirmediginde -2 aliyorsun. Bu hafta bayram haftasi oldugu icin -2 yildiz yok.

Menuler gunluk ve toplu yazilmali. Menulerden sorumlu arkadasimiz Muttapa7555 Muttapa7555 etiketlenmeli.

Burada oldukca bizim sisteme alisirsin zaten. :süslü:

Günaydın kızlar... bende 1saat önce uyandım ne uyuyuyorum 2 gündür arkadaş ya kahvaltıyı es geçtim yoğurtlu kabak yiyorum
Canım yoğurtlu kabağı çok beğendim evde dereotu yoktu nane koydum içine. Yürüyüş yapayım diyordum yağmur yağıyor bir de etrafımda bana eşlik edecek kimse yok tek başıma çıkınca utanıyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyorum

Canım yoğurtlu kabağı çok beğendim evde dereotu yoktu nane koydum içine. Yürüyüş yapayım diyordum yağmur yağıyor bir de etrafımda bana eşlik edecek kimse yok tek başıma çıkınca utanıyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyorum
Burada da yağmur var ama ben de yapıcam bi ara yürüyüş
Annemlere yürüyerek gidip gelicem

Sena616 Sena616 ve Cascade_ Cascade_ aramıza hoşgeldiniz çarşambaya hedefe ulaşıp aramıza katılacağınıza inanıyorum menü bildirimi günlük ve toplu halde tartı fotosu çarşamba günü
Beni etiketlerseniz acaip mutlu olurum araya kaynamasın bazen muhabbet yoğun oluyor mesajlara karışır gider maazallah

X