- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.081
keske burdan paket yap yolla secenegı olsaydı kızO degil de ben geleyim. Kurt gibi acim.
sarma guvec fellah koftesı yıyebılırsın aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keske burdan paket yap yolla secenegı olsaydı kızO degil de ben geleyim. Kurt gibi acim.
Geyige de gelmiyorsun ancak yakalarsak.Kadının düşmanı yine kadın zaten
Yazın vampir gitmez ya sıcakta
Geyiğe gelirim ama diyet deme burnuma pırasa kokuyo ahahaa
Yemek fotosu muyarın resım atımmı sana sindy
eveeettYemek fotosu mu
Yemek konusunda pisim nisa . Yedim mi tencereyi yerim. Oyle iki kasik , dort catal yaziliyor ya onlar bana gore degil.keske burdan paket yap yolla secenegı olsaydı kız
sarma guvec fellah koftesı yıyebılırsın aslında
Geyiğe gelirim de korkularım var beni diyete teşvik edersiniz diyeGeyige de gelmiyorsun ancak yakalarsak.
60.5 den asagi inemedim sindy asansor bozuldu inmiyor.
kız yoksa sana badem ters etkı mı yaptı ne dersınYemek konusunda pisim nisa . Yedim mi tencereyi yerim. Oyle iki kasik , dort catal yaziliyor ya onlar bana gore degil.
Ahh sorman hataeveeett
aklın cıgkoftecıde kalmısAhh sorman hata
Ama tavuk suyuna çorba veya fırında kabak değildir umarım
Kadin budu yemiyorum ben.cıplak resmımı atsam yemek fotosu kadar etkı gostermez burda bence
suan herkes ac
Bence tam tersi olur sen bizi kilo almaya tesvik edersin.Geyiğe gelirim de korkularım var beni diyete teşvik edersiniz diye
59un laneti işte gelmez bi türlü soyhası batasıca ne çektim ondan
Badem 10-15 tane yetiyordu eskiden simdi 25-30 .kız yoksa sana badem ters etkı mı yaptı ne dersın
Bademli pilav ilişmişti gözüme ama tamam yarın bakıcamaklın cıgkoftecıde kalmıs
yazdım ya menuyu !
dur okuma suprız olsun yarın heyecanlı heyecanlı bekle benı
Kadin budu yemiyorum ben.
Bence tam tersi olur sen bizi kilo almaya tesvik edersin.
Badem 10-15 tane yetiyordu eskiden simdi 25-30 .
Yok bence az yiyorum ondan oldu. Ogunlerde eskiden doyardim simdi doymuyorum. Iki biberle kim doyar ki. Sonra yogurt badem ayni kaloriye geliyor. Bu carsamba eskiye donus.
ıyı gecelerKızlar ben uyuyorum öpüldünüz görüşürüz iyi geceler
Iyi geceler arada gel. Laflariz.Kızlar ben uyuyorum öpüldünüz görüşürüz iyi geceler
Yarin sali olmaz cok tehlikeli, carsamba basliycam bu yemek turlarina.
he bencede az yıyorsun sen yarın kuru fasulye yesene
ye kız canım aklınyolu1 kuru fasulye yesın cektı
guzel ye yarın
ac kalınca vucut daha cok korumaya gecıyor odem tutarsın bak
carsambadan sonra bende sıvı dıyetıne gecıcemIyi geceler arada gel. Laflariz.
Yarin sali olmaz cok tehlikeli, carsamba basliycam bu yemek turlarina.
Ay yok istememde adet dönemindeyim zaten. Hastayım ya ondan sanırımHamile misin srn yoooosaaamn
Ben katiya baslarken sen sivi mi. Sivi diyeti yapardim eskiden ise de yarardi simdi hicbi si ise yaramiyor. Bir de yemeyi deneyeyim.carsambadan sonra bende sıvı dıyetıne gecıcem
bır detoks yapayım haftaya 12 den vurayım
Saka maka iki haftamiz kaldi.haftaya carsamba grubun son haftasımıydı kız ondan sonra bıtıyor dımı