• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar benimle beraber 3 5 kilo vermek isteyenler gelsin..

Ben çiğ olarak, lahana, karnabahar, ıspanak, bal kabağı, kerevşz falan yerim hep:)) bence pişirilmeden de çok lezzetli oluyorlar😀

Mesela normal salatanın içine pazı, ıspanak gibi yaprak sebzeleri doğrayıp koyuyorum, limon da olduğu için salatanın içinde, ıspanağın içindeki demir hiç kayba uğramadan c vitamini sayesinde hooop hemen kana karışıyor;)

Tekniğin supermis bu ispanagi bende salataya aticam bakalin Esim cakacakmi yoksa hayatta yemez :))
Sebzeleri bende çiğ olarak yiyorum denk gelirse.severim yani bende

Canım önce su kaynatıyorum altını kapatıyorum.
Ardından birkaç lahana yaprağını içine koyup kapatığını kapatıyorum ve demlenmesini bekliyorum.
Sonrada koca Bi kupa içiyorum.

Elbette pilates daha hareketli geçiyor benim için pilates daha zor. Ama callanetics daha etkili bana göre yavaş görünüyor ama 5. 6. Seanstan sonra hemen etkisini gösteriyor.
Normal canım ilk yapıyorsun bende 4 5 sene önce ilk yaptığım zamanlar sayısını yakalayamıyorum ebru şallı profesyonel sonuçta sen daha yenisin biraz daha zaman geçince alışcaksın. Devam et.
Bende yaptım biraz önce 45 dk şimdide yeşil çay içiyorum.
Daha devam edicem akşama Call yapcam daha. Yani callanetics.
Pzt günü tartılcam.
Sonuç nasıl merak ediyorum.
Lahanayı içmek zor ama inşallah işe yarar.

Pilateste ne calisiyosun sen kalça basenmi
Yoksa günlük bi program inmi belirli önünü sirayla yapiosun videosuz kafandan?
Calleneticse başlasam iyi olur tek sorunum her zaman müsait olamamam biliyorsun nedenini.buaralar biraz evdeym indircem daha bilgisayar ima tele inmiyor

Tekniğin supermis bu ispanagi bende salataya aticam bakalin Esim cakacakmi yoksa hayatta yemez :))
Sebzeleri bende çiğ olarak yiyorum denk gelirse.severim yani bende

Bir tane daha söyleyeyim öyleyse
1 yeşil elma, 1 kabak, 1 salatalık,1 havuç,1 baş kerevizi rendeliyorsun, içine yoğurdu tel süzgüde biraz süzdükten sonra 1 tatlı kaşığı mayonez , 1 diş sarımsak ekleyip karıştırıyorsun. Sonra parmaklarını yiyorsun:)))

Baharcım ben internetten piltes videoları indirdim tarihli hepsi zaten Youtube dolu. Bir gün kalça bacak yapmış bir gün kardio yapmış bir gün karın karışık vs yapıyorum bende kafama genelde bacak kalça olanına çalışıyorum.

Bir tane daha söyleyeyim öyleyse
1 yeşil elma, 1 kabak, 1 salatalık,1 havuç,1 baş kerevizi rendeliyorsun, içine yoğurdu tel süzgüde biraz süzdükten sonra 1 tatlı kaşığı mayonez , 1 diş sarımsak ekleyip karıştırıyorsun. Sonra parmaklarını yiyorsun:)))

Tamam canim deniycem inş. Bisey diyimmi ben kabagi çiğ hic yemezdim birgün nasil olduysa attim agzima bir dilim sonra butunvkabagi çiğ yedim evde ne kadar varsa :))
Bir cig kabak bukadarmi farklı olur lezzeti pişmiş halinden.sasirdim ama çok sevdim.
Bu dediğin sos ile hafif haskanmis karnabahar salatasida yaparim ben.
Sen burada diyetisyen duyetine basladjnmi canim

Baharcım ben internetten piltes videoları indirdim tarihli hepsi zaten Youtube dolu. Bir gün kalça bacak yapmış bir gün kardio yapmış bir gün karın karışık vs yapıyorum bende kafama genelde bacak kalça olanına çalışıyorum.

Bende indiriyimde firsat bulursam yapcam ama önce calleneticsi indircem PC me

Bende indiriyimde firsat bulursam yapcam ama önce calleneticsi indircem PC me
Bugün lahana aldim bol bol salata yapip yiycem

Ha burada kizlar lahana ile ilgili bur bilgi edindim
Zayiflarken su ve tuz kaybettiğimiz icin birkaç gün sonra camimiz tatli istermiş düşkünlük olurmuş ve bende gerçekten olur
Neyse bu lahanada bunu engellermis yani salatasini kapuskasini yapin yiyin diyorum baskada bisey demiyorum :)))

Tamam canim deniycem inş. Bisey diyimmi ben kabagi çiğ hic yemezdim birgün nasil olduysa attim agzima bir dilim sonra butunvkabagi çiğ yedim evde ne kadar varsa :))
Bir cig kabak bukadarmi farklı olur lezzeti pişmiş halinden.sasirdim ama çok sevdim.
Bu dediğin sos ile hafif haskanmis karnabahar salatasida yaparim ben.
Sen burada diyetisyen duyetine basladjnmi canim

Ben daha önce diyetisyene gittim,
1,5ayda 6 kilo verdim💃
Ama işte koruyamadım, hepsini geri aldım. 👎
Şimdi ona benzer bir diyet uyguluyorum ama çalışma koşullarım ve saatlerim değiştiği için bu yıl birebir aynısını yapamıyorum.

Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,
Yediklerimin Miktarını azalttım,
Spor yapıyorum,
Daha fazla su içmeye gayret ediyorum.
Benim diyetim böyle😳bu yüzden de çok yavaş veriyorum galiba.
Ama geçen sefer hızlıca giden kilolar 1 yıl içinde geri döndü:(
Bir de spor sayesinde çok kilo vermemiş olsam bile vücudum daha toparlanmış ve ince duruyor;)

Merhaba kızlar en iyisi kendi topiğini açmak dedim ve açıyorum,,, kimisi çok rahat kilo verirken kimisi veremez ..
Benim ise vermem gereken 3 kilom var az gelebilir ama diyet yapmayı beceremeyen ve iradesiz biri olarak bu çok zor ..

Benim gibi olan varsa beklerim, el birliğiyle verelim..

Kendimce yaptıklarım bol su içmek bol yeşilçay ve form çayları içmek ..
Callanetics, kalça bacak basen göbek hareketleri yapmak ..
3 beyazdan uzak durmak un tuz şeker .. Yoğurt serbest tabi :)

Gelin ve destek olalım birbirimize egzersiz yapalım paylaşımlarda bulunalım yaza ne kaldı şurda güneş yüzünü gösterdi ..

24 şubat pilates/callaneticse basladım :) Kendime not :9:

Sanırım favori topiğimi buldum ve çok mutlu oldum çünkü bende diğer topiklerde paylaşım yapmaya korkuyorum :) Burada başarı öykümü anlatmıştım, astım hastasıydım ve ilaçları bırakır bırakmaz 2 ayda 13 kilo verdim kızlar.Boyum 155, 60 kiloyken 47 kilo oldum ve 2 senedir bu kilomu koruyorum ta ki bu kilonun birden gitmesinden kaynaklı metabolizmam bozulana kadar.. Çok aşırı bir kabızlık problemi yaşıyorum, eskiden de vardı ama artık çok yogun. Sporumu devam ettirdiğim için kilomda değişiklik yapmıyordu ama üniversite okuyorum,sınav zamanları hareket edemediğimden üstüne kabızlıkta eklenince 3 kilo aldım, 50 kilo oldum ve acil önlem almam gerektiğini düşündüm. Kaç gündür moralimi boza boza bir hal oldum. Spor tabiki devam zaten o kiloları günde 7 km yürüyüşle vermiştim. Bunun dışında pilates yapıyorum,eliptik bisiklet kullanıyorum ama malesef okul yoğunluğundan hergün düzenli bir şekilde sporumu yapamıyorum yaza kadar. Yinede moralimi bozmuycam ve o 3 kilo gidecek inanıyorum :)
Bende artık burda olmak istiyorum, spor ve zayıflama konusunda paylaşabileceğim çok şey var, beraber çok daha kolay kilo verebiliriz, motive edici olur. :)) Ama napsam, nasıl bir yol çizsem bilemedim öyle diyet insanı değilim ben.. Kilo vermem durdu nasıl başarıcam ben bunu :/

Merhaba kızlar pzt günü tartışcam demiştim ama kaç gündür metabolizma sıkıntısı çekiyorum haliyle tartılmak doğru olmaz wc çıkamadım ya .
Lahana suyu içmeyi bıraktım sanırım onun yüzünden oldu gaz yaptı şişirdi beni. Midem almaz artık.
Ne kadar yol deniyoruz kuscam artık. Kilo vermedim belki de verdiğimide düşünmüyorum gram bile gitmiyor ama spor sayesinde vermiş gibiyim.

Aybala1 hoşgldin canım bende üniversitedeyken 47 kiloydum aslında yine olmak isterim ama eskiden çok rahat kilo veren ben şimdi veremediğim için çok zor. Mutsuz ediyor beni kilomun düşmemesi.
Yürüyüşü sevmen çok güzel ben hiç sevmiyorum off..
Bilmiyorum bu kilo nasıl hareketlenecek...

huu huu ben geldim:9:

geçmiş olsun cnm. ewde kuru kayısı varsa ye üzerine su iç kabızlığa iyi gelir.bol bol sulu şeyler tüket ve çorba iç..

bnde tartılmadım daha tartım gelmdi henüz..işimede geliyor :P ama eşim gelince göndericem alsn...

neler yiyorsunuz neler yemiyorsunuz kızlarr

Merhaba canım hoş geldin napıyosun nasıl gidiyor..
Sporu sevmek kolay değil ama mecburuz buna biliyorsun 2 hafta düzenli pilates yaptım kilo vermiş gibi görünüyorum bacaklarım inceliyor vs vs düşün kg düşmediği halde.
Yiyecek olarak çok yağlı ktuzlu beslenmemeye çalışıyorum karbonhidrat ve ekmek yememeye çalışıyorum ekmek aksam yemekte yemiom zaten.
Onun dışında bol sporla geçio zamanım. Bol su bol yeşil çay form çayı vs..
Yumurta haşlayıp yiyorum tok tutuo.

Kayısı yok evde kuru elma var denedim ama sonuç yok hamile gibi şişti karnım ya, Türk kahvesi denicem şimdi şekersiz. Umarım işe yarar.
Callanetics araştır başla mutlaka. Benim yazdığım cevaplarda var oradan bul indir Ayşe çık faydalı komşuma bile başlattım.

Hoşbulduk canım :) İnşallah tez zamanda veririz ya. Haftalardır dikkat ediyorum 1 kilo bile veremedim :/ Nerde yanlış yapıyorum çözemedim. Hep bu kabızlık yüzünden sanırım.. Canım burda yaptıgım sporlardan videolar veya yiyecek önerileri paylaşabilirim sakıncası yoksa. Birbirimizi motive edersek başarırız belki. Bu aralar aklımda çorba diyeti var. Ama öyle sadece lahana çorbasıyla değil. Kahvaltıyı normal yapıp, öğle ve akşam çorba-1 dilim tam buğday ekmeği yada çorba-salata yemeyi düşünüyorum.Şimdi brokoli çorbası yaptım hatta. Bilmiyorum becerebilir miyim.. Detoks etkisi yaratcak birşeyler yapmak gerek tekrar kilo verebilmek için. Birde ideal kiloya çok az kaldığı için eskisi gibi hızlı kilo veremiyorsun. oF Off :43:

Hoşgeldiniz arkadaşlar aramiza evet yediklerimizi paylasalim ben yediğine ictigime dikkat ediyorum az tuzlu yagsiz yemek yapiyorum yoğurt Yeşilçay sut derken kalsiyum protein agurlikli besleniuorum AMA SPORU Ya yapiyorum ya yapamiyorum 30 40 dk cardio yapsam benden iyisi yok çünkü bebeğim uyursa yapabiliyorum.benimde 2 3 kilom kaldi aynen ideal kiloya az kaldigindan veremiyorum.
Myztcim WC cikinca tartil En iyisini yapmissin.ben size karsi çok mahcubum 4gun boyunca bi ordaydim bi burada hic dikkat edemedim yediklerinde bugün yine basladim ama kilomda biraz artis olmuş neyse bundan sonra sizlerleyim kozlar inş.

Hoşgeldiniz arkadaşlar aramiza evet yediklerimizi paylasalim ben yediğine ictigime dikkat ediyorum az tuzlu yagsiz yemek yapiyorum yoğurt Yeşilçay sut derken kalsiyum protein agurlikli besleniuorum AMA SPORU Ya yapiyorum ya yapamiyorum 30 40 dk cardio yapsam benden iyisi yok çünkü bebeğim uyursa yapabiliyorum.benimde 2 3 kilom kaldi aynen ideal kiloya az kaldigindan veremiyorum.
Myztcim WC cikinca tartil En iyisini yapmissin.ben size karsi çok mahcubum 4gun boyunca bi ordaydim bi burada hic dikkat edemedim yediklerinde bugün yine basladim ama kilomda biraz artis olmuş neyse bundan sonra sizlerleyim kozlar inş.

Ben de hiç sesi çıkmıyor diyorum, bak sen yemelere içmelere mi gittin,
Olsun kuşum, ara ara dolan gel, yine yap diyetini 😽

Ben de hiç sesi çıkmıyor diyorum, bak sen yemelere içmelere mi gittin,
Olsun kuşum, ara ara dolan gel, yine yap diyetini 😽

Hahaha çok komikti bu ya
Kiz istemdisi oldu ya :(
Yemiycem dedim ama gozumun önünde olunca dayanamadim bide bütün hafta rejimle AC birakmisim kendimi oyuzden dayanamadim.
Yok yok artuk inşaallah iki kilo vermeden kacmak yok :)) arkanizdayimm :D

mrb kızlar;

sonunda beni anlayabilecek insanlar bulduğuma çok mutluyum. artık insanların sen zayıfsın , bu konuda takıntılısın sözlerini duymayacağıma mutluyum..

168 cm boyunda ,36 beden ve 57 kiloyum (5 hafta önce başladığımda 60,8 idim). sorunum , sporsuz 18 kilo vermenin getirisi zaten büyükken simdi büyük ve sarkmıs göğüsler , karada işe yaramasada boğulmamı engelleyen yanda simitler :( ve kambur bi durus.

hedefim 55 kilo olup , fit ve dik bi görüntüye sahip olmak. ( yazın kardesimin kep töreni , en yakın arkadasımın düğünü var)

haftada 3 gün 1 saatten az olmamak sartı ile olimpik havuza gidiyorum. 2 gün ruh halime göre pilates , zumba ve/veya yürüyüs bandında egzersiz yapıyorum.

kahvaltı daki 1 dilim hariç ekmek yemiyorum.

sabahları uyanır uyanmaz içtiğim 600ml ılık su hariç günlük 2-2,5 lt su içiyorum.

evim ile isim arası yürüme mesafesi 1,6 km havalar ısınsın ise yürüyerek gidip geleceğim.

hafta içi sabahları hariç asansör kullanmıyorum ( işe topuklu gittiğim için insanları rahatsız etmek istemiyorum)

ara öğünlerimde yeşil çay , yeşil elma ve kuru kayısı tüketiyorum. hem vücudum alısmasın hemde sıkılmayım diye değistirerek tüketiyorum.

VEEE BENİDE ARANIZA ALARSANIZ ÇOKKKKK MUTLU OLURUM. :)))

Back