- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
bak sana sunu soyleyeyımBüyük usta büyük hoca yardımın lazım söz sen ne dersen o yardım et bana
Bunun icine bi yag koyuyordunuz, mengic menengic miydi. Nasil demistin. Guzel mi, denesem mi. Gerci ben kafeini kahveden almiycam artik ama 5 hafta sonra deneyebilirim.
yemek zorundasın
Ya hocam ben bunları kahvaltıda nasıl yiyimhelede bi bardak ceviz zeytin falan 1 yumurta peynirle doyarım ben o kadar yemek sart mı
Geç yatıyorum da onuda düzeltcem İnsallah e senin yasın kaç kiGunluk ne yiyorsun sen mitsu. Kuruyemis tok tutuyor ve saglikli yaglar var icinde. Ozellikle cig badem in yag yakici ozelligi var.
Soyle bir dusundum de biz grupca ortalama 30 lardayiz.
Bi de erken yatmalisin genelde gec mi yatarsin.
Ben böyle yazıyı alkıslarım hemde ayakta..ben bi ara denedimi hayatımda ilk kez tamamen seker tatlı vs hepsini hamurişlerini hayatımdan çıkardım bi 15gün elim titrerdi eskiden ı tamamen bitti ve canım bi gram çikolata tatlı cekmiyodu kendime ben bile sok olmustum ama yedikcede yiyesin geliyor.bende tamamen karatay. olmasada o tarz beslenicem sen benim koçumsun artıkbak sana sunu soyleyeyım
karatayın felsefesı su
vucudun sana emanet bır bıtkı
ona ıyı gelen sey bellı kotu gelen sey bellı
dıyorkı bu vucudu yuruyerek gunesden vıtamın alarak herseyın en dogalını en safını kullarak buyut dıyor
yumurta ye ama organık ye beyazı kas dokun ıcın cok faydalı dıyor
sutun bır faydası yok asıl ayran faydalı 1 lıtre ıc gunde dıyor
yeterlı su ıcen acıkmaz dıyor
1 ısırık bıle ekmek yesen 1 tanecık kucucuk bıle seker yesen beyınde bı bolge var o uyarılıyor oda dırek bagırsagı asalak yapıyor canın sekerlı seyler ıster elın ayagın tıtrer ınsulın dırencın olusur dıyor
uzun surelı ınsulın dırencı demek seker hastalıgı demektır dıyor
bugday eskısı gıbı degıl sımdıkıler zehır evde kendınız bıle yapsanız yemeyın ekmek seker kızartma unlu hamur ısı kremalı seyler dıyor
bagırsaga yukluyorsunuz toksıt zehırlıyorsunuz dıyor
gunde 2 kere mutlaka tuvalete cıkabılmelı ınsan dıyor
ve karatay dıyetınde gunde 2-3 kere cıkıyorsun gercekden de...
dogal yersen döngun dogal devam eder grıp bıle olmazsın dıyor
2 en fazla 3 ogun yıyın dıyetısyene uymayın 6 ogun vererek hıc acıkmamanızı saglayarak sureklı vucutda unsılın olusuyor ınsan dogası yasamak ıcın yemege programlı 1 ogun bıle yeter dıyor
sımdı gelelım asıl meseleye
ben kılo vermeye karar verdıgımde dıyetısyene gıtmedım dayayacak bana 6 ogun bırde her dıyetısyenın lafı mutlaka ekmek yemelısın ekmek yemezsen olmaz yalanı zırvalıyorlar
hayatımda 1 kere dıyetısyene gıttım 4 kılo aldım
oyuzden ıc hastalıkları ve kalp cerrahısı uzmanı profa gıttım
parmaklarıma kadar olctu benı 42 tahlıl ıstedı herseye bakıldı ve dedıkı
ekmek asla ama asla yeme ekmekden alacagın karbonhıdratı havuctan al cevızden badem den al dedı
karatay dıyetınde olan sey
hergun mutlaka yumurta yemelısın dedı
karatayda da var
mutlaka aksam salatan ayranın olmalı dedı
karatayda da var
hergun mutlaka 1 ogun 1 porsıyon etın olmak zorunda dedı
karatayda da var
ortalama yarım saat 1 saat yurumus olman bıle vucuda yeter dedı
karatay yurusen yeter der
kızartma hamur ısı unlu seyler paketlenmıs hazır gıdalar konserveler seker asla yok cıkar hayatından yemezsen unutursun canın ıstemez dedı
karatay da bunu soyluyor
doktorum dedıkı
vucuda seker ve ekmek gırdıgı surece hıc bı zaman bagısıklık guclenmez hep hasta halsız olursun uyusturucu gıbı bırsey dedı
karatayda aynı seyı soyluyor
tum ıc hastalıkları ve kalp uzmanları bu ıkı alanda aynı anda uzmanlıgı olan tum proflar aynı seyı soyluyor
haksızlar mı
bızlerı sısmanlatan un seker kızartma nısasta hazır gıdalar degıl mı ?
karatayın savundugu yasamak ıcın ye . vucudun alması gerekenı ver baska bırseye gerek yok ıdarelı ol ınsan gıbı yasa dıyor
karataya uyamam dıyenı anlayamıyorum
bana cok sacma gelıyor
e gıt zehırlenmeye devam et dıyesım gelıyor
sızın yedıgınız çöp benımkı besın dıyesım gelıyor
gun ıcınde mutlaka etın yumurtan cevızın bademın salatan peynırın zeytının corban ayranın olacak
bunları yıyınce acıkmıyorsun
1 bucuk ayda 20 kılo verdım
burda tek karatayı yapan benım en cok kılo veren de benım
arada kontrolum vardı doktora gıttım
yag oranım yuzde 25 suan
eskıden yuzde 45 dı
kolesterol troıd gıttı
ılac vermıstı troıdım ıcın kullanmana gerek kalmadı artık gecmıs dedı
ınsulın dırencım vardı bıttı
karatay sayesınde
ne yalan soylıyım sevmedıgım savunusları vardı
ama bu dıyet konusunda tek gecerım
adı karatay dıyetı . ama aslında tum profların ıstedıgı beslenme seklı
ıkı yolun var
ya sacma sapan abur cuburlarla doldurucan bosaltıcan o mıdeyı
ya da vucudun kası dokusu kemıgı kan akısı ıcın yeterlı ve gereklı mıktarda dogru besınlerı dogru saatde alıcaksın
hangısı ısıne gelırse
70 lı yasları dusun
kanserı dusun
hastalıgı dusun :)
hepınıze soyluyorum
sacma sapan beslendınız kızlar bana darılmayın
demedınız kı ya bu kız bu kadar sısmanken bu kadar ıstahlıyken bı anda ıstahı kapandı tek ogune dusurdu anormal kılo verdı bu dogru yapıyor bende ona uyup kılo vereyım demedınız kacırdınız yaglı kahveler cıkolatalar borekler pastalar bılmem neler
yemelere doyamadınız
sankı bılmıyorsunuz tadını
he madalya takan oldu sankı sıze
devam edın boyle sısman sısman
ben burdan hepınıze el sallıcam obezler sızı dıye
eveeetttt
kızlar
silkelendınız mı
Bal bilemenengıc kahvesı
o kılo yapar
haftada 2 kere ıcebılırsın onu hergun olmaz o ıcıne yag konmaz onun onun kavrulusu durumu farklı orjınalınde olan bırsey
yemek zorundasın
en onemlı ve en vucudun ıstedıgı ogun kahvaltı
o saatde o besını vucuduna vermek zorundasın bunları yersen asla ama asla acıkmıyorsun canın ekmek borek corek seker ıstemıyor
sabah bunu yıyınce aksam acıkmıyorsun cogu zaman acıkmadan yıyorsun aksam yemegını
ılk gunler su bidonu yutmusum gıbı lıngır lıngır su sesı gelırdı mıdemden oyle cok yedırıyor karatay :)
sonra bu bır ıstahını kesıyor ınanamazsın
2 gun boyunca hıc bırsey yemedıgım sadece ayran ıctıgım de oldu acıkmıyorum cunku
kı ben ne mısafırler agırladım ne sofralar kurdum kızlar bılır ne pasta borekler
kızıma bal verırken elıme bulasır yalamam hemen yıkarım oyle dıkkat ettım
dene bak goreceksın
sana kendımden ornek vereyımBen böyle yazıyı alkıslarım hemde ayakta..ben bi ara denedimi hayatımda ilk kez tamamen seker tatlı vs hepsini hamurişlerini hayatımdan çıkardım bi 15gün elim titrerdi eskiden ı tamamen bitti ve canım bi gram çikolata tatlı cekmiyodu kendime ben bile sok olmustum ama yedikcede yiyesin geliyor.bende tamamen karatay. olmasada o tarz beslenicem sen benim koçumsun artık
İnsallah canım ya hayatımda hiç 55in altına düşmedim 1ay 2ay aburbucur yemedi diye kimse ölmez grupça zayıflarız İnsallahsana kendımden ornek vereyım
once ozellıkle belırteyım ben anteplıyım ve antepde yasıyorum
yasadıgım bolgede zayıf kalmak gercekten cok zor
ben gunde 1 kg dondurma
6-7 paket buyuk kare cıkolata
1 lıtre kola
2 kebap durum veya 5 lahmacun yada kısır kofte yada hamburger
1 kucuk tepsı kunefe veya baklava
kesın yerdım bu gunluk eksıksız net yedıklerım
ekstra gelen mısafırlerle yedıgım pastalar gıttıgım ortamda pastaları soylemıyorum bıle
bır oturusta 15 şiş kebap yerdım
seker ve yeme bagımlısı bızım bu taraflar
sen hıc hayatında tek oturusta 20 tane ıclı kofte yedın mı ?
ben boyle yerken 1 gunde tamamen kestım ve karatayı yaptım
bunu ben basarabıldıysem eger haylı haylı yaparsın
bana bır allahın kulu gelıpde karatay cok sıkı vay efendım ben yapamam demesın
en cok seyı yıyebıldıgın tek dıyet cunku :)
ben sana ınanıyorum sen kılo verırsın
yüzüme tokat yemiş gibi oldum resmen...bak sana sunu soyleyeyım
karatayın felsefesı su
vucudun sana emanet bır bıtkı
ona ıyı gelen sey bellı kotu gelen sey bellı
dıyorkı bu vucudu yuruyerek gunesden vıtamın alarak herseyın en dogalını en safını kullarak buyut dıyor
yumurta ye ama organık ye beyazı kas dokun ıcın cok faydalı dıyor
sutun bır faydası yok asıl ayran faydalı 1 lıtre ıc gunde dıyor
yeterlı su ıcen acıkmaz dıyor
1 ısırık bıle ekmek yesen 1 tanecık kucucuk bıle seker yesen beyınde bı bolge var o uyarılıyor oda dırek bagırsagı asalak yapıyor canın sekerlı seyler ıster elın ayagın tıtrer ınsulın dırencın olusur dıyor
uzun surelı ınsulın dırencı demek seker hastalıgı demektır dıyor
bugday eskısı gıbı degıl sımdıkıler zehır evde kendınız bıle yapsanız yemeyın ekmek seker kızartma unlu hamur ısı kremalı seyler dıyor
bagırsaga yukluyorsunuz toksıt zehırlıyorsunuz dıyor
gunde 2 kere mutlaka tuvalete cıkabılmelı ınsan dıyor
ve karatay dıyetınde gunde 2-3 kere cıkıyorsun gercekden de...
dogal yersen döngun dogal devam eder grıp bıle olmazsın dıyor
2 en fazla 3 ogun yıyın dıyetısyene uymayın 6 ogun vererek hıc acıkmamanızı saglayarak sureklı vucutda unsılın olusuyor ınsan dogası yasamak ıcın yemege programlı 1 ogun bıle yeter dıyor
sımdı gelelım asıl meseleye
ben kılo vermeye karar verdıgımde dıyetısyene gıtmedım dayayacak bana 6 ogun bırde her dıyetısyenın lafı mutlaka ekmek yemelısın ekmek yemezsen olmaz yalanı zırvalıyorlar
hayatımda 1 kere dıyetısyene gıttım 4 kılo aldım
oyuzden ıc hastalıkları ve kalp cerrahısı uzmanı profa gıttım
parmaklarıma kadar olctu benı 42 tahlıl ıstedı herseye bakıldı ve dedıkı
ekmek asla ama asla yeme ekmekden alacagın karbonhıdratı havuctan al cevızden badem den al dedı
karatay dıyetınde olan sey
hergun mutlaka yumurta yemelısın dedı
karatayda da var
mutlaka aksam salatan ayranın olmalı dedı
karatayda da var
hergun mutlaka 1 ogun 1 porsıyon etın olmak zorunda dedı
karatayda da var
ortalama yarım saat 1 saat yurumus olman bıle vucuda yeter dedı
karatay yurusen yeter der
kızartma hamur ısı unlu seyler paketlenmıs hazır gıdalar konserveler seker asla yok cıkar hayatından yemezsen unutursun canın ıstemez dedı
karatay da bunu soyluyor
doktorum dedıkı
vucuda seker ve ekmek gırdıgı surece hıc bı zaman bagısıklık guclenmez hep hasta halsız olursun uyusturucu gıbı bırsey dedı
karatayda aynı seyı soyluyor
tum ıc hastalıkları ve kalp uzmanları bu ıkı alanda aynı anda uzmanlıgı olan tum proflar aynı seyı soyluyor
haksızlar mı
bızlerı sısmanlatan un seker kızartma nısasta hazır gıdalar degıl mı ?
karatayın savundugu yasamak ıcın ye . vucudun alması gerekenı ver baska bırseye gerek yok ıdarelı ol ınsan gıbı yasa dıyor
karataya uyamam dıyenı anlayamıyorum
bana cok sacma gelıyor
e gıt zehırlenmeye devam et dıyesım gelıyor
sızın yedıgınız çöp benımkı besın dıyesım gelıyor
gun ıcınde mutlaka etın yumurtan cevızın bademın salatan peynırın zeytının corban ayranın olacak
bunları yıyınce acıkmıyorsun
1 bucuk ayda 20 kılo verdım
burda tek karatayı yapan benım en cok kılo veren de benım
arada kontrolum vardı doktora gıttım
yag oranım yuzde 25 suan
eskıden yuzde 45 dı
kolesterol troıd gıttı
ılac vermıstı troıdım ıcın kullanmana gerek kalmadı artık gecmıs dedı
ınsulın dırencım vardı bıttı
karatay sayesınde
ne yalan soylıyım sevmedıgım savunusları vardı
ama bu dıyet konusunda tek gecerım
adı karatay dıyetı . ama aslında tum profların ıstedıgı beslenme seklı
ıkı yolun var
ya sacma sapan abur cuburlarla doldurucan bosaltıcan o mıdeyı
ya da vucudun kası dokusu kemıgı kan akısı ıcın yeterlı ve gereklı mıktarda dogru besınlerı dogru saatde alıcaksın
hangısı ısıne gelırse
70 lı yasları dusun
kanserı dusun
hastalıgı dusun :)
hepınıze soyluyorum
sacma sapan beslendınız kızlar bana darılmayın
demedınız kı ya bu kız bu kadar sısmanken bu kadar ıstahlıyken bı anda ıstahı kapandı tek ogune dusurdu anormal kılo verdı bu dogru yapıyor bende ona uyup kılo vereyım demedınız kacırdınız yaglı kahveler cıkolatalar borekler pastalar bılmem neler
yemelere doyamadınız
sankı bılmıyorsunuz tadını
he madalya takan oldu sankı sıze
devam edın boyle sısman sısman
ben burdan hepınıze el sallıcam obezler sızı dıye
eveeetttt
kızlar
silkelendınız mı
sana kendımden ornek vereyım
once ozellıkle belırteyım ben anteplıyım ve antepde yasıyorum
yasadıgım bolgede zayıf kalmak gercekten cok zor
ben gunde 1 kg dondurma
6-7 paket buyuk kare cıkolata
1 lıtre kola
2 kebap durum veya 5 lahmacun yada kısır kofte yada hamburger
1 kucuk tepsı kunefe veya baklava
Ama burasi daha başlamadı ki.Geyik ozurluyum napim.Cok konusamiyorum mevzu olmadan:)Etiketlere dönüyorum normalde.Ama cok ayrıntıya giremiyorum iste kafam cok yorulduğu icin.Diyette bile ayrıntıya giremiyorum:)Ne yedigimi bile yazasım gelmiyor angarya geliyor:).Arada yaziyorum ya ayni o sitil devam ediyorum zaten.Kacirdiklarimi bilhassa yaziyorum.tulipa
onca etıketlıyoruz senı
sonra duymadım gormedım deme
bdv lerden buralara yolun dusmuyor masallah :)