- 17 Nisan 2014
- 783
- 130
- 33
İnşallah =)Yolunu bulmuşssun işte ne güzel, dur ben de uygulamaya çalışayım bu yöntemi. Umarım işe yarar :)
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah =)Yolunu bulmuşssun işte ne güzel, dur ben de uygulamaya çalışayım bu yöntemi. Umarım işe yarar :)
En azından göbeği olabilmek =) Miranda gibi olmaya boyum yetmez =)
İnşallah bakalım =)olsun azmeden zafere ulaşır
Kendini iyi hissediyosan başla kuzum yoksa acele etme. İyileşince başlarsin sağlıktan daha önemli hiiicbisicik yok.. Ay ben kaçamak hakkımı bugün kullandım kızlar ya aksam hem de ama annem ısrar etti dayanamadım. Sporda yok.. Yoruldum çok avmlerde gezerek:) ama yarin aynen devaaam..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kıııııızlaaaarrr!!!!
Bu arada tartılan kimsecikler yok herhalde. Ya da kilo verilmesi ses çıkarılmıyo bilemicem artık Bana sorarsanız tuvalete çıkamama sorunsalı nedeniyle Pazara sarktı
ben bu hafta diyeti çok boşladım ya sınav haftası olduğu için uyamadım onun içinde tartılmaya korkuyorum :)
Ohoo herkesin bir nedeni var cankuslarr:) olmaz ki. Valla sağlığınız yerindeyse bu hafta açıklık grevine giriyoruz dermmisiiimm :)) ben de de bu hafta değişim olacağını sanmıyorum. Öyle bi his yok çünkü. nasıl gidecek bu göbük yaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Azmedersek sonunda hepimiz böyle olabiliriz, bu bir hayal değil, önemli olan vazgeçmemek ve kendimize güvenmek!!!
Eki Görüntüle 1138285 Eki Görüntüle 1138286
tamam canımOhoooo yarından itibaren devam bak
İmpossible is nothing =)Ayyyy benim için hayal sanırııım(
İmpossible is nothing =)
İmkansız diye bir şey yok =)
Konuyu okuyan herkes bilmeyebilir diye düşündüm, şahsi bir şey yok =)Hehe çeviriye gerek yoktu, okulum ingilizce zaten ne yazık ki Ya ama benim göbeğim falan baya var. Böyle olmam cidden imkansız geliyor. Ama çok haklısın azmedersek neden yapamayalım
Konuyu okuyan herkes bilmeyebilir diye düşündüm, şahsi bir şey yok =)
Hemen olmayabilir ama azmeden derviş muradına ermiş derler =)
Aç kalarak zayıflanmaz ama biliyor musunuz? Hiç bir şey yemezseniz mide çalışmayı yavaşlatır ve kalori yakımı azalır. Bu yüzden sık sık ama azar azar yemeli.Aman canım güzelim anadiilimiz varken ne gerek var Şahsi algılamadım zaten canım, öylesine yazdım onu. Bu arada senin öyle olman kolay zaten inceciksinnn. Ama benim aç gezmem gerek onun için