evet kizlar cok dogru tespit ben son donemde aldim kg 65den firladim 2 ayda gibi kisacik suredebir yil icinde 3 kez ameliyat gecirdim belki 10 kez yogun bakimda kendimden habersiz yattim ilaclar serumlarla beslendim ondanmidir nedir kg artti belki hizli aldigimdan 78.8oo ondan belkide hizli gitti 65den asagi dusmek beni nasil sinir ediyordu bi ara olecem artik diye gunlerce agladigimi bilirim
kizlar 3 gundur patates diyeti yapiyorum vere vere 500gr vermisim daha oncede 3 kez denedim patates bende etki etmiyor
hep yorumlardan gaza gelip yapiyorum tik yok kesinlikle bende ise yaramiyor denilenin aynisini yapiyorum yok tikkkkk yokkkk sonsuza denk patates diyeti bitti benim icin
bi arada sadece beyaz et tukettim birak vermeyi ustune birde kg aldim drda aldim solugu hormonlu hayvan eti tuketirsen sonuc bu dedi bide kahkaha atti yahu
gelelim bu haftaki sonuca 74kgdan tekrar 73.500grma dustum almadikya bunada sukur Sabah Sabah tartiyla kapisdik zaten hic anlasamiyoruz biz bu ara o kadar su ic bitki cayi ic tuvalette yat kalk spor yap tartinin yaptigina bak 500gr