- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.421
_Makaron_ haftaya hedef 61.3 inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun KK disindan sorunlu oldugu kisiler var. Yine gelir.
Ooo nisa sana rakip cikti.
Bugun tarti resmini isteriz ama. Bi yandan nisa bir yandan ben.
@tulipa o ortmenim.
Calisiyorsun biliyorum da arazi ne is.
Sen cikolata kapli uzum.
61.8 mi o ya . Super.
Saol canım hastalığın kerameti diyelim. Yoksa olmazdıvayy fatmacımmm
Hoşbulduk!Yeni gelen kızlar hoşgeldini:) bu gruptaki en yaramaz öğrenciyim sanırım onur öğrencimizi örnek almaya calısmaktayım @nscckts
Yok nerdeee en azından almamısım bu iki gün biraz dikkat ettim bunada şükürKomsu arkadas es dost dusun tartisi olan vardir mutlaka. Bugun idare edersin yarin alirsin ya da git markete tartil resmini cek cik. Bos bir gununde arastirarak alirsin.
Hadi bakalim. Pastadan sonra da boyle demistin. Hedefine ulastin mi bari.
Evet canım aslında 61.5 dünkü sonuç dün akşam biraz yedim ya 300 lük bi fark oldu açıkçası bana da daha gerçekçi geldi61.8 mi o ya . Super.
Mrb.düşündüğünüz sayfa burasi mi yoksa başka başliklarda mi.61.8 mi o ya . Super.
Biz en kiloluya degil en cok kilo verene bakiyoruz. Yuzdeler uzerinden olunca bir farkimiz olmuyor.Göndereceğim tartı resmini akşam eve gidince =)))
Görünce bayılmayında =)))
Konunun en şişmanı benim =))
Sagol canım:) madalya havalı duruyo dimi ehehehe: işte nasıl yemek tutkunuyum anla yani ama artık hep diyettt!!!Hoşbulduk!
Dünya yemekleri kategorisinde 1.'lik! Çok havalı! Linki atsanaa yemeği görmek isterim
Merhaba tam sana yazacaktim simdi evet burasi. Kendimi gorucuye cikmis gibi hissettim.Mrb.düşündüğünüz sayfa burasi mi yoksa başka başliklarda mi.
Katilmak istersem.
En azindan dikkat etmeyi ogreniyorsun yavas yavas mitsu.
Yok nerdeee en azından almamısım bu iki gün biraz dikkat ettim bunada şükür
Evet canım aslında 61.5 dünkü sonuç dün akşam biraz yedim ya 300 lük bi fark oldu açıkçası bana da daha gerçekçi geldi
Allah bagislasin. Saglik acisindan zor donemler gecirmissin.
Sanirim tek sikintin hamur isleri. Hamur islerine ara vermelisin , onlar bas dusmanimiz. Bi dilim ekmek yiyorum hoppp + 4 kilo. O kadar farkediyor. Onun yerine bademi tercih et canim.
Öyle canım:)Merhaba tam sana yazacaktim simdi evet burasi. Kendimi gorucuye cikmis gibi hissettim.
Bu kilo gayet iyi . Hastaliginin iyi yani kilo vermen olmus ama haftaya bomba gibi geliyorsun.
Merhaba tam sana yazacaktim simdi evet burasi. Kendimi gorucuye cikmis gibi hissettim.
Bu kilo gayet iyi . Hastaliginin iyi yani kilo vermen olmus ama haftaya bomba gibi geliyorsun.
Insan buna bakarsa bile kilo alir.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...mutfagindan-icim-kasar-sponsorlugunda.992158/ Bu konu linki canım pizzayla kazanmıştım yarısmayı:))
Sağol canım.
Valla çok zor işte, çavdar ekmeği yiyorum kahvaltıda, akşam ekmek yemiyorum bi sulu yemek, çorba salata mutlaka oluyor zaten. Şekersiz 21 gündeyim ramazanın ilk gününden, pirinç, patates, beyaz un ve şekerli şeyler yemiyorum. Bugünlük bi sorunum var akşam yemeğine pizza yapıcam oruç olunca da bi tadına bakabilirim maalesef :) çorba ve salata yiyip su içince zaten doyuyorum aslında ama o pizzanında tadına bakmazsam olmaz ki şimcik söz veriyorum minnaaaaacık bi parça
Yeni gelenler hoşgeldiniz...
Kızlar ben bir haftalık hava değişimi iznine çıkıyorum:)
Haftaya tartı gününde görüşürüz inşallah iyileşip gelirim. Özleyin beni olur mu :)
Hadi bakalım hepinizi az kaçamaklı bok ekşili bi hafta olsun görüşmek üzere hoşçakalın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...mutfagindan-icim-kasar-sponsorlugunda.992158/ Bu konu linki canım pizzayla kazanmıştım yarısmayı:))
yarınada hamburger yapıcam ev yapımı ekmegi dahil ama ben sadece köftesini yerim İnsallahInsan buna bakarsa bile kilo alir.
Insulin direncin var mi bilmiyorum ama tetikliyor azicik ucundan diyorsun , doymuyorsun sonra. Doymak guzel bir his.
Gorusuruz canim kendine iyi bak. Kilo alma sakin.
Detay severiz bir, gayet güzel olmuş Maşallah, 3 çocuk ve çalışma hayatı kolay değildir. O eşi acil sebzeye alıştırmalı yalnız. Evde ağırlığınızı koyun. Damardan girin, onun yüzünden kilo aldığınızı, çocuklarında bu yanlış düzene alışacağını vs aklına sokun.