mrb kızlar;
sonunda beni anlayabilecek insanlar bulduğuma çok mutluyum. artık insanların sen zayıfsın , bu konuda takıntılısın sözlerini duymayacağıma mutluyum..
168 cm boyunda ,36 beden ve 57 kiloyum (5 hafta önce başladığımda 60,8 idim). sorunum , sporsuz 18 kilo vermenin getirisi zaten büyükken simdi büyük ve sarkmıs göğüsler , karada işe yaramasada boğulmamı engelleyen yanda simitler
ve kambur bi durus.
hedefim 55 kilo olup , fit ve dik bi görüntüye sahip olmak. ( yazın kardesimin kep töreni , en yakın arkadasımın düğünü var)
haftada 3 gün 1 saatten az olmamak sartı ile olimpik havuza gidiyorum. 2 gün ruh halime göre pilates , zumba ve/veya yürüyüs bandında egzersiz yapıyorum.
kahvaltı daki 1 dilim hariç ekmek yemiyorum.
sabahları uyanır uyanmaz içtiğim 600ml ılık su hariç günlük 2-2,5 lt su içiyorum.
evim ile isim arası yürüme mesafesi 1,6 km havalar ısınsın ise yürüyerek gidip geleceğim.
hafta içi sabahları hariç asansör kullanmıyorum ( işe topuklu gittiğim için insanları rahatsız etmek istemiyorum)
ara öğünlerimde yeşil çay , yeşil elma ve kuru kayısı tüketiyorum. hem vücudum alısmasın hemde sıkılmayım diye değistirerek tüketiyorum.
VEEE BENİDE ARANIZA ALARSANIZ ÇOKKKKK MUTLU OLURUM. :)))