O kadar canım sıkıldı ki kızlar anlatamam şık mu yağlı yiyorum hayır çok mu tuzlu çok mu şekerli hayır geçte yemiyorum ne bileyim anlamadım çok sağolun desteğiniz için . Açmı dur az anlamadım kırıp atasım geldi tartıyı.. Sinirimden kendimi temizliğe verdim sabahtan beri,cam siliyorum koltuk siliyorum evi temizledim .
öldüm yorgunluktan.Callanetics yapcam daha yatmadan squat yapcam. Siz naptınız
2 gündür kendimi halsiz hissediyorum, adam akıllı spor yapamıyorum. Yapamadıkça da vicdan azabı çekiyorum, tam bir kısır döngü
Olmuyor bu kg düşmüyor. Kendimden nefret etcem artık. Ne oldu bana ya önceden gram gram giderdi. Bu akşam 5ten sonra yenicem yarın bakıcam gram azalma var mı ? Bugün erken gelir eşim.
Bu arada telden yazınca sürekli yanlış yazıyorum kızlar kusura bakmayın.
Seni çok iyi anliyorum canim buaralar bende baya halsiz düştüm hem spor hem azda yediğim için düştüm ama bugün fazla kacirdim bi arkadastaydim oturdum ne var ne yok süpürdüm sofrayi .herhalde AC kaldigim günlerin acisiydi ama bozmuycam moralimi yarin acisini cikarcam allahin izni ile(
Myzt canim bende bugün fazla kacirdim arkadasta vicdan azabindayim sizlere karsi ama moralimi bozmuyorum yarin acisini cikarmaliyim.düzenli sporla forma gircez yaza kadar.sende bozma moralini bide yesilcayina biraz limon sikipta iç oda yağ yakiminda yardimci.ayrıca arada bi et kavur ye kahvaltidada 2yumurta hasla te kilo veremediğini günlerde dene faydasini gorceksin proteinin.
Biraz azalttım aldığım kaloriyi ama bana yaramadı galiba, halsiz düştüm.
Ben de yarım saat cardio yaptım bugün, 15 dk da squat, pilates falan. Dediğim gibi halim yok...
Biraz azalttım aldığım kaloriyi ama bana yaramadı galiba, halsiz düştüm.
Ben de yarım saat cardio yaptım bugün, 15 dk da squat, pilates falan. Dediğim gibi halim yok...
Bu cardio ne ise yartiyir benim egzersizlerle pek aram olmadi şimdiye kadar ama artik güzelce başlamak istiyorum.hemvspor hem de kaloriyi düşürmüşsün tabiki halsiz kalirsin canim en iyisi bolca salata Te aksam yemekle
Canım ya tez hocanla gorusmen nasıl geçti. Onamı sıkkın canım anlaşılan keyfinde yok. Benimde çok sıkıldı canım ya zor bu spor işleri.. Bu arada 15 dk squat helal olsun kremcim ya masallllllahhh .. Callanetics yapcam daha o kadar yoruldum ki temizlikten yine de yapıcam. Sanırım Bi sure tartılmam ya da şok diyet yaparım 2 gün. Of oooof
Sagol canim arada kaçıyor işte .. Yrşilçaya limon denememiştim hiç denicem. Bu arada kahvaltımda 2 haşlanmış yumurta yedim. Acaba kas oranı artıyor ondan mı kg düşmüyor. Bu arada leslie gerçekten faydalımı kızlar ben sevmiyorum pekk.. Pilates çemberiyle Bi hareket gördüm bugün onu yaptım çok fena yandı iç bacaklarım. Şöyle ki koltuğun kenarına oturuyoruz tam ucunda oluyor popomuz bacaklarımızın arasında çember ya da yastık top ne varsa çember daha iyi oluyor ama dizlerimizin arasına alıp sıkıp sıkıp bırakıyoruz acayip çalıştırıyo kızlar. Deneyin. İç bacağından şikayetçi olanlar. İ
Slm :) birkaç gündür müsait olup yazamadım. Ama o arada günde 3 mil Leslie ile yürümeye devam. Ayrıca 30 dk zumba. Zumbada yakılan kalori yürüyüşün 2 katı olduğu için onu genelde yapmaya zorluyorum kendimi. Ama birkaç gündür erkek arkadaşım sayesinde birkaç kaçamak yaptım. Burger King Smokehouse menü gibiKendimi teselli yolumda dün 2 saat spor salonunda takıldım 10-15 dk da havuzda, 20 dk da saunada :) Saunada uzun kalınca kendimi zayıflıyor hissediyorum nedense
Allahtan kilo almamışım aynıyım hala. Günde 2 lt den fazla su içmemin etkisi büyük tabi bunda.
Zaten vereceğimiz kilo az olduğu için 1 haftada mucize olmasını beklemiyoruz, sağlıklısı da yavaş yavaş vermek zaten. Hepimize kolay gelsin :)
Canim sevindim dediğini uygulamana.buarada bende telden yazıyorum diye sürekli yanlis yaziyorum kusura bakmayin..bu yaptigin hareketi bende denicem kaç kere yaptin gunde.ben yürümek istiyorum ama hava kosullari bazen hic uygun değil ayrıca bebeklede sorun olabiliyor bazen yani Kafana her estiğinde cikamiyosun.plates yapmak istiyorum en gzl nerden seyredipte calisabilirim bu bacak popo ve göbek egzersizleri.biara ebru salli vardi ya o artik cikmiyomu acaba
Birkaç günlük kaçamaktan bişey olmaz kızlar, yüklenmeyin kendinize1 kilo yağ kazanmanız için 3500 kalori fazla almanız gerek bir süre zarfında. Yani haftanın yarısında çok, yarısında da az yerseniz dengelersiniz, o 3500 fazla kaloriyi almazsınız. Yalnız texas smokehouse burger menünün sadece hamburgerinin 773 kalori olduğu düşünülürse, o sağlam bi kaçamak olmuş cidden
Myztcim bugün vaktim videosuna yarisini uyguladim diğer yarisi kaldi çünkü pilates topum yok hihihi:) bisiklet sürme felan yapiyor inceltiyormus bacakları bakalim devam etcem inş. Senin bacak hareketinide denicem inş.
Aksama ne yiyosunuz kizlaar.
Canım akşama çorba içmeyi düşünüyorum sadece. Bakalım dayanabilirsem işin kötüsü eşim makarna istedi dayanamadığım tek yemek.. Bilmiyorum zor Bi akşam beni bekliyor. Bu saate kadar spor yapamadım pilates yapmayı düşünüyorum birazdan. Sonrasında 1 saat ara vererek callanetics.. Pazar günü dinlenme günüm olacak kaslar için gerekli şimdilik 6 gün spor 1 gün dinlenme .. Sonrasında haftada 3 güne falan dusurcem. Ama Bi sure boylle. Etki göresim var3 4 gerekli spor sonuçlarını ciddi anlamda görebilmemiz için. İç bacak çok merakum nasıl olacak die.
Haftasonu geldi benim beslenme programı dağılacak gibi valla. Burger King'e laf ettim, kendim akşam kebepçıya gidicem
Ay çok komiksin kiz kremsokonapalim ya arada bi kacamaklar olacak onlarda olmasa tüm duseriz halden.yeterli egzersizleri izi birakmayalim hem daha yaza var.
Çok istiyorum bacaklarimin forma
Girdigini gormeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?