- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.861
Ben disardayim hala eve gidip kina yakmam gerek. Beyazlar cikti:)Huu nerdesiniz
Komsu topikten. Ara sira bize sohbete geliyordu.Liliana kim
Yine iyi kurtarmissin:)baklava yemedimmmm
Dondurma çıkardım dolaptan geri koydum
Ama pilav yedim dört kaşık
Ama napım annem et pilav yapmıştı
Yine iyi kurtarmissin:)
Ben bugun kahvaltı bile etmedim. Ogle yemegi yok, aksam yemegi de yok:) sadece salata ayranYani bu da bişi dimiii
Yemicem artık altı dan sonra yani inşallah hep diyoruz ama hayaller hayatlar biraz sıkıntı
Ben bugun kahvaltı bile etmedim. Ogle yemegi yok, aksam yemegi de yok:) sadece salata ayran
Patates yok. Iki kafeinsiz latte ve zerdecal latte. ::))Patates ve latte yokmuben şok çok alışmışım senin menülerdeki bu ikiliye
Ben niye regl olmuşum bilsen
İlacı yanlış kullanmışm tersten başlamışım doktorun yanına gitmeden ilacıma baktım sonra dedim esen sen n’aptın ay rezillik rezalet
Rahim duvarın incelmiş bırak yenş kutuya başla hemen dedi
Patates yok. Iki kafeinsiz latte ve zerdecal latte. ::))
Nasil tersten bakıyorsun esen 21 gun kullanıyorsun. Ters derken nasil?
Ben matrix'deki kirmizi ve mavi hapi biliyorum.İlaç ta başlangıç noktası var iki ayrı hormon düzenleyici
Ben gidip kırmızı haptan başladım beyazlardan başlamam gerekiyordu
Ben yedim malesef 3 dilim baklava midem bulanıyor büyükleri ziyaret hiç iyi değil diyet döneminde.baklava yemedimmmm
Dondurma çıkardım dolaptan geri koydum
Ama pilav yedim dört kaşık
Ama napım annem et pilav yapmıştı
Bayram ziyaretlerinde kuruyemis yok mu yahu.Ben yedim malesef 3 dilim baklava midem bulanıyor büyükleri ziyaret hiç iyi değil diyet döneminde.
Sen pilavla iyi kurtarmışsın
Ben yedim malesef 3 dilim baklava midem bulanıyor büyükleri ziyaret hiç iyi değil diyet döneminde.
Sen pilavla iyi kurtarmışsın
Yok bea sarma tatlı kola gazoz fanta etli pilav börek vardı ben kuruyemiş soda kötünün iyisi meyve hiç denk gelmedimBayram ziyaretlerinde kuruyemis yok mu yahu.
Misafirlikte artik kuruyemis goturmek lazim. Kabak cekirdegi bile olur, ay cekirdegi olmasin mumkunse.Yok bea sarma tatlı kola gazoz fanta etli pilav börek vardı ben kuruyemiş soda kötünün iyisi meyve hiç denk gelmedim
Bide darılırım küserim aman buda hepten kendini hanım sayıyor oldu olmadı eşşeğin bacağını ye diyor benim kvBen yarın gidicem kaynanama
Yemicem ama ev baklavası yapmış yemem zaten
Evde koca bir tepsi var bakmıyorum ona
Bayram şekeri de yemicem gözümün içine baka baka yiyorlar