• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar benimle beraber 3 5 kilo vermek isteyenler gelsin..

Baharcım spor konusunda iyi gidiyorum da ah şu boğazım akşam 2 tane fıstıklı baklava yedim annem göndermiş dayanamadım. Bir kase çorba bir kase makarna ve yoğurt yedim ikide baklava. Ekmek yemedim tesellim bu. Baklavalar olmadı biliyorum :26: yerken bişey yok yiyince pişman oluyoruz ne komik ya :9: birazdan callanetics yapcam. Bacaklarım demişsin üst alt hangisi canım .. Basen varmı sende hatırlayamadım bende basen hafif totom var benim ya hacmini ve ağırlığını düşürmem kucultmem lazım. Totom güzel ama az küçülse ii olacak. Callanetics yapcambirazdan şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. :16: birazdan 5. Olacak. 21 gün yaptığımda güzel etkilerini görmüştüm.

Bu arada kremcim çok haklısın ya haftasonu geldiği zaman dikkat etmek çok zor.. E

Evet evet, arada kaçamak olur o kadar dimi :1: Canım yaza daha çok var, güzel beslenme ve sporla herşey olur :16:

Katiliyorum sana canim yaza daha var ve ufak tefek kacamaklar olur zaten olmasa kilo vermek zorlasir arada bi vücudumuzu sasirtmak zirundayiz.kebaplar nasildi burada :D

Baharcım spor konusunda iyi gidiyorum da ah şu boğazım akşam 2 tane fıstıklı baklava yedim annem göndermiş dayanamadım. Bir kase çorba bir kase makarna ve yoğurt yedim ikide baklava. Ekmek yemedim tesellim bu. Baklavalar olmadı biliyorum :26: yerken bişey yok yiyince pişman oluyoruz ne komik ya :9: birazdan callanetics yapcam. Bacaklarım demişsin üst alt hangisi canım .. Basen varmı sende hatırlayamadım bende basen hafif totom var benim ya hacmini ve ağırlığını düşürmem kucultmem lazım. Totom güzel ama az küçülse ii olacak. Callanetics yapcambirazdan şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. :16: birazdan 5. Olacak. 21 gün yaptığımda güzel etkilerini görmüştüm.

Bu arada kremcim çok haklısın ya haftasonu geldiği zaman dikkat etmek çok zor.. E

Okadarcik olur canim ya sonuçta çok spor yapiyosun ve vücut kaybettigi enerjiyi almak istiyor.helede bu şekerse :)) üzülme bende çok kacirdigimda bi pişman oluyorum.callenetics deniycem bakalim video hep yabancı ama hareketleri anliyorum.
Canim benimde popom hacimli biraz ama fazla daginik değil kilo kaybetmesi lazim basende az ama üst bacaklarim kalin

Canım telden gönderemiyorum ama callanetics yapanlar buraya diye arat konu sahibi lotus35 linkleri vermiş türkçe dublaj indir canım tamam daha kolay. Video 1 saat ama oğrenci 5.gunden sonra falan 30 35 dk sürüyor. Anlatımlarını dinlemene gerek kalmıyor. Kitabıda var indir istersen. Dediğim topiği bul. Benim yazdığım cevaplarda çıkabilir bak istersen benim profilimden tatlım. Youtube boşver.

Canım telden gönderemiyorum ama callanetics yapanlar buraya diye arat konu sahibi lotus35 linkleri vermiş türkçe dublaj indir canım tamam daha kolay. Video 1 saat ama oğrenci 5.gunden sonra falan 30 35 dk sürüyor. Anlatımlarını dinlemene gerek kalmıyor. Kitabıda var indir istersen. Dediğim topiği bul. Benim yazdığım cevaplarda çıkabilir bak istersen benim profilimden tatlım. Youtube boşver.

Yok canim cikmiyor video felan belkide cepten bakiyorum diye.buarada sen kilo verdinmi bugün tartuldinmi.ben b uygun cardio yaptim yarim saat baya yerleşim aksamadan bacak hareketleri caliscam pilates ile.

Yok canim cikmiyor video felan belkide cepten bakiyorum diye.buarada sen kilo verdinmi bugün tartuldinmi.ben b uygun cardio yaptim yarim saat baya yerleşim aksamadan bacak hareketleri caliscam pilates ile.
Google ye callsnetics egzersizleri yapanlar buraya diye yaz kadınlar kulübü die link çıkar canım. Yok hiç tartılmadım ya moralim bozulmuştu geçenlerde. Bugün daha hiç spor yapamadım kaç gündür temizlikle uğraşıyorum camlar tul perde bugünde baya uğraştım bitti ama artık bende bittim sonra callanetics ve popo kalça hareketleri yapcam bugün iş arasında 25 squat yaptım. Şimdide kayısı çayı yaptım kendime uzanıyorum koltukta ayaklarım ağrıyor çok yoruldum valla pilates hareketleri bende yaparım canım her sabah yapıodum

Bugün direkt temizliğe girişince kaldı pilates gerçi bugünde baya efor kaybettim :9:

Bugün direkt temizliğe girişince kaldı pilates gerçi bugünde baya efor kaybettim :9:

İyi yapmissin canim ev parliyordur simd :D bende yarin temuzlik yapcam hem havada gzl olursa cikar yarum saat yuruyus yaparum diye dusunuyorum..ev hanimisin galiba sende ben gibi.bende bugün tartildim ve birkaç gün tartilmanayi düşünüyorum moral acisindan.tamam ariycam googlede ama bugün spora baslarken çok fena tembellik vardi bende zar zor yaptim yarım saat ama sonrasında çok mutluydum.başka konularda duman diyetini hic okudunmu istediklerikadar proteinlerden yiyip zayifliyorlarmis

Evet canım şimdilik ev hanımıyım güzel iş bulursam çalışabilirim. Fotoğraf mezunuyum. Bu arada duman diyetini hiç duymadım Bi bakayım bende.
Akşam callanetics yaptım squat kalça basen vs yaptım ama az geldi :25: kaç gündür hem temizlik hem spor bittim :9:

Slm kızlar :)
Ben son yazdığımdan beri kaçamaklara tam gaz devam ediyorum :17: Ama dengeli kaçamak diyelim, bir öğünde az yiyorsam öbür öğünde suyunu çıkardım resmen. Neler yediğimi yazmayayım böyle kaçamak mı olur, aç mısın dersiniz :9: Yalnız kaçamak yaptıkça sporu da abarttım, madem yedin cezasını çek diye :) Örneğin dün 6 km yürüdüm, 100 squat , 30 dk değişik egzersizler. Ve sabah tartıya çıktığım zaman resmen göbek attım diyebilirim :) Ben korkarak kilo aldım diye düşünürken 500 gr vermişim :9: Nasıl mutlu oldum anlatamam, ondan bugünde ne istediyse yedim. Bitki çaylarımı, 2,5-3 lt suyumu ve sporumu eksik etmeden bu diyet şeklini sevdim ben, ye iç erit diyeti koydum adını.. :9: Tek sorun fazla spor nedeniyle ağrıyan yerlerim , o da şu hamlığımı atınca geçecek sanırım artık.
Kilo vermekten ziyade sıkılaşmaya başladığımı hissetmeye başladım. Sizden görüp şu callanetics i de araştırdım, haftaiçi ona da başlayacağım. Pilates setimde var evde, artık onu da kullanmanın zamanı geldi sanırım.

Haftaiçi artık kaçamaklara son verip bir düzene girmek istiyorum. Kaçamak kaçamaklıktan çıkmaya başladı artık :) Yarın bizim sitenin karşısında pazar kuruluyor, gideyim de sebze doldurayım evi bari :)

2 tanecik baklavadan birşey olmaz :) Benim bu hafta yediklerimi bir bilsen :) Örnek vereyim günde 3-4 tahinli kurabiye sadece ufak bir kısmı :9: Onları yedikçe su şişesini kafama diktim :9:

Kixlar Sesiniz solugunuz cikmiyor.ben dun bütün evi bastan asabi temizledim ve resmen pilim bitti aksamdi zaten isimin bittiğinde ve sahada spor mpor yapamazdim yani.bugün tartildim 2gunde 300gram vermisim sadece.dayanamadnm tartildim en iyisi haftada bir tartilmak herhalde.
Kiz tabiricaizse kutlarim seni yemissin icmissin ama sporunuda yapip dengelemissin buda senin azimli olduğunu gosterir

Günaydınnn :)
Yaptığım kaçamaklardan dolayı dün kahvaltıda sadece 1 kivi 4 çilek ve 1 yemek kaşığı nesfit yedim. Öğlen kahve ve eti form ile geçiştirdim. Akşam başıma geleceği biliyordum çünkü, erkek arkadaşıma eşlik edip 2 tane lahmacun yedim :9: Bizim sitenin karşısına Pazar kuruluyor dün 3 kere pazara gittim :) Hemen hemen bütün sebzelerden aldım. Haftasonu kaçamaklarım olacağına emin olduğum için haftaiçini sadece sebze vs. şeklinde az kalorili şeylerle geçireceğim. Hatta dün akşamdan Zeytinyağlı enginar ve ıspanağımı pişirdim bile :) Bugünkü yemeklerim şimdiden belli.

Bu sabah çok erken kalktım. Önce 1 yeşil elma 1 kabukları soyulmuş limon birkaç yaprak maydanoz ve taze nane, biraz da taze zencefili istediğim kıvamda olacak şekilde su ekleyerek blender ile çekip, yeşil detoks dediğim meyve suyunu içtim. Sonra 1 dilim kepek ekmeği, 2 minik domates, 1 minik salatalık, 2 dilim salam, çok az peynir ve bir yumurta ile kahvaltı yaptım. Şu anda da bunları yazarken kafeinsiz light sütlü şekersiz kahvemi içiyorum :9: Bitki çayımda (mate,yeşil,biberiye,funda,kekik) demlendi bu bitince ondan içmeye başlayacağım. Öğleden sonra ve akşam yiyeceklerim bugün belli zaten. Enginar ve ıspanak. Yanında da light yoğurt olur.

Birazdan callanetics e başlayacağım bende. Videoları geçen akşam indirmiştim. Sonra da yürürüm 3-4 km. Biraz da squat ve zumba eklerim halim kalırsa.

Sizde de oldu mu bilmiyorum ama Cuma akşamı squatı biraz abarttım sanırım haftasonu resmen acı çekerek eğilip kalktım, zor yürüdüm. Ondan 2 gündür squat yapmıyorum. Bugün biraz biraz başlayacağım yeniden.

Kilo durumuma gelince kaçamaklara rağmen hala iyiyim,hiç almadım. Sadece sıkılaşmaya başladığımı hissetmeye başladım.

Kixlar Sesiniz solugunuz cikmiyor.ben dun bütün evi bastan asabi temizledim ve resmen pilim bitti aksamdi zaten isimin bittiğinde ve sahada spor mpor yapamazdim yani.bugün tartildim 2gunde 300gram vermisim sadece.dayanamadnm tartildim en iyisi haftada bir tartilmak herhalde.
Kiz tabiricaizse kutlarim seni yemissin icmissin ama sporunuda yapip dengelemissin buda senin azimli olduğunu gosterir

Valla azimliyimde çevremde herkes dalga geçmeye başladı :) Çünkü ben normalde mutfağı dekor olarak kullanan bir insandım,çok nadir özel birşey olacak ki mutfağa girerdim, şimdi mutfağa girip kendime yemek vs. yaptığımı görünce dünyanın sonu geldi herhalde diyorlar :9: Bir de yanında destek veren birinin olması lazım. TV izlerken ben orda meyve tırtıklıom sevgilim açıyo kocaman cipsi, ne yiyelim diyo ben diyetteyim salata yapcam kendime diyorum, iyi ben lahmacun söyleyeyim o zaman diyo. Bir yere kadar dayanabiliyorsun, benimki de can yani :9: Zaten veriyor gazı bütün gün birşey yemedin bunları ye birşey olmaz diye hooop ben masaya kuruluyorum. :9:

Tek tesellim önceden hiç dikkat etmiyorum, şimdi dikkat ediyorum biraz. Ekmek hiç yemiyorum denebilir, çok gerekirse kepek ekmeği yiyorum mesela. Önceden çok Cola içerdim onu da kestim. Şeker kullanımım hele 5 te 1 ine düştü. Zaten eski kiloma dönmem artık kaçınılmaz. Sadece vücudum sıkılaşsın diye spora fena sardım. Bi de şu öncesi sonrası fotolar var ya onlara bakıp bakıp vay beee bunlar bile bu hale geldiyse ben taş olurum taş diye kendimi pohpohluyorum :9:

Merhaba kızlar yazamadım ne zamandır Cmt gününe kadar sporumu çok güzel yaptım ama tartılmak istemiyorum benim kg düşmüyor anlamadım acaba leslie mi yapsam bilmiyorum oda bana pek sağlam gelmiyor. Neyse dun pazardı eşimle çok güzel Bi kahvaltı yaptık çok kızmadım ama buyuk bir dilim ekmek yedim. 2 yumurta falan yedim bu arada haberlerde gördün yumurta yiyerek daha rahat kilo veriliyormuş protein alıyorsun bide. Tok tutuyor ayrıca. Bilgilendireyim dedim :) hatta 20 günde 1 kilo verebilirsiniz diyordu diyet yapmadan yumurta ile. Bugün sabah felaket durumdaydım eşimle kahvaltı yaptık yine 1 dilim ekmek yumurta zeytin peynir vs.. Sonrasında pilates yapacaktım 10 gibi uyku bastırdı pişmanda oldum uyuduğuma ama iş işten geçti. Şimdi yeşil çay içiyorum bitsin pilates yapcam. 4 5 gibide callanetics yapcam aralarda da çalışırım bacak kalça vs..
Bu aralar çok yoruldum derken hem spor hem iş ams tartıya çıksam göreceğim şeyi biliyorum moralim bozuluyor..
Bende böyle kızlar squat yapıyorumama korka korka üst bacaklarım kaslancak die korkuyorum.

tabiri caizse maşallah canım kaçamakta yapsan azimlisin.
Metabolizmanda hızlıysa en güzeli benim hızlı değil maalesef bundan dolayınzor gidio kg..

Fakat 1 hafta aralıksız spor yaptım vücudumda etkisini görmedim desem yalan olur kızlar. Popom basenli formunu hafiften kaybedip yuvarlaklaşmaya doğru ilerliyor. Simidim pek yok ama dahada forma girdi. Bacaklarım 1 2 cm incelmiştir fark var .. Callaneticsle çok güzel incelme yasayan gördüm ben kadınlar kulübünde

Birde spor yaparken tayt ya da şort gitmenizi tavsiye ederim bacaklarınızı görmek daha motive eder ben genelde taytla yaparım daha rahat esniyor ya da şortla 😊

Bende taytla yapıyorum sporu. Kesinlikle eşofman giymeyin. Benim bu aldığım fazla kiloların sebebi eşofman rahatlığına alışmak. Bi ara dışarı çıkarken bile hep eşofman giyer olmuştum. Dolabımın konsepti eşofman sweatshirt e dönmüştü. İşte de zaten sürekli elbise, etek giyiyordum. Eşofman yumuşak kumaş olduğu için bi süre kilo aldığınızı farkedemiyorsunuz. İlk farkettiğinizde de 2 kg almış oluyorsunuz zaten. Artık evin yada çok gerekli olmayan durumların dışında eşofman giymemeye çalışıyorum.

Ya birşey sorucam foruma baktım da squat ı çok yaparsanız kalınlaşırsınız diyor çoğu kişi, öyle mi gerçekten? Öyleyse hemen keseyim. Zaten tek sorunsuz yerim bacaklarım onu da bozmayayım.

Selam kızlar, nasıl gidiyor hiç tartılmadım haberim yok kendimden 😊 elimden geldiğince dikkat ediyorum sporuma da devam ediyorum sms çok yoruluyorum ya nasıl Bi hamlıksa bu geçmedi gitti. Bazen çok üşeniyorum spor yapmaya hemen değişim istiyorum. Bugün 2. Haftam daha çok erken millet 6 7 ay yapıyı. Ne azim ya. Ama ben her gün yaptığım için yoruluyorum sanırım.

Nere kayboldunuz kızlarr :43:

Back