- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.521
Kiz valla tiklayinca ipadde yeni bi sayfada aciyor, hatta krem rengi hos bi tarti.83,00
Bende gördüm anacım 83'tü kız doğru söylüyor
Sende niye açılmadı ki
Iki catal.Evettt, maalesef, cok seker. En fazla kucuk bir ucgen yenmeli diye biliyorum. Hani soyle catalla 3 parca gibi.
Cok kibar bi hanfendi oldugum icin ayni porsiyonu daha kucuk parcalara boldum.Laptopdan giriyorum ben ama size guveniyorum kizlar.
Iki catal.
Evettt, maalesef, cok seker. En fazla kucuk bir ucgen yenmeli diye biliyorum. Hani soyle catalla 3 parca gibi.
Mac cim ben listeyi yeniden duzenliyorum cunku kisiler cogaldikca tablo uzuyor.Yeni gelen arkadaslar, grupta küçük bir oyunumuz var; bir sonraki hafta olabileceğimiz kiloyu tahmin ediyoruz ve en yakın iki rakam kupa aliyor. Her Carsamba tartı fotoğrafi ile beraber lütfen bir sinraki hafta tahmini kilonuzu da belirtir misiniz?
Mac cim ben listeyi yeniden duzenliyorum cunku kisiler cogaldikca tablo uzuyor.Yeni gelen arkadaslar, grupta küçük bir oyunumuz var; bir sonraki hafta olabileceğimiz kiloyu tahmin ediyoruz ve en yakın iki rakam kupa aliyor. Her Carsamba tartı fotoğrafi ile beraber lütfen bir sinraki hafta tahmini kilonuzu da belirtir misiniz?