kıyamam cnm ya çok geçmiş olsun en önemlisi sağlık dikkat et kendine
Merhaba! Ben bu hafta 1,7 kilo verebildim. Çok değil ama yavaş yavaş kilo vermek daha sağlıklı diye düşünüyorum. Diyete uymaya çalışıyorum, ama bazen canım çikolata çekiyor, onu yiyince de yemekten kısmak zorunda kalıyorum =)
Evet ama sadece bir haftadır bu topikteyim =) Topikteki ilk kilo ölçümüm başlangıç ve hedef dışında =)
Canım sen de 2. haftanda mısın? Bence 1.7 gayet iyi bir gelişme, hele ki 1. haftadan sonra kilo verme yavaşlıyor zaten o yüzden gayet iyisin bence :)
Evet ama sadece bir haftadır bu topikteyim =) Topikteki ilk kilo ölçümüm başlangıç ve hedef dışında =)
Bir de ben çok sıkı diyet yapmıyorum, canım ne çekerse yiyorum ama çok küçük miktarda ve belli bir saate kadar.
6 gün önce cumartesi günü kaydolmuştum ben, yanlış hatırlamıyorsam, başlangıç 48,5; hedef 44. Boyum 162. Kilo sayı olarak fazla olmayabilir ama göbek ve baseb var bende, onları eritmek için diyet ve spor yapıyorum =)Ben takip edememişim, neydi başlangıcın ve hedefin :)
6 gün önce cumartesi günü kaydolmuştum ben, yanlış hatırlamıyorsam, başlangıç 48,5; hedef 44. Boyum 162. Kilo sayı olarak fazla olmayabilir ama göbek ve baseb var bende, onları eritmek için diyet ve spor yapıyorum =)
Spor da yapıyorum, günde 1 saat. İlerleme var ama =)
Şu anki halim:
Eki Görüntüle 1137672
Hedefim:
Eki Görüntüle 1137675
En azından göbeği olabilmek =) Miranda gibi olmaya boyum yetmez =)miranda gibi olmak he :)
Spor da yapıyorum, günde 1 saat. İlerleme var ama =)
Şu anki halim:
Eki Görüntüle 1137672
Hedefim:
Eki Görüntüle 1137675
miranda gibi olmak he :)
Ben de üşeniyorum bazen, ne yalan söyleyeyim, ama o zaman da gidip aynaya bakıyorum, ve hemen yapmaya başlıyorum =)
Hadi inşallah diyorum canım :)
Daha ne isterim ki ben de böyle olaydıım. Ben spor için totomu kaldıramıyorum bi türlü yaBüyük de değil totom ama iş spora gelince hiiç kalkası yok :)
Ben de üşeniyorum bazen, ne yalan söyleyeyim, ama o zaman da gidip aynaya bakıyorum, ve hemen yapmaya başlıyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?