Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Onun KK disindan sorunlu oldugu kisiler var. Yine gelir.

Ooo nisa sana rakip cikti. :kahve:

Bugun tarti resmini isteriz ama. Bi yandan nisa bir yandan ben. :KK70:

@tulipa o ortmenim. :KK70:

Calisiyorsun biliyorum da arazi ne is. :dondurma:

Sen cikolata kapli uzum. :KK53:

Göndereceğim tartı resmini akşam eve gidince =)))
Görünce bayılmayında =)))
Konunun en şişmanı benim =))

:eek::eek:
Komsu arkadas es dost dusun tartisi olan vardir mutlaka. Bugun idare edersin yarin alirsin ya da git markete tartil resmini cek cik. :KK70:Bos bir gununde arastirarak alirsin.

Hadi bakalim. Pastadan sonra da boyle demistin. Hedefine ulastin mi bari. :KK66:
Yok nerdeee en azından almamısım bu iki gün biraz dikkat ettim bunada şükür

Göndereceğim tartı resmini akşam eve gidince =)))
Görünce bayılmayında =)))
Konunun en şişmanı benim =))
Biz en kiloluya degil en cok kilo verene bakiyoruz. Yuzdeler uzerinden olunca bir farkimiz olmuyor.

100 gram da olsa bunu beraber yapiyoruz hem de egleniyoruz , bazen yemek icin kuduruyoruz, bazen ac geziyoruz gibi. :KK51:

Mrb.düşündüğünüz sayfa burasi mi yoksa başka başliklarda mi.
Katilmak istersem.
Merhaba tam sana yazacaktim simdi evet burasi. Kendimi gorucuye cikmis gibi hissettim. :KK53:

:eek::eek:
Yok nerdeee en azından almamısım bu iki gün biraz dikkat ettim bunada şükür
En azindan dikkat etmeyi ogreniyorsun yavas yavas mitsu. :KK19:

Evet canım aslında 61.5 dünkü sonuç dün akşam biraz yedim ya 300 lük bi fark oldu açıkçası bana da daha gerçekçi geldi

Bu kilo gayet iyi . Hastaliginin iyi yani kilo vermen olmus ama haftaya bomba gibi geliyorsun. :cool:

Yeni gelenler hoşgeldiniz...
Kızlar ben bir haftalık hava değişimi iznine çıkıyorum:)
Haftaya tartı gününde görüşürüz inşallah iyileşip gelirim. Özleyin beni olur mu :)
Hadi bakalım hepinizi az kaçamaklı bok ekşili bi hafta olsun görüşmek üzere hoşçakalın :KK25::KK68:

Allah bagislasin. Saglik acisindan zor donemler gecirmissin.

Sanirim tek sikintin hamur isleri. Hamur islerine ara vermelisin , onlar bas dusmanimiz. Bi dilim ekmek yiyorum hoppp + 4 kilo. O kadar farkediyor. Onun yerine bademi tercih et canim.

Sağol canım.
Valla çok zor işte, çavdar ekmeği yiyorum kahvaltıda, akşam ekmek yemiyorum bi sulu yemek, çorba salata mutlaka oluyor zaten. Şekersiz 21 gündeyim ramazanın ilk gününden, pirinç, patates, beyaz un ve şekerli şeyler yemiyorum. Bugünlük bi sorunum var akşam yemeğine pizza yapıcam oruç olunca da bi tadına bakabilirim maalesef :) çorba ve salata yiyip su içince zaten doyuyorum aslında ama o pizzanında tadına bakmazsam olmaz ki şimcik :kızgın: söz veriyorum minnaaaaacık bi parça :süslü:

Insan buna bakarsa bile kilo alir. :KK45:

Sağol canım.
Valla çok zor işte, çavdar ekmeği yiyorum kahvaltıda, akşam ekmek yemiyorum bi sulu yemek, çorba salata mutlaka oluyor zaten. Şekersiz 21 gündeyim ramazanın ilk gününden, pirinç, patates, beyaz un ve şekerli şeyler yemiyorum. Bugünlük bi sorunum var akşam yemeğine pizza yapıcam oruç olunca da bi tadına bakabilirim maalesef :) çorba ve salata yiyip su içince zaten doyuyorum aslında ama o pizzanında tadına bakmazsam olmaz ki şimcik :kızgın: söz veriyorum minnaaaaacık bi parça :süslü:

Insulin direncin var mi bilmiyorum ama tetikliyor azicik ucundan diyorsun , doymuyorsun sonra. Doymak guzel bir his.

Yeni gelenler hoşgeldiniz...
Kızlar ben bir haftalık hava değişimi iznine çıkıyorum:)
Haftaya tartı gününde görüşürüz inşallah iyileşip gelirim. Özleyin beni olur mu :)
Hadi bakalım hepinizi az kaçamaklı bok ekşili bi hafta olsun görüşmek üzere hoşçakalın :KK25::KK68:

Gorusuruz canim kendine iyi bak. Kilo alma sakin. :KK53:

Insan buna bakarsa bile kilo alir. :KK45:

Insulin direncin var mi bilmiyorum ama tetikliyor azicik ucundan diyorsun , doymuyorsun sonra. Doymak guzel bir his.

Gorusuruz canim kendine iyi bak. Kilo alma sakin. :KK53:
:KK70: :KK70: yarınada hamburger yapıcam ev yapımı ekmegi dahil ama ben sadece köftesini yerim İnsallah

Detay severiz bir, gayet güzel olmuş :KK66: Maşallah, 3 çocuk ve çalışma hayatı kolay değildir. O eşi acil sebzeye alıştırmalı yalnız. Evde ağırlığınızı koyun. Damardan girin, onun yüzünden kilo aldığınızı, çocuklarında bu yanlış düzene alışacağını vs aklına sokun.

Maalesef 10 yıldır olmuyor o iş, ağzına hayır dediği hiçbirşeyi sokamadım şekerim. Ben mi yeteneksizim nedir anlamadım.kardeşim de başladı diyete, eşiyle birlikte 20 şer kilo verdiler. Ama nerdeee bizimki destek olacağina köstek,ben seni boyle seviyorum dedi yaa, kendi kilosu iyi tabii maaşallah yiyip yiyip kilo almayanlardan :sopa::sinirli:

X