- 28 Haziran 2013
- 411
- 205
- 83
Ben de hamurişine bayılırım, hele ekmek arası olan her şeyi severim. Bir haftadır ağzıma hiç ekmek koymadım börek çörek yemedim. Bugün sabah bi simit yedim sadecee. Vazgeçemeyiz artık boşa mu uğraştık bu kadaaar
Hem niye giyemiyorsun ki?
-canimm tesekkur ederim, sen de gayet iyi gidiyosuuun. Superiz biz super :) haha:))Ayyy süpersin canımm darısı başıma inşallah
Ayy ben de dun yarim simit yemistim kahvaltı olarak. Ama yaninda bisey yoktuu. İtiraf edememiştir sizeeee :))) birşey olmaz kahvaltıda yapılmış bu hatayı affedebiliriz. Ama tekrarlanmamak sartiylaaa:))Hahahahahahha ay gülmekten öldüm canım yaaaValla ben de bu sabah bi tane simit yedim. Öğlen meyve ve yoğurtla geçirdim. Akşam da çorba ve biber dolması yedim bi tane. O biber dolması fazla geldi ama gerçekten. Yememem lazımdı. Simit konusunda da hatalıyım ama sabah dayanamadım sıcacıktı kızlar
Canım ne duruyorsun hemen katıll! :) boyun kaç kaç kilosun ve hedefin ne? :)) bildir de haftaya seni de tartalim:)Selam!Benim de birkaç kilo vermem gerek. Katılabilir miyim ?
Selam!Benim de birkaç kilo vermem gerek. Katılabilir miyim ?
Birbirimize giriyoruz sonraaa :) zaten bende pek sevmem şort giymeyi oturduğum yerde hiç müsait değill
Nasıl yazdıracağım? 162 cm boy, 48,5 kilo.Tabikiiiii hemen boyunu kilonu yazdır :)
Ama hedefimin ne olması gerektiğini bilmiyorum, ben aynaya bakarak ölçüyorum kendimi, biraz göbek ve basen var. Sanırım 44-45 gibi bir şey olması gerek.Nasıl yazdıracağım? 162 cm boy, 48,5 kilo.
Nasıl yazdıracağım? 162 cm boy, 48,5 kilo.
-canimm tesekkur ederim, sen de gayet iyi gidiyosuuun. Superiz biz super :) haha:))
Ayy ben de dun yarim simit yemistim kahvaltı olarak. Ama yaninda bisey yoktuu. İtiraf edememiştir sizeeee :))) birşey olmaz kahvaltıda yapılmış bu hatayı affedebiliriz. Ama tekrarlanmamak sartiylaaa:))
Canım ne duruyorsun hemen katıll! :) boyun kaç kaç kilosun ve hedefin ne? :)) bildir de haftaya seni de tartalim:)
Ya ben zaten 48 rakamından memnunum. Beni memnun etmeyen şey aynadaki görüntü. Hedefe 44 yazalım.
Böyleyim:
Eki Görüntüle 1128556
Böyle olmam lazım:
Eki Görüntüle 1128557
=)
Yağlı olarak yarım porsiyon zeytinyağlı yemek oluyor bazen, onu da olabildiğince hafif yapmaya çalışıyorum. Genelde taze meyve veya sebze salatalarını yiyorum ve haşlanmış/fırında pişmiş et türlerini.Tamam yazıyorum şimdi, cumaları tartılıyoruz:) Bu arada arkadaşım da 49 kiloydu ve göbeği vardı, anlayabiliyorum rahatsız edici bi durum. Fitness hocası istediğin sporu yap yağlı yersen gitmez demişti. Yağı tamamen çıkarın bence hayatınızdan
Yağlı olarak yarım porsiyon zeytinyağlı yemek oluyor bazen, onu da olabildiğince hafif yapmaya çalışıyorum. Genelde taze meyve veya sebze salatalarını yiyorum ve haşlanmış/fırında pişmiş et türlerini.
Benim erkek arkadaşım da "Canım şort giymek için diyet yapman çok saçma değil mi zaten giyemeyeceksin" diyor. Bunlar bi değişik
Nasıl yazdıracağım? 162 cm boy, 48,5 kilo.
Zayıflamayı aklıma koymadığım zamanda arada cips türü şeyleri atıştırdığım oluyordu, ama ana yemeğim fast food olmadı hiç bir zaman. Sağlıkla ilgili problemim de yok, çok şükür.Spor yapıyor musunuz peki? Benim bahsettiğim arkadaşım ciddi şekilde yağlı besleniyordu, 23 yaşında kolesterol falan vardı onda
Yoğurt yiyin. Bu saate kadar temizlik mi yapılır, yorulmadınız mı?Kızlar zehirlendim galiba ya 1 den beri çamaşır suyuyla domestosla cifle falan temizlik yapıyorum başım falan dönüp midem bulanmaya basladı biraz dinlendim de şimdide çok aşırı midem bulanıyo halsizleştimm
Spor yapıyorum, ama orda elle tutulabilir bir miktar yağ var, onu yok etmek lazım =) Sağlığıma bir şey olmaz, geçen seneki halime döneceğim sadece, ve aç kalmayı düşünmüyorum, sadece karbonhidratı çok olan ürünleri çıkardım öğünlerimden.Canım senin diyetlik bi durumun yok daha zayıflarsan sağlığın bozulur sana enn büyük tavsiyem plates 1 ay gibi bi zamanda istediğin vücudda kavusabilirsin ama diyet yapma sadece sağlıklı beslen ve sıkılaştırıcı hareketler yap
Yoğurt yiyin. Bu saate kadar temizlik mi yapılır, yorulmadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?