- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
su aralar yapmıyodumama diyete baslasam 10da yapabilirim
Ben tok tuttugu icin degil de pratik oldugu icin yemeyi dusunuyorum. Umit Aktas da tersini soyluyor napicaz.Hayır yok
Onların hepsi işlemden geçtiği için onerilmiyor hicte sağlıklı değil
Egzantrik şeylere gerek yok zayıflamak için
Boğazını tutunca gidiyor kilo :) tok tutmaya falan da etki etmiyor
Sen doğal beslenmeyi destekleyeni tutSoyle ki karatay da iki ogun var. Ogun aralarina bes saat koymalisin. O yuzden ne kadar gec kahvalti yaparsan o kadar iyi .
Ben tok tuttugu icin degil de pratik oldugu icin yemeyi dusunuyorum. Umit Aktas da tersini soyluyor napicaz.
Ben seviyorum o adami cok dogru seyler soyluyor. Zaten tip okumus uzmanlik olarak fitoterapi yapmis.Bu arada karatayda 3 Ogün var
Benim doktorum çalışıyorsanız 3 Ogün yiyin evde olan 2 Ogün yemeli en fazla dediği için 2 öğünle başladım
Tek öğüne düştüm meğer vücuda tek öğünde yetiyormus
İki Ogün arası 8 saat olmalı dedi doktorum
Sen doğal beslenmeyi destekleyeni tut
Ümit Aktaşi da ben sevmem diyetisyen gibi konuşuyor
Seni yulaf ezmemle doverim nisaaa.Sabah pratik kahvaltı istiyorsanız yumurtayı geceden haşlayın peyniri dilimleyin zeytini yanına koyun aralara badem ceviz serpin bir kaba koyun
Uyanır uyanmaz bunu yersiniz yanına isterseniz 1 salatalık eklersiniz bitti gitti :)
Bahaneye yer yookkk
Pratik adı altında toksit yüklemeyi vücuda keçi bile yemez yulafi yahu ne işiniz var :)
Her tip okuyanin bazı şeyleri iyi bildiğini düşünmüyorumBen seviyorum o adami cok dogru seyler soyluyor. Zaten tip okumus uzmanlik olarak fitoterapi yapmis.
Bana en iyi iki ogun yariyor. Uc ogun yedigimde kilo aliyorum.
Gözünü Sevim bir kere düzgün beslenSeni yulaf ezmemle doverim nisaaa.
Latte icmiycem iste bi de evde acilmis kutu var bitirmek istiyorum.
Büyük usta büyük hoca yardımın lazım söz sen ne dersen o yardım et banaGözünü Sevim bir kere düzgün beslen
:)
Yulaf yerine yumurta ye vegan misin ? Niye yumurta yoğurt peynir yediğini hiç görmedim
Kasdan kaybediyorsun
o zaman 11 12 gibi kahvaltı yapıp aksam 5te yesem süper olur dimiSoyle ki karatay da iki ogun var. Ogun aralarina bes saat koymalisin. O yuzden ne kadar gec kahvalti yaparsan o kadar iyi .
Ben tok tuttugu icin degil de pratik oldugu icin yemeyi dusunuyorum. Umit Aktas da tersini soyluyor napicaz.
Yiyorum ama cok sevmiyorum o yuzden gormuyorsun. Yumurtayi yersem aksam omlet seklinde yerim. O da organik olacak.Gözünü Sevim bir kere düzgün beslen
:)
Yulaf yerine yumurta ye vegan misin ? Niye yumurta yoğurt peynir yediğini hiç görmedim
Kasdan kaybediyorsun
Bence fitoterapi modern tiptan cok daha ileri seviyede.Her tip okuyanin bazı şeyleri iyi bildiğini düşünmüyorum
İç hastalıkları uzmanı ve kalp cerrahi okumus prof lari dinliyorum hepsi aynı şeyi söylüyor hepsi Karataya çıkıyor
Oyuzden bende iç hastalıkları ve kalp uzmanı profa gittim
Bu metobolizma yağ kas dokusu konusunda en iyi bilen onlar sonuçta
Yani aslinda her insan farkli. Kimi 12-1 de baslayip 8-9 de aksam yemegini yiyor. 16 saat ac kalmis oluyor kimi de 12-14 saat ac kaliyor. Onemli olan fazla ara ogun olmamasi. Nasil becerebileceksen , isine nasil iyi gelecekse oyle yaparsin.o zaman 11 12 gibi kahvaltı yapıp aksam 5te yesem süper olur dimi
Büyük usta büyük hoca yardımın lazım söz sen ne dersen o yardım et bana
o zaman 11 12 gibi kahvaltı yapıp aksam 5te yesem süper olur dimi
Bunun icine bi yag koyuyordunuz, mengic menengic miydi. Nasil demistin. Guzel mi, denesem mi. Gerci ben kafeini kahveden almiycam artik ama 5 hafta sonra deneyebilirim.sekersız cay ve turk kahvesı ıc
Tamam canım sagol :)ben cok gec saatlere bırakmak istemiyorum aksam yemeğiniYani aslinda her insan farkli. Kimi 12-1 de baslayip 8-9 de aksam yemegini yiyor. 16 saat ac kalmis oluyor kimi de 12-14 saat ac kaliyor. Onemli olan fazla ara ogun olmamasi. Nasil becerebileceksen , isine nasil iyi gelecekse oyle yaparsin.
Ya hocam ben bunları kahvaltıda nasıl yiyim
merak etme burda kıloyu cok rahat verırsın
sabah 10 kahvaltı aksam 5 yemek seklınde olursa daha dogru olur
kahvaltı da 1 cay bardagı dolusu taze tuzsuz kavrulmamıs badem cevız mutlaka yenecek
salatalık domates 2 haslanmıs yumurta mutlaka yenecek
1 dılım peynır 10 zeytın mutlaka yenecek
en onemlısı 1-2 bardak ayran kesınlıkle ıcılecek
yarın sabah bunu yap bence
oglen de ayran ıc
sekersız cay ve turk kahvesı ıc
bunlar sınırsız ıc ıcebıldıgın kadar
aksam da etını zeytınyaglı yemegını salatanı corbanı bı guzel otur ye :)
doktorum dedıkı vucudun bı saatı varmıs
yemen gereken de bır saat varmıs
sabah 10 aksam 5 gıda vaktı dedı
Bende insulin direnci var , 5 de yedigimde tekrar acikiyorum. O yuzden kendi vucudunu en iyi sen bilebilirsin/dinleyebilirsin . Eger acikmiyorsan 4-5 gibi yemek en guzeli.Tamam canım sagol :)ben cok gec saatlere bırakmak istemiyorum aksam yemeğini
Öyle yapmasam hiç kilo veremiyorum malesef erken yemede fayda var bu arada senin yas kactıBende insulin direnci var , 5 de yedigimde tekrar acikiyorum. O yuzden kendi vucudunu en iyi sen bilebilirsin/dinleyebilirsin . Eger acikmiyorsan 4-5 gibi yemek en guzeli.
Gunluk ne yiyorsun sen mitsu. Kuruyemis tok tutuyor ve saglikli yaglar var icinde. Ozellikle cig badem in yag yakici ozelligi var.
Ya hocam ben bunları kahvaltıda nasıl yiyimhelede bi bardak ceviz zeytin falan 1 yumurta peynirle doyarım ben o kadar yemek sart mı
Soyle bir dusundum de biz grupca ortalama 30 lardayiz.Öyle yapmasam hiç kilo veremiyorum malesef erken yemede fayda var bu arada senin yas kactı