- 27 Ağustos 2013
- 1.652
- 48
Yaaa anlatma kıskanıyoruuum
metabolizmamı kıskanan tek insannsııınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa anlatma kıskanıyoruuum
metabolizmamı kıskanan tek insannsııınnn
Hahaha napalım bizdeki çalışmayınca çalışana özeniyo insan işteee, ben de de durum bu
sinameki al canım aktardan bikere kullan için temizlensin ağrılı sızılı olur ama ne var ne yok çıkar :) yalnz evden çıkmıycağın bigün iç aksam yatarken iç sabaha tuvalettsn:) dışardayssan rezil olursun ama geliyorum dediği an asla durmaz
Hahah Bu gün ki planım az sonra tilaks içip akşam 8-9 gibi vaktimi wc de geçirmek. Tövbe yaa ne hallere düştüm
sinamekinin yanında tilaks nekii :))) onuda bi ara dene canım
Hadi yaaa, bunun içinde de var ama tek başına daha etkili demek. Tilaksım bitsin bir de onu denerim canım sağol
Olsun olsun zaten amacımız hemen hop diye vermek değil, şok diyetlerle verilen kilolar alınıyor hemen. Biz sağlıklı besleniyoruz sadece
kızlar çok mutsuzum bu akşam dayanamayıp bi dilim kek yedim, sizce çok mu kötü yapmışım ya çok büyük bi dilim değil aslında
slm kızlar nasıl gidiyor diyet (=
ben sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta peynir ve 1 dilim ekmek ve 1 bardak şekersiz çay içtim
öğlen zeytinyağlı türlü 2 kaşık pilav ve bşr kase cacık yedim (=
akşam zeytinyağlı kabak ve karpuz yedim
çok yorgun bir gün olduğundan ancak 20 dk yürüyüş yapabildim
bazen diyete uyuyorm bazende yiyip duruyorumm dengeyi kuramadım alışamadım bi sen bugun çok güzel beslenmişsin canımm
Kızlar çok mutsuzum bu akşam dayanamayıp bi dilim kek yedim, sizce çok mu kötü yapmışım ya çok büyük bi dilim değil aslında
ben bugun neler yedim neler saatlerce aç kaldım sonra tıka basa yedim pişmanda değilim bayılcaktım yoksa bide bugun bi spor salonundan aradılar zumba dersi verirmisin diye gidemediimm gidemedimm (((
ya işte o yüzden uzmanlar az az sık sık yiyin diyor ya (=
bazen yemeyince insanın tansiyonu düşüyor =(
cnm ya insanın cana her zaman olmuyor diyette olabilşiriz ama insanını canı bazen olmadık birşeyi çekebiliyor (=
yrn pikniğe gidecez mesela nasılolacak bilmiyorun =(
dışardaydım uzun süre yiyemedim bişey öyle oldu zaten
mangal yaparsınız kesin ye canım nolcak :)