Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar, nasıl gidiyor hiç tartılmadım haberim yok kendimden 😊 elimden geldiğince dikkat ediyorum sporuma da devam ediyorum sms çok yoruluyorum ya nasıl Bi hamlıksa bu geçmedi gitti. Bazen çok üşeniyorum spor yapmaya hemen değişim istiyorum. Bugün 2. Haftam daha çok erken millet 6 7 ay yapıyı. Ne azim ya. Ama ben her gün yaptığım için yoruluyorum sanırım.
Nere kayboldunuz kızlarr
Canım ya ne kadar uğraşıyoruz inşallah olacak bu iş. Yağlarımıza savaş açtık 😄 ne hammış vücudum öldüm valla pilates callanetics yaptım bugün leslie yapsam mı diye düşünüyorum. Ama hiç etkili gelmiyor bana
Merhaba kızlar çok pişmanım sabah 4 dilim ekmek yedim kurt gibi açtım dayanamadım birde incelmeyebasladıgım için şımardım sana ama veya ekmek değil tam buğday yeniyor bizim evde. Kendimi suya verdim yeşil çay vs .. Daha spor yapmadım ama gunbitmeden pilates ve callanetics kesinlikle yapıcam.
Baharcım pzt günü tartılcam karar verdim o zaman bildirim yapcam canım şuanda bilemiyorum maalesef.
Kilomda çok oynama olacağını sanmıyorum pztden itibaren hercun tartılıp gram gram vermeye çalışcam. Mecburum.
Basenlerimde incelme gözle görülür keza belimde öyle ama benim esas istediğim bacaklarımın biraz daha incelmesi ve kalçamın çapının küçülmesi 😃
Sporla ekmegi kessem bogazimi az daha tutsam olacak ama salak kafam diyorum baska bisi dmiyorum 😞
Canım ya ne kadar uğraşıyoruz inşallah olacak bu iş. Yağlarımıza savaş açtık 😄 ne hammış vücudum öldüm valla pilates callanetics yaptım bugün leslie yapsam mı diye düşünüyorum. Ama hiç etkili gelmiyor bana
Merhaba,
Hep okuyordum ama yazmak anca şimdi nasip oldu 😋
Ben 1 yıl önce leslie ile 1,5 ayda 6 kilo verdim,
1,5 ay boyunca arada fireler olmak üzere neredeyse her gün leslie yaptım,
Çok işe yaradı, karnını içeri çekerek yaptığın için göbeği bile güzel toparlıyor😉
Merhaba canım hoş geldin, tebrik ederim güzel sabretmişsin. Ben çok sıkılıyorum ama başlamak istiyorum Bi yandan. Peki diyet yaptın mı ayrıca kaç mil yaptın canım ? Genellikle 3 mil yapıyorlar.
Selam kızlar,
Bu sefer yazmadığım süre içinde kaçamk yapmadım :) Pazartesiden beri sebze meyve salata ağırlıklı besleniyorum :) Tek kaçamağım mozaik pasta yedim 2 dilim ve 4-5 tane tahinli kurabiye :) Ertesi gün tartıya yansıdı hemen ama şimdi yine düzene girdim. Kilodan ziyade bu sabah geçen gece çektiğim fotolarla karşılaştırınca şok oldum :) Pek bir kilo kaybım olmamasına rağmen vücudum acayip sıkılaşmış 1 beden küçülmüş gibi duruyor. Sadece 3 seans callanetics yapmıştım halbuki, gaza geldim callaneticsi artık hayatta bırakmam. Yürüyüşümü de arttırdım. Önceden sadece 3-4 km gündüz yürüyordum, artık gecede yürüyorum yatmadan önce. 9 kmleri gördüm,7-8 in altına düşmemeyi planlıyorum. Tek korkum işe başlayınca düzenli spor yapamamak ve vücüt tam alışmışken yarıda kalması.
Gerçi bununla ilgili şöyle bir tespitim var. Bunu da hemen sizinle paylaşayım katılır mısınız bilmem ama, ben iş hayatında sürekli 10-12 cm altına düşmemek üzere topuklu ayakkabı giyiyorum. 1 senedir evde olduğumdan düz ve spor ayakkabı giymeye başladım. Geçenlerde topuklu bir botla dışarı çıktım eve geldiğimde bacaklarımın ağrıdığını hissettim. Formumu topuklu ayakkabıya borçluymuşum meğer :) Tek umudum o işe başlayınca kurtarırsa bi o kurtarır beni :)
Ayrıca şu sürekli tartılma sevdasından benim de vazgeçmem lazım. Günde 10 kez tartılıyorum. Bir gün içinde insanın kilosu ne kadar çok değişiyormuş meğer :)
Elbette diyet yaptım:)
Hatta xbahar arkadaşım sormuş nasıl yaptın diye
"58den 50ye keyifle diyet" isimli bir günlüğüm var benim de,
orada yazdım 2. Yada 3. Sayfada, okuyabilirsin:)
Ben 3 mile fat burn(yağ yakma) programıyla çalışmıştım😉
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tamam canım okuyacağım .. Bakalım neler yazmışsın 😃
Kızlar bu arada ben beyaz lahana kurune başladım suyunu içiyorum güzel zayıflatıyormuş. Yatmadan içtim şimdi zor ams büyük kupayı devirdim mideye azcık bulansada midem mecburum. Kilo vermem durdu çünkü maalesef. Yarın egzersizlerimden sonra leslie yapmayı planlıyorum. Pzt günü 2 hafta olacak başlayalı. Ama eminim kilo kaybım yok. Fakat egzersizlerimin faydalarını inceden inceden görüyorum.
Daha önce deneyeniniz var mı beyaz lahana ?
Yap bakalim canim ama nasil yapiyosun lahanayi haslayip suyunumu uciyosun aksamdan?
Gecen gün diyetisyen beyaz lahananin zayiflattigini söyledi hatta salata yapti yada kapuska yapin yiyin diyor .bende bugün yarin alcam lahana menume koycam.
Xbesamel arkadasimin menusundede vardi dikkatimi çekti.ha ayrıca seven varmi aranizda bilmiyorum ama MÜSLİ yaptı meyveli bende denedim super oldu sabahları süt ile alternatif kahvalti
İsteyene tarifini verebilirim.
Pilatesmi dağa zor calkeneticsmi. Acaba kiz myzt ben pilates yaparken çok zorlandim hareketleri üst üste yapti ebru salli bende yapiyim takip ediyim dedim ama aralarda dinlene dinlene yaptum yapamadim diger turlu.bu normalmi ilk yapanlar icin
Yap bakalim canim ama nasil yapiyosun lahanayi haslayip suyunumu uciyosun aksamdan?
Gecen gün diyetisyen beyaz lahananin zayiflattigini söyledi hatta salata yapti yada kapuska yapin yiyin diyor .bende bugün yarin alcam lahana menume koycam.
Xbesamel arkadasimin menusundede vardi dikkatimi çekti.ha ayrıca seven varmi aranizda bilmiyorum ama MÜSLİ yaptı meyveli bende denedim super oldu sabahları süt ile alternatif kahvalti
İsteyene tarifini verebilirim.
Pilatesmi dağa zor calkeneticsmi. Acaba kiz myzt ben pilates yaparken çok zorlandim hareketleri üst üste yapti ebru salli bende yapiyim takip ediyim dedim ama aralarda dinlene dinlene yaptum yapamadim diger turlu.bu normalmi ilk yapanlar icin