- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bana şekeri nasıl biraktirmistin hatırla
Bizde direnç var oyuzden bı anda kesmelisin demiştin
İlk haftayı atlat ondan sonra rahatsın demiştin
Bana dediğini sen yapcan şimdi :)
İstersen bırakırsın canın istedi mi ayran iç
Uc gun lazım bana. Sonrasi kolay. Buradaaa bağırırım artik latte diyeeee:)))
Hicbi kahve türevini 5 hafta icmiycem. Bugün veda ediyorum.
Bana şekeri nasıl biraktirmistin hatırla
Bizde direnç var oyuzden bı anda kesmelisin demiştin
İlk haftayı atlat ondan sonra rahatsın demiştin
Bana dediğini sen yapcan şimdi :)
İstersen bırakırsın canın istedi mi ayran iç
Yoğurt dünyanın en güzel besini gerçektenMesajim alintida kaybolmus. Açmadığım kutuyu yogurtla değiştiririm oteki kalsin şimdilik.
Bırakmak istiyorum gecen hafta bıraktım başlama sebebimi biliyorsun. Yarin icin hedefoyunu artik kapandi. Tahmin oyunuda. Sanirim sadece mac yazdıKızarsın diye demeye korkuyorum ama iyi yaparsın kararını destekliyorum bunca zaman ictigine say
Hepsinin tadını biliyorsun
İcmeyince kilo kaybedeceksin senin kazancına
nıyeBırakmak istiyorum gecen hafta bıraktım başlama sebebimi biliyorsun. Yarin icin hedefoyunu artik kapandi. Tahmin oyunuda. Sanirim sadece mac yazdı
Bizden sonra dedim canim ya. :) zaten ilk sayfaya yazdım.nıye
fatma sen ben mac yazdı bıde krızantem
yapanların sayılsın ondan sonra olmasın
Tepelerinde dur destekliyorum:)gelmeyen bıldırım yapmayan arkadaslara çat çat eksılerı verıyorum haberınız olsun
kaptan a karsı sorumluluklarım var darılmaca yok
Cok fena bi detox yapmissin:) aferin.. ben bugun hep latteye çalıştım. Frappe latte, soya latte, sebze çorbası, cikolatali frappeyi bedava verdiler.alnimda yaziyor galiba :)
İlk mesajlara bi baktım azmine hayran oldum Masallah sana..sen benim diyet koçum olur musun lütfenBenimde hedef 65 kilo
99 dan 80 e düştüm
15 kilo kaldı :)
Canlı yayın derken? Hosbuldum:)Hoşgeldin. Paylaşımlarını bekliyoruz o zaman. Canli yayinda kilo verdiriyoruz daha ne olsun:)
Tersi pistir :)İlk mesajlara bi baktım azmine hayran oldum Masallah sana..sen benim diyet koçum olur musun lütfen
Tartı resmi koyuyoruz ya o bakımdan.Canlı yayın derken? Hosbuldum:)
Yapamamis derken yarın basliyoruz fatmacim.
Napıyon kafanda latte sever şapkasıyla mı geziyorsun...Cok fena bi detox yapmissin:) aferin.. ben bugun hep latteye çalıştım. Frappe latte, soya latte, sebze çorbası, cikolatali frappeyi bedava verdiler.alnimda yaziyor galiba :)
Foto yükleyemiyor garibanım... menüsünü kağıda yazıyor ordan bu şekilde yükleyeceğiz onun için de hergün bildirim iyi olurYapamamis derken yarın basliyoruz fatmacim.