- 19 Ağustos 2008
- 17.857
- 53.867
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.541
Attre menuleri gunluk bildiriyoruz, o sekilde sayim yapiliyor cunku. Zamaninda yapilmayan menu -2 puan aliyor.N nscckts yarın ki menüm:
Kahvaltı: 1 yumurta, 3 yeşil zeytin, bir dilim beyaz peynir, 1 salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün : yeşil çay
Öğlen yemeği: 1 ad. Z.yağlı enginar, tavuk sote ( 3 yemek kaşığı)
Ara öğün : 10 ad. Çiğ badem
Akşam yemeği: şirketin iftarı var, katılım zorunlu en az hasarla atlatmaya çalışacağım
Akşam ara öğün yapmıyorum çünkü mide hastasıyım akşam 8 den sonra yersem gece rahatsız oluyorum
ALL-STAR | 9 MAYIS 2018 | 16 MAYIS 2018 | 23 MAYIS 2018 | 30 MAYIS 2018 | 6 HAZIRAN 2018 | 13 HAZIRAN 2018 | 2. Yarisma Sonu Hedefi |
---|---|---|---|---|---|---|---|
A AklinYolu1 | |||||||
[COLOR=#0000b3]@fatma7454[/COLOR] | |||||||
N nscckts | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
M Mitsuomi | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
sagol ya cok üzülüyodum sabahtan ama iyi moral verdin:)) az önce dibek kahvesi içtim duble ama şekerli annem yapmış:)) ben sekersiz yapıyorum geneldeYine de senin icin buyuk bir adim. Sana bir tuyo meyveyi yogurt ile ye. O zaman etkisini azaltirsin biraz.
Ooo afiyet olsun ama sekerli mi bak ben de zerdecal ve yogurt yedim aciydi . Tersini yapiyorsun mitsu neden?sagol ya cok üzülüyodum sabahtan ama iyi moral verdin:)) az önce dibek kahvesi içtim duble ama şekerli annem yapmış:)) ben sekersiz yapıyorum genelde
Ya bi baktım seker atmıs sevmiyorum sekerli zaten:)Ooo afiyet olsun ama sekerli mi bak ben de zerdecal ve yogurt yedim aciydi . Tersini yapiyorsun mitsu neden?
resmi kaydedemiyorum
Dosya yukleden denedin mi ? Laptop mu / telefon mu. Benim bildigim zoom edildiginde kabul etme olasiligi oluyor.resmi kaydedemiyorum
Mitsu telden mi yukluyorsun sen arkadasa yardimci olsana.Ya bi baktım seker atmıs sevmiyorum sekerli zaten:)
Telden.dosya yukle diyorum ama boyut sorunu cikiyor.bi ugrasayim kirpayim falan farkli yerdeDosya yukleden denedin mi ? Laptop mu / telefon mu. Benim bildigim zoom edildiginde kabul etme olasiligi oluyor.
Mitsu telden mi yukluyorsun sen arkadasa yardimci olsana.
Telden yukledigimde ben zoomu arttiriyorum oyle cekiyorum resmi o zaman kabul ediyor. Ya kirp ya da ss ini al direkt yukle.Telden.dosya yukle diyorum ama boyut sorunu cikiyor.bi ugrasayim kirpayim falan farkli yerde
Boyut büyükse whatsaptan birine yolla fotoyu sonra tekrar kendi teline at.whatsapta boyut küçülüyor.Telden.dosya yukle diyorum ama boyut sorunu cikiyor.bi ugrasayim kirpayim falan farkli yerde
Kirptim.oldu sanki.Boyut büyükse whatsaptan birine yolla fotoyu sonra tekrar kendi teline at.whatsapta boyut küçülüyor.
Oldu canim ben gordum, bir dahaki sefere ayaklarini cekmek zorunda degilsin. Sadece rakam yeterli. Bi 5-10 sn kaliyor o rakam cunku...Eki Görüntüle 2152205 oldu galiba.cok acemiyim.kusura bakmayin.yaslilik.
Tesekkur ederim.Oldu canim ben gordum, bir dahaki sefere ayaklarini cekmek zorunda degilsin. Sadece rakam yeterli. Bi 5-10 sn kaliyor o rakam cunku...
Aramiza hosgeldin.
Benim icin sorun degil , ben senin icin demistim.Tesekkur ederim.
Tmm.prdn.