- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.001
Cidden bu kadar ama açım şu anHadi canim yeme beni. Pizzayi ye.
Bu kadar mi cidden.
Uzaya gitti dönemediUzaya mi gitti benim mesaj. Dur laptoptan bakiyorum. Telden useniyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden bu kadar ama açım şu anHadi canim yeme beni. Pizzayi ye.
Bu kadar mi cidden.
Uzaya gitti dönemediUzaya mi gitti benim mesaj. Dur laptoptan bakiyorum. Telden useniyorum .
Hakketen öyle kendileri masallardaki prensler kadar yakışıklı kusursuz olurlar bize gelince tombalak oluruz ama göstereceğiz onlara kendilerini sorgulayacaklar ben bu hatunun yanında çok mu geniş kaldım diyeKendileri alır biz veririz ama gözlerinde kilolu olan hep biz :)
Cidden bu kadar ama açım şu an
Uzaya gitti dönemedi
Yurrruuu be fatmaaa. Iste 38 beden boyle konusturuyor adami.Hakketen öyle kendileri masallardaki prensler kadar yakışıklı kusursuz olurlar bize gelince tombalak oluruz ama göstereceğiz onlara kendilerini sorgulayacaklar ben bu hatunun yanında çok mu geniş kaldım diye
Tam senlik bi durum olmuşAhahaha misafir ağırlamaktan vaktim olmadı
İnanır mısın dün çikokata yemekten baklava yiyememişim gün sonunda farkettim
Topigin yaramaz kizi o.Tam senlik bi durum olmuş
Bana oğlumun yanına yakış kendine bak azıcık yoksa yenisini bulur oğlum diyenlerin ağzına kürekle vurmuş kadar oldum ayol ben birde 55 olayım gör sen bendeki özgüveni yere basmaz ayaklarımBir tur atip gelecek.
Tokum diyoruzzz , ben tokum, tokkkkkkk , toooo. Zzzzzzzzzzzzzz
Acsan badem ye , kesmez seni. Ayran ic , sut ic, kahve ic , cay ic. Secenekkk cookkkk.
Yurrruuu be fatmaaa. Iste 38 beden boyle konusturuyor adami.
Neredenn nereleree. Simdi 60 lari begenmiyoruz. Aynenn cok ugrastikk 55 de confettileri beraber patlacagizzz burada. Grupca kilo vermek gibisi yok.Bana oğlumun yanına yakış kendine bak azıcık yoksa yenisini bulur oğlum diyenlerin ağzına kürekle vurmuş kadar oldum ayol ben birde 55 olayım gör sen bendeki özgüveni yere basmaz ayaklarım
Badem mi dondurmayla olurBir tur atip gelecek.
Tokum diyoruzzz , ben tokum, tokkkkkkk , toooo. Zzzzzzzzzzzzzz
Acsan badem ye , kesmez seni. Ayran ic , sut ic, kahve ic , cay ic. Secenekkk cookkkk.
Hakketen öyle kendileri masallardaki prensler kadar yakışıklı kusursuz olurlar bize gelince tombalak oluruz ama göstereceğiz onlara kendilerini sorgulayacaklar ben bu hatunun yanında çok mu geniş kaldım diye
Bu kız da emoji koymuyo laf sokuyo sanıyorumTam senlik bi durum olmuş
Neredenn nereleree. Simdi 60 lari begenmiyoruz. Aynenn cok ugrastikk 55 de confettileri beraber patlacagizzz burada. Grupca kilo vermek gibisi yok.
Girmesem de bildirim geliyordu banaTopigin yaramaz kizi o.
M e g g 1 gun once girmissin daha bakmamissin mesajlara. SS mi alayim zilli. Ayy bugun boyle mahalle agziyla konusasim geldi.
O ne kız öyle...Badem mi dondurmayla olur
Ayran tostla olur
Süt bisküviyle olur
Çay baklavayla olur
Badem mi dondurmayla olur
Ayran tostla olur
Süt bisküviyle olur
Çay baklavayla olur
Fatma emoji kullanmiyor ama kimse killanmiyor.Bu kız da emoji koymuyo laf sokuyo sanıyorum
Yoksa sokuyor mu
Evet evet şahane olacağız hep beraber 67 65 arası debeleniyordum çok şükür şimdi 61 60 arasındayım. Yarın kabak yiyecem çünkü bugün tüm gün uyudum ödem tutuyorum öyle olunca dengelemem lazım sabah sıkı bir kahvaltı yapayım sonra kabak candır :))
Ağzımı açınca ikna olabileceği şeyler yiyorumO ne kız öyle...
Al eline bademi doldur çayını alsana çay çerez
doğra salatalığı ayrana biraz nane pulbiber al sana cacık...
Isıt sütü biraz at içine biraz toz tarçın al sana tatlı niyetine tarçınlı süt
Hem tok tutar hem kilo verdirir
Ayy yok kız laf sokmak değil benim telefon bazen emojileri açmıyor hatta bazen kafasına göre yazıyor.Bu kız da emoji koymuyo laf sokuyo sanıyorum
Yoksa sokuyor mu
Kasap ve posttt .Girmesem de bildirim geliyordu bana
Face bile tatilde
Maşallah yelloz zilli gidiyon bana
Kafasina kafasina vur bunlari.O ne kız öyle...
Al eline bademi doldur çayını alsana çay çerez
doğra salatalığı ayrana biraz nane pulbiber al sana cacık...
Isıt sütü biraz at içine biraz toz tarçın al sana tatlı niyetine tarçınlı süt
Hem tok tutar hem kilo verdirir
Uyusam mı ki yaAyran maydanozla
Olur canım:)Ayy yok kız laf sokmak değil benim telefon bazen emojileri açmıyor hatta bazen kafasına göre yazıyor.
Bu arada belirteyim laf sokmak hiiiç adetim değildir direk yapıştırırım ben lafı sokmak falan benlik değil :))) böyle gülen sürat yapsam olur mu
Yok yok bu kez iyi gidiyorsun. Neden o kadar dedim . Kendine gore az yiyorsun yani.Ağzımı açınca ikna olabileceği şeyler yiyorum
Zaten şu yazdığın gibi azimli olsam 600 kere mezun olmuştum
Sindy asiri dozda sebze alarak ortadan kayboldu.Uyusam mı ki ya