- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.781
Nisanım benden yana iyi bile oluyor gazla tatlim bizi
Sen rahat ol şekerim niye gücenelim
Ben şahsen mutlu ve memnunum hepinizden.Seviyorum sizleri ve bu topiği
Şöyle birşey var yalnız; ben 10 yıldır bu sitedeyim. Uzun zaman çok güzel arkadaşlıklar kurdum. Fakat ilk girdiğim günden beri dikkat ediyorum sistem mesajlaşma olduğu için yazdığımız şeyleri sadece okuyoruz, mimik ve ses tonumuzu duymadığımız - görmediğimiz için yazılan mesajlar, espriler yanlış anlaşılabiliyor.
O esnada da emojiler kurtarıyor bazen.
Bunları senin için söylemiyorum yanlış anlama, bu siteye girdiğim günden beri olan izlenimlerim. Hatta geçen gün bdv'ye bi mesaj yazdım bir konuya, ordan oraya cekildi durdu gereksiz bir şekilde. Bir daha da yazmam zaten.
Velhasıl kırıcı olmadığımız sürece birbirimizle bir sorunumuz olacağını sanmıyorum. Herkes az çok tanıdı birbirini, gayet uyumluyuz bence.
Ben idareci olduğum için böyle şeylerde çenem açılıyor kusura bakma nisacım
aynen buyuzden burada bas konus ozellıgı olmalı dıyorum
basıcam butona konusup gondercem
ne yazım hatası ne uzun zaman klavye duzenlemesı hıc bırıne gerek yok ıcınde duygu var sohbet ortamı var oh mis :)
Oneri ve motivasyonlar icin ben tesekkurlerimi sunuyorum.
Peki gercekten iki ayda okkali bir kilo verilebiliyor mu.ben ikibucuk ayda ancak bu kadar verebildim.
Disiplini sağlayamiyorum. Nedir bunun puf noktasi.
Yani o kararliligi nadil uyguluyorsunuz.
Ben hayat tarzimda da oyle azimli degilim.kaderciyim biraz.
Olana şukur cinsinden yani. Aslinda farkindaligim var.yani gozukapali sayilmam ama hirs etmiyorum yasam tarzimda da.
Bunu bir becerebilsem...
verılıyor canlı ornegı benım :)
bu meseleye dıyet olarak bakmamak lazım saglıklı yasam olarak bakmak lazım
boyle deyınce ınsanlar korkuyor ne yanı ben cips cıkolata hıc yemezsem yasamanın ne anlamı var ezıyet bu hayat dıyorlar
dıyorum cıps yasak degıl var ıdeal kıloma geldıgımde cıps tabıkı yerım ama kendım yaparak yerım
cıkolatamı da kendım yapıcam ornegın 2 hurma 1 kuru kayısı bıraz toz kakao bıraz süt yarım muz fındık fıstık badem cevız blanderdan cek buz kalıplarında dondur al sana cıkolata :)
neden artık boyle cıkolata cunku bız zamanının cok sısmanlarıyız bu demek oluyor kı yıne oyle sısmanlama kapasıtemız var yanı bızım hazıp paketlerden uzak durmak ama hayatın ıcınde uyum saglamamız bunun ıcın saglıklı yasamak zorundayız
boyle dusunur bunu benımsersen verırsın verdıgını de almazsın
benı anlamanız ıcın benım bulundugum memleketde yasamanız lazım aslında
dayanamadım bı parca cıkolata yedım canım bore cektı dıyenlere guluyorum ama dalga gecmek ıcın degıl
ah dıyorum ah onlar en masum seyler buna kanan kısı burda yasasa 250 kılo olur demek kı dıyorum
ben burda cok cıddı bır sabır sınavı verıyorum oyle boyle degıl benımkı dıyetden cok baska bırsey oldu aslında
once cocugumu dusundum sonra yaslılıgımı dedım nisa yedın catlıcan yedın yeter vucudunu ne hale getırdın okuz gıbısın dedım kendıme
en buyuk elestırıyı yaptım kendıme en buyuk hakaretı
ve asla kendıme acımadım
aman canım bı kereden bırsey olmaz sımdı ye bu hafta dıkkat edersın aman nolucak demedım
tam aksıne yumusamak en buyuk tehlıke ve zarar oyuzden burda kacamak yapana ters konusuyorum
yumusak konusursan o sadece karsımdakı kısının kendını kandırmasına ızın vermıs olurum hıc durust bır davranıs olmaz
bız burda hatamızdan ders almak ıcın toplandık bırbırımıze hayır demek dogru yonlendırmek ıcın
kısı yıne bıldıgını okuyacaksa ınadına devam edecekse dıyet adı altında arada kacamaklarda kendıne yememe ezıyetı edecekse etmesın bızı de germesın kendını de yormasın gıtsın yemege devam etsın gercekden karar verdıgınde gelsın dedım hep
yanı bu ıstedıgın kıloya ulasana kadar bır surec degıl
omurluk bır surec
bızler zamanın sısmanları olarak gelecekte de her an yıne sısman olabılırız
bunu bılıp kabul edıp bunu hastalık olarak gorup omur boyu oyle devam etmelıyız
baklava da yıcem bırgun tabıkı omur boyu yememem munkun degıl
ama 1 catal yıcem ve bunu yıyebılmek ıcın once saglıgıma kavusmam gerek vucudumun bunu haketmesı gerek
daha oncekı yedıklerıme sayıyorum nasılsa tadını bılıyorum dıyorum hep
yanı en onemlı sey once karar sonra sabır . bunun bırlesımı irade oluyor .
sende yaparsın ınankı yaparsın cok kolay .tek zor kısmı verdıgım kıloyu gerı alacakmısım bakıs acılı potansıyellerın olması bana guvenlerı yok heralde dıyorum ben
oyyy