• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar benimle beraber 3 5 kilo vermek isteyenler gelsin..

Gitsin canım ya bildirimler yapalım sayfada kim kaç kg verdi kimin neresi inceldi vsvs ..Kim neyden etki gördü gibi şeyler ..
Gerçekten yaza daha çok var elimizden geleni yapalım gitmeyin bırakmayın sayfayı destek olalım ..

bırakmam tatlım verdikçe yazıcam ve bana ii gelen herşeyi inşallah. bu kilo vermede bir önemli nokta var veriyoruz veriyoruz biyerde duruyo kilo vazgeçiyoruz aslında orda sabretsek incek kilolar ve oturcak kilo almak zor olucak emin olun.

myzekmek ama 84817 .!.:
Neyi göremiyorsun canım anlamadım sayfayı mı ?
Bende yeşilçay içtim bi yandan suyumu içiyorum şimdi yogurt yedim .. Akşam ne yicez bilmiyorum şimdilik:)
Paylaşalım mutlaka aşırıya kaçan azarlansın :9:

Hayatin ben kayseriliyim ama trabzona gelin geldim Almanya dogma büyümeyi m :)) biraz karisik nasipte varmis diyelim. Göremiyorum yazmisim aslında giremiyorum dicektim :D
Buaksam ben erken yedim 4gibi patatesli kiymali hafif sulu. Az yagli bol baharatli yemek pisirdim onu yedm bir tabak yaedm Çeyrekte ekmek Ondan 2saat sonra oglumada geçirirken 2 catal patates attim agzima şuan acim AC yatcam inş.:(

merhaba kızlar, konuyu okudum da benim durumumda sizinki gibi, yazmadan edemedim. evet forumda çok kilo verenler var, onların azmine hayranım ama işte biz de varız. benim boyum kısa, 47 kiloyum 36 bedenim ama simit var. göbek ve basen de var. geçen yaz evlenirken 43-44 arasıydım. ilk defa o kadar zayıflamıştım ama ne giysem pek hoşuma gidiyorduu :17:

44-45 arası olmak istiyorum şimdi. ama evlendim ya düzenim bozuldu, eskiden akşam salata falan yapardım, şimdi mecburen yemek pişiyor, ee oturup yiyoruz. bir de akşam çay faslına eşim bayılır, çikolatalı, çerezli. ben de acayip alıştım, durduramıyorum kendimi akşamları.. sizi de takip edeyim arada bakayım neler yapıyorrsunuz. başarılarrr :34:

Myzt napıyosun canım squata mı daldın :52: Ben de bugün salona gitmedim evde 60 squat 20 de jump squat yaptım

Kizlar dayanamadim bugün basladim :52: nefes nefese kaldim ve cok zorlandim ama 1 saat dayandim :1: umarim bunun devami gelir :9: bide ben cok dengesizmisim daha yeni fark ediyorum :60: squat yaparken kendimi zor tuttum ayakta..

Süpersin canım fotograflar işe yaradı demek :)
Squat benimde bacaklarımı cok acıtıyor ama yapıcaz bir şekilde :)

bırakmam tatlım verdikçe yazıcam ve bana ii gelen herşeyi inşallah. bu kilo vermede bir önemli nokta var veriyoruz veriyoruz biyerde duruyo kilo vazgeçiyoruz aslında orda sabretsek incek kilolar ve oturcak kilo almak zor olucak emin olun.

:kkk: Aynen canım katılıyorum istediğimiz gibi olalımda bi :) Kilomuzu koruyalım artık ...

Hayatin ben kayseriliyim ama trabzona gelin geldim Almanya dogma büyümeyi m :)) biraz karisik nasipte varmis diyelim. Göremiyorum yazmisim aslında giremiyorum dicektim :D
Buaksam ben erken yedim 4gibi patatesli kiymali hafif sulu. Az yagli bol baharatli yemek pisirdim onu yedm bir tabak yaedm Çeyrekte ekmek Ondan 2saat sonra oglumada geçirirken 2 catal patates attim agzima şuan acim AC yatcam inş.:(

Bende Rizeliyim canım :)
Aç yattıysan büyük başarı canım inşallah dayanabildin..

merhaba kızlar, konuyu okudum da benim durumumda sizinki gibi, yazmadan edemedim. evet forumda çok kilo verenler var, onların azmine hayranım ama işte biz de varız. benim boyum kısa, 47 kiloyum 36 bedenim ama simit var. göbek ve basen de var. geçen yaz evlenirken 43-44 arasıydım. ilk defa o kadar zayıflamıştım ama ne giysem pek hoşuma gidiyorduu :17:

44-45 arası olmak istiyorum şimdi. ama evlendim ya düzenim bozuldu, eskiden akşam salata falan yapardım, şimdi mecburen yemek pişiyor, ee oturup yiyoruz. bir de akşam çay faslına eşim bayılır, çikolatalı, çerezli. ben de acayip alıştım, durduramıyorum kendimi akşamları.. sizi de takip edeyim arada bakayım neler yapıyorrsunuz. başarılarrr :34:

Hoşgeldin canım sende aramıza kilon iyi ama fazlalıklarını hep beraber sporla eriticez inşallah..
Benim eşimde öyle abur cubur çok sever ama dayanmaya calsııyorum bakalım ..
Bende bekarken dikkat ederdim de evlendikten sonra biraz zor oluyo :)
Yemeye içmeye dikkat ve hayatımıza sporu sokmak canım en önemli nokta ..
KAtıl bize..

Myzt napıyosun canım squata mı daldın :52: Ben de bugün salona gitmedim evde 60 squat 20 de jump squat yaptım

Yok canım dün giremedim müsait olamadım ..
Squata başladım ama bende canım .. inşallah faydalı olacak :29:

10:30 - 10:45 gibi pilates başlar.. Bugün 3.gün hadi bakalım ..

10:30 - 10:45 gibi pilates başlar.. Bugün 3.gün hadi bakalım ..

Harika gidiyosun :)
Baslikta kalabalik olmus ne hos :)
üstelik squata baslamissin :52:
Hadi bakalim 1 ay sonra cok yol katetmis olcaksin :46:
Bende bugün 2 mil leslie ile karin calismasi yapmayi planliyorum

Son düzenleme:
Myztcim canim pilateste başarılar bende dun aksam biraz popo calistim senin videolardan gazlandim :D bugün crosstrainer ile spor yapmayi hedefliyorum. Bu sabah 2haslama yumurta 1tambugday poaca kendim yaptim 2dilim kasar sanki fazla kacti.neyse aksamada kayinvalideme gitcem ve inş 1tabak çorba ve 1tabak yemekle yetinirim.burada sporu dun aksamdan yaptim oda acligimi bastirdi 1bardak sut içtim yatmadan 1saat once

Evet kizlaarr :3: bugün güne. Cok iyi basladim.

Kahvaltida 2 dilim ekmek biri recelli digeri pekmezli, 1 kücük kizartma biber, dere otu ve salatalik bol bol yedim,1 kupa yesil cay, 3 bardak su. 1 saat egzersiz yaptim ve daha yeni basladigim icin 20squat cekebildim. Simdi de evi hizli hizli temizlicem o da bayagi bi spor olur benim icin. az önce tartildim 51.6 kiloyum.

Selam kızlar :16: Ben sabah bir şey yemedim canım istemedi, kahve içtim sadece. Tez hocamla görüşmem var o yüzden stresliyim sanırım...

Ben 1 lt suya1 tatlı kaşığı atıyorum canım.
Hemen sende bi eşofman edin ya da pantolon neyse :) Ölçerek anlamıyorum ben kıyafetlerden anlıyorum inceldiğimi :9:
Yok canım onlar değil ezcaneden sodyum bikarbonat isteyeceksin bende eşime aldırdım :34:

Her zaman erkeklerimizin yanında güzel zayıf olmalıyız ya :9::9:
İşte çocuk olmadan bi forma girsem hemen bebiş yapcam :1::1: Şaka tabi henüz düşünmüyoruz da fit bir şekilde hamile kalmak isterim.
Sağlıklı bi hamilelik geçirmek istiyorum.

Seninde çok bi kilon yok canım insanlar ne kilolar verio utanıyorum bazen ya debelenipte veremiyorum die..

Acıktım ben bir kase pulbiberli yogurt alayım geleyim :1::1:

canım ya bu CALLANETİCS dediğini buldum 2 gündür yapıyorum şu 10 günde 10 yaş gençleş olanı 21 hareket var bir saat sürüyo sanırım dogru video çok zor ama yaptıkça yapasım geliyo ve bacaklarımı tam açamıyodum bunu yaptktan snra çok rahat açılıyo. bunu günde 2 kez yapsam sabah akşam sence bi zararı olur mu ?

Selam kızlar nette sorun var pc den giremedim telden yazıyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın..
Tebrik ediyorum başlamışsınız egzersizlere başarıcaz inşallah inanıyorum. Yemeğede dikkat edersek olcak bu iş.
HIRSLI canım sanırım zararı olmaz topikte okumuştum daha çabuk sonu almak işten bir kaç kişi yapmış.
En azından kitabında yapmayın yazmıyo. Bende sabah pilates akşam callanetics yapıyorum sonuç olarak ikisi benzer.

Bende akşam calanetics yaptım basen kalça egzersizleride yaptım ayrıca. Akşam maalesef makarna yedim 😞 sporla telafi edicem inşallah.. 1 ay böyle devam etmeyi çok istiyorum bol sporlu. Bu sabah pilatese zor başladım kendimi ii hissetmedim ama zorla yaptım. Squat 50 tane falan yaptım. Üst bacakları kalınlaştırıyor demiş bazıları ama boyle bişey sezersem bırakcam. HIRSLI 5. 6. Saatten yani yapışından sonra farkı hissedeceksin gör bak. Yılma bende yapıyorum 3 gündür duzenlı başladım biliosun. Kilo vermek değil sadece mesele güzel ve şekilli vücutta önemli. Kitabını da indir oku canım attığım sitede var.
Kızlar sizde baslayınnn ..
Gideyim Bi yeşilçayy yapayımm içelim güzelleşelim :9:

Hoşgeldin canım sende aramıza kilon iyi ama fazlalıklarını hep beraber sporla eriticez inşallah..
Benim eşimde öyle abur cubur çok sever ama dayanmaya calsııyorum bakalım ..
Bende bekarken dikkat ederdim de evlendikten sonra biraz zor oluyo :)
Yemeye içmeye dikkat ve hayatımıza sporu sokmak canım en önemli nokta ..
KAtıl bize..

hoşbulduk arkadaşım, ben bir türlü başlayamıyorum ki. sabah karar veriyorum, diyete uygun ama sağlam bir kahvaltı yapıyorum, öğlen akşam tamam, lakinnnn akşam saat 9 oldu mu, çay kahve vs yanında da bişiler bişiler:30: aslında azcık sabretsem, biliyorum tartıda gram gram da gitse motive olcam ama.. bir de spor hiç yapamıyorum, öğlen okula gidiyorum, akşam yorgun geliyorum.. ama haftasonları iyi yürürüm, yürümeyi pek severimm.

geçen bir arkadaşımın arkadaşının fotoğrafına denk geldim, kız baya kilolu diyebileceğimiz bir fizikteydi, anaamm napmışsaa nassııll incelmişş, 9-10 kilo vermiş. diyorum herkes neler yapıyor, ben 2-3 kiloyu dert ediyorum..

1 gün kendimi durdurursam katılacam size, geçen senelerde bu sitedeki cuma zayıflama yarışmalarında 5-6 kilo vermişliğim var, birlikten kuvvet doğuyor walla :1:

Canım bende çayın yanına biletler arıyorum ama engelliyorum kendimi dayanamıyosam 3 çekirdek 3 fıstık yiyorum yaza daha çok var olum dıyetı yapacak değiliz sıkma canını ama dengeli beslen.. Bak ben makarna yedim 2 kat efor harcıcam pişmanım tabi :)) arada oluo işte. Öyle tabi ne kilolar verip insanlar sarkıp sporla düzelmeye calısıolar. Sporla ve düzgün beslenmeyle yavaşta olsa kilo verirsek daha iyice kalıcı olur. Yaza daha var dediğim gibi vucdumuz çok güzel sıkılaşabilir. Başlamak mesele. Ama başladıktan sonra alısıosun. Ben tuzu baya Bi azalttım mesela atmadığımda oluyor. Sporumu yapmayınca kendimi huzursuz hissediyoruz yazı hayal edip güzel giyinebilmeyi fit olmayı düşünüyorum hemen ayaklanıyorum.
Before after fotolarına bakıyorum falan filan..
Sende çok ertelemeden basla canım. Yürüyüş seviyorsun ne güzel avantaj bu. Ben sevmiyorum maalesef.
Hadi bakalım rastgele ..:29:

2 gündür kendimi halsiz hissediyorum, adam akıllı spor yapamıyorum. Yapamadıkça da vicdan azabı çekiyorum, tam bir kısır döngü :50:

Çok moralim bozuk kızlar sabah tartıldım kilom gram oynamamış. O keyifsizlikle yinede yaptım platesimi. Ama kaybettim motivasyonunu çok canım sıkkın.
Vazgeçecek gibi oldum ya. Kahretsin.

Olmuyor bu kg düşmüyor. Kendimden nefret etcem artık. Ne oldu bana ya önceden gram gram giderdi. Bu akşam 5ten sonra yenicem yarın bakıcam gram azalma var mı ? Bugün erken gelir eşim.
Bu arada telden yazınca sürekli yanlış yazıyorum kızlar kusura bakmayın.

Olmuyor bu kg düşmüyor. Kendimden nefret etcem artık. Ne oldu bana ya önceden gram gram giderdi. Bu akşam 5ten sonra yenicem yarın bakıcam gram azalma var mı ? Bugün erken gelir eşim.

Canim sen ideal kiloya yakinsin sanirim o yüzden kilo vermen daha zor ama bu seni üzmesin.Asla pes etmemelisin.Amaclarina ulasmak istiyosan sadece calisip hedeflerine kitlenmelisin.Senin resimlerden bakip hayran kaldigin insanlarda o hale cok casisarak geldi bir anda olmuyor..Sabir + azim + spor bu ücünü dengede tutmak basarinin anahtari

Bu kiz bana ilham olmustu su an bulamadim ama her hafta resmini cekmis ve görüntüden cok farkediyodu
http://thefitnessfocus.com/brazil-b...butt-lift-workout-day-60-before-after-results

Kilo vermesen de amaç incelmek değil mi zaten? Hiç kaybetme motivasyonunu, sonuçta spor ve doğru beslenmeyle inceleceğin kesin. Sadece daha fazla zamana ihtiyaç var.

O kadar canım sıkıldı ki kızlar anlatamam şık mu yağlı yiyorum hayır çok mu tuzlu çok mu şekerli hayır geçte yemiyorum ne bileyim anlamadım çok sağolun desteğiniz için . Açmı dur az anlamadım kırıp atasım geldi tartıyı.. Sinirimden kendimi temizliğe verdim sabahtan beri,cam siliyorum koltuk siliyorum evi temizledim .
öldüm yorgunluktan.Callanetics yapcam daha yatmadan squat yapcam. Siz naptınız

Back