• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar benimle beraber 3 5 kilo vermek isteyenler gelsin..

Ay TSK ederim canim Rabbim isteyen herkese anneligi tattirsin gerçekten muthis birokadarda zor.
Sen öyle deyince bi deniyesim geldi :))
Zaten cepten bakarken zamani olmayanlar icin bir günde iki kez 20ser dakika yapılabilecek program gördüm cephe indirmedim PC ye indircem ins

aminnn :)

ne yaptın canım denemeye fırsat bulabildin mi?

$Screenshot_2014-03-20-17-30-45.jpg $Screenshot_2014-03-20-17-30-13.jpg

kızlar kendime motivasyon kaynağı buldum...

eğer 1 mayıs a kadar 55 kilo olursam :emir_bebek: kendime bu elbiseyi alacağım :21::21: hem kardesimin kep töreninde hemde arkadasımın düğününde giyeceğim :49:

Eklentiler

• $Screenshot_2014-03-20-17-29-20.jpg
    $Screenshot_2014-03-20-17-29-20.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 132
aminnn :)

ne yaptın canım denemeye fırsat bulabildin mi?

Yok kiz ne denemesi indirmedim bile bu aralar yogundum.gecen gün evde yerleri sildim elimle karin kaslarim hamlamis :))
Yaparsam mutlaka haber veririm sana sen devam ediyomusun

Yok kiz ne denemesi indirmedim bile bu aralar yogundum.gecen gün evde yerleri sildim elimle karin kaslarim hamlamis :))
Yaparsam mutlaka haber veririm sana sen devam ediyomusun

olsun güzelim oda spor... hamladığına göre karın kaslarında çalısmıstır diye düsünüyorum ;)

bu hafta gittiğim olimpik havuzda yarıs varmıs tüm seanslar iptal edildi. bende fırsat bilip aralıksız devam ediyorum (: yapana kadar bugünde yapmayım diyorum yapıncada iyiki yapmısım :21: dönemsel mi , tesadüfmü bilmiyorum ama duran kilo vermem bu hareketlerle yeniden basladı :52:

Elbise çok hoş mutlaka bunun içine Çirmen lazim :)

beğenmene çok sevindim. o manken 1,71 boyunda 34 beden ve 52 kilo imis insallah bende 34 bedene sığarım...

olsun güzelim oda spor... hamladığına göre karın kaslarında çalısmıstır diye düsünüyorum ;)

bu hafta gittiğim olimpik havuzda yarıs varmıs tüm seanslar iptal edildi. bende fırsat bilip aralıksız devam ediyorum (: yapana kadar bugünde yapmayım diyorum yapıncada iyiki yapmısım :21: dönemsel mi , tesadüfmü bilmiyorum ama duran kilo vermem bu hareketlerle yeniden basladı :52:

beğenmene çok sevindim. o manken 1,71 boyunda 34 beden ve 52 kilo imis insallah bende 34 bedene sığarım...

Azimlisin maşallah boyle devam edersen girebilir son.hangimiz yapana kadar yapmayim sonrada iyiki yapmisiz demiyoruzki super olmuş duran kilolari verebilen .bilirim zordur kilo buryrrde cakili kalması
Bende iste buaralar tasiniyorum fazla göremiyorum
Herhalde diğer evin temizliği beni yoracak birazda bogzima hakim olurumda 1kg daha kaybederim inş amiin:))
Buarada resimdeki manken çok fazla zayif elbisede hatlari kaybolmus.o kadar zayif olma ama elbiseye girecek kadar ol :)

Azimlisin maşallah boyle devam edersen girebilir son.hangimiz yapana kadar yapmayim sonrada iyiki yapmisiz demiyoruzki super olmuş duran kilolari verebilen .bilirim zordur kilo buryrrde cakili kalması
Bende iste buaralar tasiniyorum fazla göremiyorum
Herhalde diğer evin temizliği beni yoracak birazda bogzima hakim olurumda 1kg daha kaybederim inş amiin:))
Buarada resimdeki manken çok fazla zayif elbisede hatlari kaybolmus.o kadar zayif olma ama elbiseye girecek kadar ol :)

mrb canım ;

hayırlı uğurlu olsun yeni evin :)) insallah tüm sevdiklerin ve sevenlerinle en güzel günlerini geçerir , evinde şen kahkalar , güzel sohbetler mutlu anlar seninle olur ... evinin nazar boncuğuda benden olsun :nazar::nazar::nazar:

ben bu aralar dikkat edemiyorum.. sehir dısında eğitimim vardı kontrolü kayıp etmemeye çalıssamda biliyorum ki kaçırdım :26: bu süreçte sporda yalan oldu. eğitime gideceğim sabah 55,9 çıkmanın mutluluğu da beraberinde uçtu gitti :25:

ama o elbesinin içine gireceğim insallah insallahhhhh :49:

peki aranızda kilo vermek için besin desteği kullanan var mı?
İlaçtan bahsetmiyorum ama öyle zararlı şeyler kullanamam ben. sütün meyve suyunun içine atılıp karıştırılan şeylerden bahsediyorum.
Ben çok kilo verdim, herbalife shake yapıodum kendime meyveli, bisküvili, süütlü, sade...
Şimdi tekrar kullansam mı diyorum. daha önce hiçbir sorun yaşamadım o şekilde kilo verdim. geri de almadım. Yaş ilerledikçe vücut yağlanmaya daha müsait oluyor sanırım, bir daha mı başlasam diyorum. hiç diyetsiyene filan da gitmedim hayatımda, listeye bağlı kalmak çok mu zor?
Siz ne diyorsunuz?

peki aranızda kilo vermek için besin desteği kullanan var mı?
İlaçtan bahsetmiyorum ama öyle zararlı şeyler kullanamam ben. sütün meyve suyunun içine atılıp karıştırılan şeylerden bahsediyorum.
Ben çok kilo verdim, herbalife shake yapıodum kendime meyveli, bisküvili, süütlü, sade...
Şimdi tekrar kullansam mı diyorum. daha önce hiçbir sorun yaşamadım o şekilde kilo verdim. geri de almadım. Yaş ilerledikçe vücut yağlanmaya daha müsait oluyor sanırım, bir daha mı başlasam diyorum. hiç diyetsiyene filan da gitmedim hayatımda, listeye bağlı kalmak çok mu zor?
Siz ne diyorsunuz?

mrb.
ben besin desteği hiç kullanmadım. kendi adıma kullanma taraftarı da değilim :50:

siz aksini söylemissiniz ama hep bırakılınca verilen kiloların geri alındığını duydum üstelik bana sağlıklı da gelmediği gibi para tuzağı olduğunu düsünüyorum :53:

bi listeye bağımlı kalacağını düsünürseniz evet zor ama iyi bi dietisyen nin desteği ile hayat biçiminizi değistirir sağlıklı beslenirseniz zamanla bi listeye ihtiyacınız dahi olmayacak buda sizi özgür kılıyor... sizden ricam sağlıklı beslenirken spor da yapmanız hem ince hemde fit bi görüntü ye sahip olursunuz ;)

bol sans...

Kızlar merhaba:)
Uzun zamandır rejim yapmaya çabaladım spora gittim ama olmadı kilom 53 boyum 1,59 ama ben 47 olmak ıstıyorum göbegim ve de simitlerim var azcık gitti gibier sanki ama dumduz olmadıkca benım ıcım rahat etmicek.ben de seyda coskun dıyetı uygulamaya calısıcam.yapan varmı aranızda hic bilmiyorum ama 1 hafta en azından deneyip görmek istiyorum.kendi yaptıgım dıyetlerle olmadı yanı.1 gün de pirinç lapası dıyetı okudum yazdıklarınızdan onu da yapmayı planlıyorum işe yarar inşallah:(

Kendi topiğime uzun zaman olmus girmeyeli unuttum desem yalan olmazşehir dısına falan cıktım o ara unutmusum :) Şimdi mesaj gelince gördüm..
Leslie sayfasındayım artık ben kızlar .. Beklerim..

:) merhaba canlarr ben yazin evlenecegim ve herhalde stresten yemek yiye yiye 5 kilo aldim :( 50 kiloyken 55 oldum 47 olmak istiyorum 12 kilo vermek istiyorum sadece gobegim cikiyor fakat. Abur cuburda yemiyorum... Suyu bolca tuketiyorum sanirim karin kasi calismam lazim yardim edin :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back