-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.041
Çok yeme onu zaten biliyorsun az yersende kıtlık alarmıba geçiyor vücut yani yeteri kadar yiyeceksin. Yaş kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra malesef zor gidiyor birde sağlık sorunları varsa daha da zor oluyor...Az yiyince vucut kendini korumaya alip kalori yakimini azaltirmiş.kilo verme dururmuş.
Çok yiyince vucut yaga cevirip depolarmiş.
Yani yesem de yemesemde kilolara mahkumum.
Off yaaa yaşli olmak ta zormuş.
18 yildir yaşli ve obezim daaaa.
Iki gun hic tatli yemesin. Badem yesin bak gor nasil degisecek. Pazartesi yine gitsin meyvesini yesin.Çok yeme onu zaten biliyorsun az yersende kıtlık alarmıba geçiyor vücut yani yeteri kadar yiyeceksin. Yaş kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra malesef zor gidiyor birde sağlık sorunları varsa daha da zor oluyor...
Her durumda şişmanım diye moralini bozma birgün bocalarsın 2 gün bocalarsın sonra düzene sokarsın... gram gram da olsa yeterki gitsin pes etme... kendine moral ver insülinin var sanırım benden daha iyi bilirsin ne iyi gelir ne gelmez onlara dikkat et. Tam bir yıl 67 ve 65 arasında bocaladım vazgeçseydim başlangıçtaki kilomu da geçerdim. Ne yaparsam yapayım olmuyor deme bi şekilde olacak diye düşün.
Tatlı krizleri için 1.5 litre suya 3 çubuk tarçını geceden suya koy sonraki gün gün boyunca tüket. Tatlı isteğini bastırıp şeker olayını dengeliyor sağlığın için zararlı değilse deneyebilirsin
45 yasindayim.Çok yeme onu zaten biliyorsun az yersende kıtlık alarmıba geçiyor vücut yani yeteri kadar yiyeceksin. Yaş kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra malesef zor gidiyor birde sağlık sorunları varsa daha da zor oluyor...
Her durumda şişmanım diye moralini bozma birgün bocalarsın 2 gün bocalarsın sonra düzene sokarsın... gram gram da olsa yeterki gitsin pes etme... kendine moral ver insülinin var sanırım benden daha iyi bilirsin ne iyi gelir ne gelmez onlara dikkat et. Tam bir yıl 67 ve 65 arasında bocaladım vazgeçseydim başlangıçtaki kilomu da geçerdim. Ne yaparsam yapayım olmuyor deme bi şekilde olacak diye düşün.
Tatlı krizleri için 1.5 litre suya 3 çubuk tarçını geceden suya koy sonraki gün gün boyunca tüket. Tatlı isteğini bastırıp şeker olayını dengeliyor sağlığın için zararlı değilse deneyebilirsin
Vücudun ayakta kalabilmek için ağırlıkların olduğu bölgeye göre şekilleniyor zayıfladıkça düzelir hiç merak etme bende kamburum var sanıyordum kilolu olduğum için öyle duruyormuşum. Duruşum düzelmeye başladı kalburunda gitti.Yada merdanenin el tutulan yerleri tam normal.ortasi zikzakgibi
Badem yiyemiyorum.sanirim alerjik.rahatsiz ediyor.ceviz denedim..cok yagli simdi.tazesi yok.oda bayiyorIki gun hic tatli yemesin. Badem yesin bak gor nasil degisecek. Pazartesi yine gitsin meyvesini yesin.
İnsülin direnci hiç yaşamadığım için çok bilgim yok canım. O yüzden de ne iyi gelir hangi yöntem yarar bilmiyorum ki sizin birbirinize çok faydanız olur aslında sen başetmişsin halinden anlarsınIki gun hic tatli yemesin. Badem yesin bak gor nasil degisecek. Pazartesi yine gitsin meyvesini yesin.
Ceviz olmaz zaten badem olmali.Badem yiyemiyorum.sanirim alerjik.rahatsiz ediyor.ceviz denedim..cok yagli simdi.tazesi yok.oda bayiyor
Cevizi 1 gece suda bekletip ye hatta suyunu da iç :) suda 1 gece bekleyince taze gibi oluyorBadem yiyemiyorum.sanirim alerjik.rahatsiz ediyor.ceviz denedim..cok yagli simdi.tazesi yok.oda bayiyor
Diyorum ayni ben.İnsülin direnci hiç yaşamadığım için çok bilgim yok canım. O yüzden de ne iyi gelir hangi yöntem yarar bilmiyorum ki sizin birbirinize çok faydanız olur aslında sen başetmişsin halinden anlarsın
Dışındaki kabuğu rahatsız ediyor olabilir soyup tüket bir de onu deneBadem yiyemiyorum.sanirim alerjik.rahatsiz ediyor.ceviz denedim..cok yagli simdi.tazesi yok.oda bayiyor
Onun cig oldugu surece kabugu da yararli fatma.Dışındaki kabuğu rahatsız ediyor olabilir soyup tüket bir de onu dene
Tamam canim gorusuruz. Iyi geceler.Neyse kızlar size doyum olmaz ben küçük kuzumu uyutmaya gidiyorum bende uyumazsam uğrarım yine uyursam o zaman size iyi geceler
yarın görüşürüz
Hani alerjik dedi ya Belki kabuk rahatsız ediyordur öyle işe hiç yoktan iyidir kabuksuz yemesiOnun cig oldugu surece kabugu da yararli fatma.
Her seferinde 3 adet yese yetiyor zaten.
Alerjik olsa yuzu gozu siser.Hani alerjik dedi ya Belki kabuk rahatsız ediyordur öyle işe hiç yoktan iyidir kabuksuz yemesi
Ceviz olmaz zaten badem olmali.
...Ama sen de bahane mi uretiyorsun anlamiyorum. Buraya denemek icin gelmedin mi?
Kilo veremiyorum diye bi sey yok, kilo vermeyi denemiyorum diye bi sey var.
Bunu deneyeceğim.en sevdigimdir taze ceviz.hele o icindeki beyaz ince zarini soyup yemek.Cevizi 1 gece suda bekletip ye hatta suyunu da iç :) suda 1 gece bekleyince taze gibi oluyor
Bak senin sorunun kilo verememek, artik bikmissin. Kilo verecegine dair umudun kalmamis. Eee ne oluyorsun stres hormonu uretiyorsun. Bu da tatliya duskun biri yapiyor seni. Lennn psikolog oldum sayende.
Bazi yiyecekler kisiye gorede muamele yapiyor.
Doğup buyudugum yorede hiç badem olmamisti.cevizle findikla buyudum.
Hatta cocuklugum kargalarla ceviz icin mucadele etmekle gecti.cok ceviz agacini dibinde beklerdim.kargalar agactan dusururdu toplayip yerdim.
Ben hashasi,bademihatta bazi yiyecekleri il degistirdigimde tanidim.univ.yillarimda yani.sonrada evlilikle eski aliskanliklarim tamamen degisti.
Badem hashas gibi yiyecekler adiri karin ağrisi yapiyor.oyleki kramp giriyor.
Belkide dediginiz gibidir.kilo vermemek icin psikolojik olarak boyle oluyorumdur.