Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Okulun yanında açma, simit gibi şeyler yapan bir fırın var, sabahları birimiz almasa oteki alıyo sıcak sıcak, 10 buçukta bi kahvaltı yapıyoruz gelsin ondan sonra kalorileeer, annem, kayınvalidem de sürekli börek, içli mantı falan yaparlar ayy kurtulamiyorum valla bu hamur işlerinden

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş hep korusun Allahım kazadan beladan
Onunla geçmiş olsun canım. Allah esirgemiş.

Sagolun kizlar, stresli bir gundu yemege saracagima latteye sardim. Listeye ekledim sizi

Yalniz esen seni duz 57 yazdim cunku kiyafetlerini baz aldim.

Kokulu sabun sen oruclu muydun , degilsen tartilirken tok muydun?

ATTRAENTE ATTRAENTE senin resmi goremedim. Baska turlu yukleme yapamiyor musun.

Doyma hissim var çok şükür, öyle çok aşırı yemem, yemek sonrası canım tatlı istemez. Zaten ben tatlı sevmiyorum, baklava, künefe gibi kuruyemiş ve peynir içeren tatlı ayrıca sütlü tatlıları asla yemem. Regl dönemlerimde canım tatlı ister o zamanda bitter yerim. Evde puding, yaş pasta, şerbetli tatlı sık yaparım ama ben yiyemiyorum içimi bayıyo şeker, dondurmayı bile çok yiyemiyorum.
Öyle tencere tencere yemek yiyemem zaten benim tek sorunum beyaz ekmek, poğaça, börek, simit gibi tuzlular maalesef...
Ben de insulin direnci var, bi oynadi mi 5 tencere doyurmaz beni. Neyse ki artik anliyorum da yemiyorum o ara . Sadece yogurt domates badem gibi seylerle gecistiriyorum.

Yalniz o oynatan seylerden biri de gluten, ozellikle 0 kan grubundaysan ekmek yememen gerekiyor.

Kızlaar ne güzel hep 6 lı rakamlardasınız maaşallah. :super:
Bende istiyorum tartıda o rakamları görmeek:mad:

ALL-STAR A AklinYolu1 [COLOR=#ff0080]@fatma7454[/COLOR] N nscckts _Makaron_ _Makaron_ zinnia zinnia krizantem3 krizantem3 tulipa tulipa M Mitsuomi Samsonn Samsonn kokulusabun kokulusabun Esenmine Esenmine ATTRAENTE ATTRAENTE
30 MAYIS 2018
Yarisma Sonu Hedefi
[TD1] 59.7 [/TD1] [TD1] 61.8 [/TD1][TD1] 78.9 [/TD1][TD1] 74.1 [/TD1][TD1] 70.5 [/TD1][TD1] 65.1 [/TD1][TD1] 62.6 [/TD1] [TD1] 69.1[/TD1][TD1] 73.7[/TD1][TD1] 76.0[/TD1][TD1] 57.0[/TD1][TD1] -[/TD1] [TD1] 55.2 [/TD1] [TD1] 58.1 [/TD1][TD1] 73.0[/TD1][TD1] 72.0 [/TD1][TD1] 67.0 [/TD1][TD1] 63.9 [/TD1][TD1] 60.0 [/TD1][TD1] 63.9[/TD1]

Yarisma sonu hedeflerinizi alalim bir de haftalik hedeflerinizi kizlar. Menuler bugun bildirildi galiba. :KK51:

Okulun yanında açma, simit gibi şeyler yapan bir fırın var, sabahları birimiz almasa oteki alıyo sıcak sıcak, 10 buçukta bi kahvaltı yapıyoruz gelsin ondan sonra kalorileeer, annem, kayınvalidem de sürekli börek, içli mantı falan yaparlar ayy kurtulamiyorum valla bu hamur işlerinden
Bir simit dort dilim ekmege esit diyorlar. Kurtulursun yahu insulin direncin yoksa hem de rahat rahat. Yerine alternatif sart.

Simdi ben tatli manyagiydim mesela . Once sutlu iceceklerle degistirdim sonra latteyle simdi badem le. latteyi birlestiriyorum arada. Tatli istegim olmuyor. Yalniz bir lokma ekmek bile yesem ters tepki hoop insulin direnci.

Meyve de ayri tamamen. Onu da yiyemiyorum. :KK12:

Ayyy listede 2.sıradayım yaa

Cuma ve pazartesi iftara davetliyiz, pilav ve börek yemem umarım, dikkat edersem haftaya 75.2 falan olsa yeter şimdilik bana, daha da düşse pek mutlu olcem tabiii

N nscckts Nisacim ben en iyisi menumu aksamlari tek parca yazayim. Sana iki is olmasin bi daha.

Sabah 8 de 1 yumurta 1 bardak yesil cay.

Aksam 8 de cacik ve biberli soganli tavuk sote.

Tek yanlisim karpuz olacak bugun, bu sene ilk defa aldim. Birazdan kucuk bir parca peynirle kocaman 2 dilim karpuz yicem.

N nscckts Nisacim ben en iyisi menumu aksamlari tek parca yazayim. Sana iki is olmasin bi daha.

Sabah 8 de 1 yumurta 1 bardak yesil cay.

Aksam 8 de cacik ve biberli soganli tavuk sote.

Tek yanlisim karpuz olacak bugun, bu sene ilk defa aldim. Birazdan kucuk bir parca peynirle kocaman 2 dilim karpuz yicem.

Yaa bende şimdi bu karpuzu soracaktım, çoook seviyorum. hem akşam hem sahurda yerim mutlaka, yanlış mı yapıyorum acep, beni bi bilgilendirseniz..

Sagolun kizlar, stresli bir gundu yemege saracagima latteye sardim. Listeye ekledim sizi

Yalniz esen seni duz 57 yazdim cunku kiyafetlerini baz aldim.

Kokulu sabun sen oruclu muydun , degilsen tartilirken tok muydun?

ATTRAENTE ATTRAENTE senin resmi goremedim. Baska turlu yukleme yapamiyor musun.
Tamam canım teşekkür ederim

X