Evet evet, arada kaçamak olur o kadar dimiCanım yaza daha çok var, güzel beslenme ve sporla herşey olur
Baharcım spor konusunda iyi gidiyorum da ah şu boğazım akşam 2 tane fıstıklı baklava yedim annem göndermiş dayanamadım. Bir kase çorba bir kase makarna ve yoğurt yedim ikide baklava. Ekmek yemedim tesellim bu. Baklavalar olmadı biliyorum :26: yerken bişey yok yiyince pişman oluyoruz ne komik yabirazdan callanetics yapcam. Bacaklarım demişsin üst alt hangisi canım .. Basen varmı sende hatırlayamadım bende basen hafif totom var benim ya hacmini ve ağırlığını düşürmem kucultmem lazım. Totom güzel ama az küçülse ii olacak. Callanetics yapcambirazdan şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. birazdan 5. Olacak. 21 gün yaptığımda güzel etkilerini görmüştüm.
Bu arada kremcim çok haklısın ya haftasonu geldiği zaman dikkat etmek çok zor.. E
Canım telden gönderemiyorum ama callanetics yapanlar buraya diye arat konu sahibi lotus35 linkleri vermiş türkçe dublaj indir canım tamam daha kolay. Video 1 saat ama oğrenci 5.gunden sonra falan 30 35 dk sürüyor. Anlatımlarını dinlemene gerek kalmıyor. Kitabıda var indir istersen. Dediğim topiği bul. Benim yazdığım cevaplarda çıkabilir bak istersen benim profilimden tatlım. Youtube boşver.
Google ye callsnetics egzersizleri yapanlar buraya diye yaz kadınlar kulübü die link çıkar canım. Yok hiç tartılmadım ya moralim bozulmuştu geçenlerde. Bugün daha hiç spor yapamadım kaç gündür temizlikle uğraşıyorum camlar tul perde bugünde baya uğraştım bitti ama artık bende bittim sonra callanetics ve popo kalça hareketleri yapcam bugün iş arasında 25 squat yaptım. Şimdide kayısı çayı yaptım kendime uzanıyorum koltukta ayaklarım ağrıyor çok yoruldum valla pilates hareketleri bende yaparım canım her sabah yapıodumYok canim cikmiyor video felan belkide cepten bakiyorum diye.buarada sen kilo verdinmi bugün tartuldinmi.ben b uygun cardio yaptim yarim saat baya yerleşim aksamadan bacak hareketleri caliscam pilates ile.
Bugün direkt temizliğe girişince kaldı pilates gerçi bugünde baya efor kaybettim
Baharcım spor konusunda iyi gidiyorum da ah şu boğazım akşam 2 tane fıstıklı baklava yedim annem göndermiş dayanamadım. Bir kase çorba bir kase makarna ve yoğurt yedim ikide baklava. Ekmek yemedim tesellim bu. Baklavalar olmadı biliyorum :26: yerken bişey yok yiyince pişman oluyoruz ne komik yabirazdan callanetics yapcam. Bacaklarım demişsin üst alt hangisi canım .. Basen varmı sende hatırlayamadım bende basen hafif totom var benim ya hacmini ve ağırlığını düşürmem kucultmem lazım. Totom güzel ama az küçülse ii olacak. Callanetics yapcambirazdan şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. birazdan 5. Olacak. 21 gün yaptığımda güzel etkilerini görmüştüm.
Bu arada kremcim çok haklısın ya haftasonu geldiği zaman dikkat etmek çok zor.. E
Kixlar Sesiniz solugunuz cikmiyor.ben dun bütün evi bastan asabi temizledim ve resmen pilim bitti aksamdi zaten isimin bittiğinde ve sahada spor mpor yapamazdim yani.bugün tartildim 2gunde 300gram vermisim sadece.dayanamadnm tartildim en iyisi haftada bir tartilmak herhalde.
Kiz tabiricaizse kutlarim seni yemissin icmissin ama sporunuda yapip dengelemissin buda senin azimli olduğunu gosterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?