Yok valla hiçbir şikayetim yok allaha şükür :) istanbul çekmeköy tarafında sen
Aman Maşallah Maşallah! Ben de İstanbul Beyoğlu tarafındayım canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok valla hiçbir şikayetim yok allaha şükür :) istanbul çekmeköy tarafında sen
Aman Maşallah Maşallah! Ben de İstanbul Beyoğlu tarafındayım canım :)
çok uzak değilmişiz :))
Aynen canım:) Bizim konu sahibesi kızımız nerede yahu, yok ortalıklardaa? Cumartesi diye uyuyor mu nedir?
Koşuya çıktı bence :)
Depremi hissettim mii canimm?
Bi ben hissetmedim heralde ya hatlar kesildi baya ama
Hadi yaa... Biz 8.kattayız da bina sağa sola yalpalandı resmen çok korktuk masalara falan tutunduk o derece hissettik..
Allah göstermesin bir daha çok kötüydüü
Abimde uykudan uyanmış hissedip bi ben hissetmedim heralde yaa
O an hareket halindeysen olabilir canım, yoksa gayet hissettirdi kendinii..
Kızlar kiiiizlar 55,5la başladığım diyetimin ilk sonucu karsinizdaaa. Nasiiil? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayatım boyunca şort giyemiyceğim için onları düşününce fark olmuyo bende kendi eski resimlerime bakıyorum aslında before after olarak foto koymak lazım
ye kuzu afiyet bal olsun bende enerjisi bitmek tukenmeyen 8 yasindaki oglumu nasil durdururum diye dusunurken buzlukdaki un gibi cekilmis kiyma batti gozume hemencik cikardim hamur yogurdum oglana lahmacun yaptirdim enerjisi tukenirde totosunun ustune oturur bari birkac saat diyeneyse tek tek hamurlari acti harci surdu nasil guzel olmus dedi bal kaymak dedim aradada lop lop goturdumsonra nemi oldu benimki tuvaletini yaparken uyumus diyet miyet kalmadi bende bugun ama beynimin yorgunlugu gecti delirtti sabahdan beri beni oglanama soz yarindan itibaren kisacam kendimi ahanda soz veriyorum
teşekkür ederim canım inşallah
hayatım boyunca şort giyemiyceğim için onları düşününce fark olmuyo bende kendi eski resimlerime bakıyorum aslında before after olarak foto koymak lazım
teşekkür ederim canım sen de kolaylıkla verirsin inşallah kilolarını benim daha çok yolum varCanııım ben de tebrik ederim çok iyisin çok özendim sendeki azalmayı duyuncaaa
teşekkür ederim canım sen de kolaylıkla verirsin inşallah kilolarını benim daha çok yolum var
valla vazgeçmemek için kendimi zor tutuyorum ben tam bir çikolata canavarıyım gözümün önünden çeşit çeşit çikolatalar geçiyor sonra kızıyorum kendime yeterince yedin zaten diyeBakalım haftaya cuma ne durumda olucaaaz
valla vazgeçmemek için kendimi zor tutuyorum ben tam bir çikolata canavarıyım gözümün önünden çeşit çeşit çikolatalar geçiyor sonra kızıyorum kendime yeterince yedin zaten diye