- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
O biiirr latte fanatiği gordugunuz yerde bedava latte verin :)))Napıyon kafanda latte sever şapkasıyla mı geziyorsun...
Yarın 63lü bişey görmessem artık kafayı yicem çok kararlıyım... 1 günlük bi detoks iyi sonuç alırsam haftada 1 gün yapmayı planlıyorum tabi tamazan da nasıl olur onu bilmiyorum araştırma içerisindeyim
Aklimda merak etme:)Kızlar arada topiğime gelip selam verin canlansın.... Panç işlemeye olur mu
kilo vereyim de razıyım bennTersi pistir :)
Tartı resmi koyuyoruz ya o bakımdan.
Biz burada bi aile olduk ne kadar paylasim yaparsan senin icin o kadar iyi. Hem biz motive oluruz hem de sen.kilo vereyim de razıyım benn
Anladım canım sagol:)
Yok canım hedef 1 günlük değil detoks 1 günlük. Hedef profil fotomdakiO biiirr latte fanatiği gordugunuz yerde bedava latte verin :)))
Oyle bi günlük hedefler koyma. Haftalık hedef daha iyi.
Benim de hedef 55 cok pis gaza geldik hadi insallah.Yok canım hedef 1 günlük değil detoks 1 günlük. Hedef profil fotomdaki55r
Hadi bakalım hayırlısı olsun daim olur inşallahBenim de hedef 55 cok pis gaza geldik hadi insallah.
Hadi bakalım hayırlısı olsun daim olur inşallah
İnsallah canım motivasyonum sıfır. :/kaç gündür saldım çayıra yani bi kendime getirtin beniBiz burada bi aile olduk ne kadar paylasim yaparsan senin icin o kadar iyi. Hem biz motive oluruz hem de sen.
Tepemde duruyorlar latteyi birak diye. Kizmiyorum cunku haklilar.
İnsallah canım motivasyonum sıfır. :/kaç gündür saldım çayıra yani bi kendime getirtin beni
Yarın yarışma başlıyo dimi kızlar
Yengeç burcuyum hem yapar hem yerim yani anlıcağınSeni oyle bir kendine getiririz ki bi daha abur cubura kalkamazsin.
Bu arada burcun ne , kilo vermeni engelleyecek bir rahatsizligin var mi.
Tamamdır tesekkürler:)Yarin basliyoruz.Muttapa7555 ve N nscckts tam yetki sahibi. Ben olmadigimda sorularini onlara sorabilirsin.
Yengeç burcuyum hem yapar hem yerim yani anlıcağınay İnsallah ama bu perşembe kızlardeşimin partisi var okulda azcık pasta damı yemicem
Mesela kacamak yaptiktan sonra yazma buraya. Yazacaksan kacamak yapmak istediginde yazacaksin ki , bu topigin sana yarari olsun.Tamamdır tesekkürler:)
İnsanlık için küçük senin için büyük adımBu kez umutluyum bu topigin enerjisini sevdim. Lattemi de domates salatalikla degistirdim ya bu kez olacak galiba.