ya bende bugun burda forumda biyerlerde gördüm karbonatlı su falan yazıyodu içilebilir bişeydi hemde uğrastırmayan bi bakalım ona ya
Kuzu ona ben de başlıycam iyi denk gelmiş bugün duydum ben de. Bir öğretmenimle buluştum da bugün, kadın birkaç ay önce gerçekten şişmandı, baya baya erimiş. O yapıyormuş bunu ve yediklerinden de kısmamış, spor ve karbonatlı su dedi sadece
öyle ne olacak ki denen şeyler yüzünden bu hale geldim ben (= ya o değil ben de severim ananası ama akşam yiyilebilir tabi ben de bazen karpuz yoğurt filan yiyerek geçiştiriyorum akşam yemeğini(= ama gece karnında bir guruldama olmuyor değil insanın
Ben de öğleni geçiştiriyorum tatlım, onu değiştirip akşama alırsam daha çok veririm sanırım kilo. Şu karbonatlı suya da başlayalım yarın. Ama üç litre içilmez yaaa.... Bir de içine yarım limon sıkılıyormuş
yapalım o zaman canım 1.5 litreye bi kaşık karbonat ekliyoruz erimesini bekliyoruz içiyoruz günde 4 ltre falan içmemz lazm galiba
Ay canım ben ölsem 4 litre içemem de iki falan içerim ben de :)
Ben de öğleni geçiştiriyorum tatlım, onu değiştirip akşama alırsam daha çok veririm sanırım kilo. Şu karbonatlı suya da başlayalım yarın. Ama üç litre içilmez yaaa.... Bir de içine yarım limon sıkılıyormuş
kızlar bu hafta düzeni bozucam galiba ya sabahlıyorum ve acıkıyorum normal olarak ne yapsam ki süt içiyorum yetmiyor ekmeksiz bişeyler yesem çok mu fazla olur :26:
yetmiyor ki canım ya kesmiyor onlar beni karnım açkende ders çalışamıyorum ayy çok oburum yacnm ya malesef o zamanlar da mutlaka başka birşey yemen gerekiyor meyve yesen yeter mi acaba yada mısır gevreği gibi birşey (=
yetmiyor ki canım ya kesmiyor onlar beni karnım açkende ders çalışamıyorum ayy çok oburum yaama sabretmeye çalışıyorum napim
öyle tabi canım çok teşekkür ederim moral verdincnm benim oburlukla alakası yok seni çok iyi anlıyorum geçen sene son sınıfta vampir gibi bir hayatım vardı gece ders çaılıp abur cubur yiyordum bence kesinlikle ekmek arası birşey yeme abur cubur yeme ne bileyim çorba sebze yemeği fina ye hiç olmuyorsa benim bi arkadaşım haşlanmış patates yiyordu mesela hiç kilo almadı gibi (=
Şunu da unutma kilo verilir alınır bi şekilde ama sınav hayatının kalitesini etkiliyor o yüzden önceliğin dersler olmalı kilo değil bence tabi (=
Ohhh mantıya bile hayır dediysen sen olayı bitirmişsinnn !!!! :)))
tebrikler valla mantı gibi güzel bi yemeğe hayır demek çok zor.
Heheheheh ay mantıya hayır demişsin tebrik ediyrumBen altıdan sonra yemiyorum bugün tartıldım bi dün kaçırdım diye, artış yok neyse ki!
teşekkür ederim canım senide tebrik ederim mantıya hayır demişsin bravo vallahi
afiyetler olsun cnm (=
mantı çok lezzetli ama yemediğin iyi olmuş (=
seni dirayetin için tebrik ederim (=
Ponyom ben az önce puding yedim bisküvili, beni de azarlar mısın rica etsem? Çok azıttım, bana bir daha kaçamak yok. Kızlar 1 haziranda kaçamak yapıcak ben yapamıycam o yüzden. Bu arada bir derdim var topiğinde bi bayan akşamları ananas yiyerek kilo vermiş galiba. 2 ayda 32 kiloydu sanırsamYarın ananas stoğu yapıp akşamları ananas ve yoğurt yiycem sadeceee
ya bende bugun burda forumda biyerlerde gördüm karbonatlı su falan yazıyodu içilebilir bişeydi hemde uğrastırmayan bi bakalım ona ya
nerde gördün kız bildiğimiz karbonat mı bu acaba ???
Canlaar,
Yavru Kuşlaar,
İnce bellileeeeeer!
Neredesiniz yahu, açlıktan yorgun mu düştünüz de sesiniz çıkmıyorr
Karbonat normal değil ama İngiliz karbonati bi arkadasım kullanıyor ama bence bunlara hiç gerek yok arkadaslar ben bi ayda 7 kg verdim hemde hiç birsey kullanmadan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Her gun bi saat yürüdüm bi saat bisiklet kullandım yağı tuzu şekeri ekmegi hayatım dan çıkardım kalorisi fazla olan herseyden uzak durdum bol bol su ictim ve bünye alıştı şimdi 3 kasıktan fazla pilav yiyince koşa koşa kusmaya gidiyorum şimdi yürüyüşü de bıraktım ama kendiliğinden veriyorum 47 kg yum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?