Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Size diyet tatlı tarifi vereyim mi :)
Balkabağımı haşlayın
Çatalla ezin
İçine çekilmiş ceviz karıştırın
Tahıllı bir bisküviyi toz haline getirin
Nescafe fincanına balkabağından başlayarak sırayla koyun
Üzerine bir çay kaşığı pekmez gezdirin

Oğluma yaptım
Malum ek gıda denemeleri:KK53:
Bence baya güzel olduo_O

Napıyon kafanda latte sever şapkasıyla mı geziyorsun...
Yarın 63lü bişey görmessem artık kafayı yicem çok kararlıyım... 1 günlük bi detoks iyi sonuç alırsam haftada 1 gün yapmayı planlıyorum tabi tamazan da nasıl olur onu bilmiyorum araştırma içerisindeyim:KK70::KK70:
O biiirr latte fanatiği gordugunuz yerde bedava latte verin :)))
Oyle bi günlük hedefler koyma. Haftalık hedef daha iyi.

N nscckts

Son kahveli menumu vereyim. :deli:

9:30 beyaz cikolatali mocha yarim.

11:30 sebze corbasi bir tabak/cikolatali frappe.

1:00 soya latte

14:30 frappe latte

17:00 bi tabak bogurtlen

17:30 domates corbasi yarim bardak

Arada sacima kina yakacagim. :halay:

Sadece sivi sonra. Bitki cayi , ayran olabilir.

Bu menu eksik menuye ornek arkadaslar . Menuyu toplu yazmam icin geceyi beklemem gerek nisa, yoksa boyle yarim olmaz...cunku ben menusune sadik kalmayanlardanim. :işsiz:

Yarin basliyoruz zaten. :KK50:

Biz burada bi aile olduk ne kadar paylasim yaparsan senin icin o kadar iyi. Hem biz motive oluruz hem de sen. :KK53:

Tepemde duruyorlar latteyi birak diye. Kizmiyorum cunku haklilar. :deli:
İnsallah canım motivasyonum sıfır. :/kaç gündür saldım çayıra yani bi kendime getirtin beni :KK70:

Seni oyle bir kendine getiririz ki bi daha abur cubura kalkamazsin.:KK70:

Bu arada burcun ne , kilo vermeni engelleyecek bir rahatsizligin var mi.
Yengeç burcuyum hem yapar hem yerim yani anlıcağın :bicak: ay İnsallah ama bu perşembe kızlardeşimin partisi var okulda azcık pasta damı yemicem:KK51:

Yengeç burcuyum hem yapar hem yerim yani anlıcağın :bicak: ay İnsallah ama bu perşembe kızlardeşimin partisi var okulda azcık pasta damı yemicem:KK51:
Muttapa7555 Muttapa7555 yengec burcu arkadasta senden. Tamamen su grubu burclar suclu biz fazla yemiyoruz.:KK70:

Ben cok fazla kacamak cezasi vermem, versem kendime verirdim. Fazla kacamak yapan biri degilim latte disinda. Onu da birakiyorum zaten. :KK70:Arada olabilir ama arada... siniri gecmeyelim. Her gun bir mazeretin olmasin mesela. Tartida sonucu gormek isterim, kilo verdigini gormek isterim, emek harcadigini gormek isterim.

Bilmem kac senede alinan kilolar , 5 haftada birden gidecek degil. Bi-iki hafta bocalarsin ama kendine gelirsin. :KK19:

Diyet demeyelim de saglikli yasam bicimi diyelim biz buna. :cool:

Tamamdır tesekkürler:)
Mesela kacamak yaptiktan sonra yazma buraya. Yazacaksan kacamak yapmak istediginde yazacaksin ki , bu topigin sana yarari olsun.

Bizim de canimiz istiyor/cekiyor bi seyler . Ben 3 gun burada latteeeeeeeeeee diye bagirabilirim ama sonunda icmiyorsam bu sizlerin basarisi olur.

X