- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Azıcık ye ama olur mu ve akşamına dengele mutlaka perşembe günü pasta dıiında ki oda çok az olacak karnonhidrat tüketmiyorsun anlaştık mıYengeç burcuyum hem yapar hem yerim yani anlıcağınay İnsallah ama bu perşembe kızlardeşimin partisi var okulda azcık pasta damı yemicem
Dimi ben yedim değil de ay çok yemek istiyorum durdurun beni demen lazım ki biz seni gaza getirelim yapmaman içinMesela kacamak yaptiktan sonra yazma buraya. Yazacaksan kacamak yapmak istediginde yazacaksin ki , bu topigin sana yarari olsun.
Bizim de canimiz istiyor/cekiyor bi seyler . Ben 3 gun burada latteeeeeeeeeee diye bagirabilirim ama sonunda icmiyorsam bu sizlerin basarisi olur.
Ah bu uengeç ah bu su grubu yoksa bizde sıkıntı yok yaniMuttapa7555 yengec burcu arkadasta senden. Tamamen su grubu burclar suclu biz fazla yemiyoruz.
Ben cok fazla kacamak cezasi vermem, versem kendime verirdim. Fazla kacamak yapan biri degilim latte disinda. Onu da birakiyorum zaten.Arada olabilir ama arada... siniri gecmeyelim. Her gun bir mazeretin olmasin mesela. Tartida sonucu gormek isterim, kilo verdigini gormek isterim, emek harcadigini gormek isterim.
Bilmem kac senede alinan kilolar , 5 haftada birden gidecek degil. Bi-iki hafta bocalarsin ama kendine gelirsin.
Diyet demeyelim de saglikli yasam bicimi diyelim biz buna.
Yok kararlıyım cok az kaçamagım olacak insallah elbette sizlerinde destegiyle:)senin burç ne?Muttapa7555 yengec burcu arkadasta senden. Tamamen su grubu burclar suclu biz fazla yemiyoruz.
Ben cok fazla kacamak cezasi vermem, versem kendime verirdim. Fazla kacamak yapan biri degilim latte disinda. Onu da birakiyorum zaten.Arada olabilir ama arada... siniri gecmeyelim. Her gun bir mazeretin olmasin mesela. Tartida sonucu gormek isterim, kilo verdigini gormek isterim, emek harcadigini gormek isterim.
Bilmem kac senede alinan kilolar , 5 haftada birden gidecek degil. Bi-iki hafta bocalarsin ama kendine gelirsin.
Diyet demeyelim de saglikli yasam bicimi diyelim biz buna.
Tamam o zaman öyle yaparım ki mantıklısıda o zaten ya 5 haftada 6kilo versem super olur yaaMesela kacamak yaptiktan sonra yazma buraya. Yazacaksan kacamak yapmak istediginde yazacaksin ki , bu topigin sana yarari olsun.
Bizim de canimiz istiyor/cekiyor bi seyler . Ben 3 gun burada latteeeeeeeeeee diye bagirabilirim ama sonunda icmiyorsam bu sizlerin basarisi olur.
Tamam canım tesekkürler:)Dimi ben yedim değil de ay çok yemek istiyorum durdurun beni demen lazım ki biz seni gaza getirelim yapmaman için
Kaptan bi ayar çeker ona sen merak etme bu sabah tartıldın mı acabaBide bişi sorcam ben bugun baya abarttım yeme işini yani öyle böyle değile şimdi yarın tartıda agır gelicem sonrada haftaya cok kilo verdim görüncek napıcaz kızlar bilgilendirin beni lütfen
Eee naptın toparladın mı bari ortalığı kız napcan nasıl temizlicenYilin catlagi odulunu istiyorum Neden mi anlaticam.
Kina yakicam demistim, sakin sakin sacima. Evde eldiven bitmis dandik bi posetle ust kismi yapayim dedim. Bu saclar niye uzun ki keseyim dedim. Kestim. Sonra ensedeki killari kisalttim mi. Getirdim elektrik supurgesini cekiyorum. Cektigim gibi elektrik supurgesi bozulmadi mi. Bozuldu. Eee simdi ne ise yaradi bu.
Sigortasi atti galiba, eger oyleyse degistiririm. Zumba , dans filan da tam bir kutugum ama marangoz , tamir islerinde iyiyim ahaha.
Sacim kut oldu , kuaforden iyi kesmisim. Buradaki kuaforleri sevmiyorum zaten . Insani gittigine hep pisman ediyorlar .
Aayyy boyle iste simdi de son beyaz cikolatali mochami iciyorum. Yarasin bana.
E hani yarın diyete başlicam diyeKaptan bi ayar çeker ona sen merak etme bu sabah tartıldın mı acaba
Yeni elektrik supurgesi alicam napiyim. Sigortayi yarin degistirip bakarim duruma.Eee naptın toparladın mı bari ortalığı kız napcan nasıl temizlicen
Iki domates yemismis.Ay ben dayanamadım 2 domates yedim ya çok acıktıydım. İnşallah nütün günüm boşa gitmemiştir.
Pişmanliktan miğdem bulanıyor
Bu sabah kac cikmistin mitsu.E hani yarın diyete başlicam diyeevet bu sabah tartıldım
70.2 ydim canımYeni elektrik supurgesi alicam napiyim. Sigortayi yarin degistirip bakarim duruma.
Iki domates yemismis.Ben son gunum diye icmedigim latte kalmadi. Bakalim yarin 5 kadar yemem herhalde .
Bu sabah kac cikmistin mitsu.
Kahvaltiyi kac gibi yapiyorsun.70.2 ydim canım
su aralar yapmıyodumKahvaltiyi kac gibi yapiyorsun.
Hayır yokKaratayda yulaf var mi nisa. Kitabina bi baksana.