Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Mesajim alintida kaybolmus. Açmadığım kutuyu yogurtla değiştiririm oteki kalsin şimdilik.

Kızarsın diye demeye korkuyorum ama iyi yaparsın kararını destekliyorum bunca zaman ictigine say
Hepsinin tadını biliyorsun
İcmeyince kilo kaybedeceksin senin kazancına

Kızarsın diye demeye korkuyorum ama iyi yaparsın kararını destekliyorum bunca zaman ictigine say
Hepsinin tadını biliyorsun
İcmeyince kilo kaybedeceksin senin kazancına
Bırakmak istiyorum gecen hafta bıraktım başlama sebebimi biliyorsun. Yarin icin hedefoyunu artik kapandi. Tahmin oyunuda. Sanirim sadece mac yazdı

Bırakmak istiyorum gecen hafta bıraktım başlama sebebimi biliyorsun. Yarin icin hedefoyunu artik kapandi. Tahmin oyunuda. Sanirim sadece mac yazdı
nıye
fatma sen ben mac yazdı bıde krızantem
yapanların sayılsın ondan sonra olmasın

Cok fena bi detox yapmissin:) aferin.. ben bugun hep latteye çalıştım. Frappe latte, soya latte, sebze çorbası, cikolatali frappeyi bedava verdiler.alnimda yaziyor galiba :)

Cok fena bi detox yapmissin:) aferin.. ben bugun hep latteye çalıştım. Frappe latte, soya latte, sebze çorbası, cikolatali frappeyi bedava verdiler.alnimda yaziyor galiba :)
Napıyon kafanda latte sever şapkasıyla mı geziyorsun...
Yarın 63lü bişey görmessem artık kafayı yicem çok kararlıyım... 1 günlük bi detoks iyi sonuç alırsam haftada 1 gün yapmayı planlıyorum tabi tamazan da nasıl olur onu bilmiyorum araştırma içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…