- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.181
Bi yorum daha vardi gulmustum ona ama bulamiyorum.Puhahaha yıkıldım gülmekten :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi yorum daha vardi gulmustum ona ama bulamiyorum.Puhahaha yıkıldım gülmekten :)))
İftar yemeğine gidip sutyen takmayan kız konusu mu onu okudum ama sayfaları okumadımYilin konusu be nasil bilmezsin. Bulamadim suzgec diye arattigim halde.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gorumce-kisisi.1074747/İftar yemeğine gidip sutyen takmayan kız konusu mu onu okudum ama sayfaları okumadım
Ben de alinti yapanlari okudum. Son sayfalarda gozume ilismisti. Tamam buldum zaten kirk yilda bir cikar cok komik yorumlar. Ekledim konuya.İftar yemeğine gidip sutyen takmayan kız konusu mu onu okudum ama sayfaları okumadım
Neden kapandı konun:OYilin konusu be nasil bilmezsin. Bulamadim suzgec diye arattigim halde.
Okuyorum şimdi ben de konuyu
Konu amacindan sapabilir, bazilari rencide edecek yorum yazabilir diye kapatildi.Neden kapandı konun:O
Konu sira disiydi acaba konuyu acan erkek miydi diyorum simdi.Okuyorum şimdi ben de konuyu
Herşey olabilirKonu amacindan sapabilir, bazilari rencide edecek yorum yazabilir diye kapatildi.
Konu sira disiydi acaba konuyu acan erkek miydi diyorum simdi.
Ne kadar kucuk olursa olsun aradaki farki bilmemesi imkansiz.Herşey olabilir
Ooo dun yemedin ama bugun goturmussun. En tehlikeli gun sali aslinda.28.05.2018 menum
Sabah 1 yumurta 2 kk peynir 5 zeytin domayes salatalik
Ogle arasi yarim kase corba 1 tabaknispanaknyemegib2 kasik yogurt
Ara ogun 1 bardak proteinli sut
ksam şirket yemegi vardi
yarim kase corba
1 parca peynir
2 zwytin
1 catal icli kofte
3 ad şiş tavuk parca sadece
1 catal börek
1 catal baklava
Su 3 kusur lt
Spor sabah 6 7 arasi salonda hoca ile agirlik calistim
N nscckts
@fatma7454
Kiz bi tek latte ile duruyorum . Insafsiz.
Ikna edemedim.
Eline koluna sağlık canoo:)
Sen rahat durmayacsk misin yaaasındy yarına yemeklı mısafırım var
menum zeytınyaglı yaprak sarma
fellah kofte
bademlı pilav
salata
tavuk suyuna sehrıyelı corba
gerı kusbası et ıle güvec yapmaya karar verdım bırde salcalı yemek olsun dedım patlıcan kabak patates sogan havuc sarımsak olcak etlı etlı
tatlı olarak tramisu yaptım
bırde börek yaptım borek 2 cesıt peynırlı maydonozlu ve tavuklu
gelsene