• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar benimle beraber 3 5 kilo vermek isteyenler gelsin..

Öncelikle yeni gelenlere hoşgeldin diyeyim :)

Pzt kuzenim doğum yaptı bende diyet miyet kalmadı :) Hastane odasındaki büfe, çikolatalar vs beni baştan çıkardı :9: Allahtan kilo artışım yok, sadece spor yapamadım. Yarından itibaren yine sağlıklı yaşama dönüyorum. En azından callanetics e kesinlikle dönüyorum :)

Kızlar dün pirinç lapası detoksunu uyguladım ve 1 günde 1 kilo uçtu gitti kabızlıgımı rıske atıp hala kısmen kabız olmama rağmen :) Tabi giden vücuttaki ödem biliyorum ama motive edici oldu ve dikkat etmeye devam edersem 1-2 kilo daha vereceğim sanırım. Vücut kiloyu sabitlemişti çünkü. bu bana iyi geldi.

Kızlar dün pirinç lapası detoksunu uyguladım ve 1 günde 1 kilo uçtu gitti kabızlıgımı rıske atıp hala kısmen kabız olmama rağmen :) Tabi giden vücuttaki ödem biliyorum ama motive edici oldu ve dikkat etmeye devam edersem 1-2 kilo daha vereceğim sanırım. Vücut kiloyu sabitlemişti çünkü. bu bana iyi geldi.

Tarifini alalım😌

merhaba ben 1.62 boyunda ve 50 kiloyum nisan ayının sonuna kadar 5 kilo vermek istiyorum yani hedef 45 olmak kendi diyetini kendi yapanlardanım yani özel bir programla değil yediklerime dikkat ederek zayıflamak istiyorum umarım hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan gözümde büyümüyor değil şu 5 kilo nasıl gidicek hiç bilmiyorum :13:

1 çay bardağı pirinci 3 çay bardagı suyla pişirip lapayı domatesle,salatalıkla,yeşillikle dilediğim zamanda yoğurtla ve baharatlarla karıştırıp yedim gün boyu ne zaman acıkırsam. Kesinlikle tuz ve yağ yok,süt ürünleri tüketmek yok.Ben yogurdu ıstısna tuttum o da tuzsuz zorlandıgım ıcın.Bunun dışında ara ogun olarak meyve tükettim ve bol bol yeşil çay içtim. 2 günlük bir detoks bu kızlar. Vücuttaki ödemi atıyor özellikle adet dönemlerinde yapılması önerilir. Ayda 1 defa uygun bence.

1 çay bardağı pirinci 3 çay bardagı suyla pişirip lapayı domatesle,salatalıkla,yeşillikle dilediğim zamanda yoğurtla ve baharatlarla karıştırıp yedim gün boyu ne zaman acıkırsam. Kesinlikle tuz ve yağ yok,süt ürünleri tüketmek yok.Ben yogurdu ıstısna tuttum o da tuzsuz zorlandıgım ıcın.Bunun dışında ara ogun olarak meyve tükettim ve bol bol yeşil çay içtim. 2 günlük bir detoks bu kızlar. Vücuttaki ödemi atıyor özellikle adet dönemlerinde yapılması önerilir. Ayda 1 defa uygun bence.
1cay bardagi pirinç bütün güne yetiyormu?

Pzt kuzenim doğum yaptı bende diyet miyet kalmadı :) Hastane odasındaki büfe, çikolatalar vs beni baştan çıkardı :9: Allahtan kilo artışım yok, sadece spor yapamadım. Yarından itibaren yine sağlıklı yaşama dönüyorum. En azından callanetics e kesinlikle dönüyorum :)

Baslayabildinmi canim saglikli beslenmeye
Benim haftasonu berbatti rejim yönünden resmen abarttim :(( benimde bi detoks yspmam lazim

MRB HOSBULDUK...

KISMETSE BUGÜN BENDE callanetics BASLAYACAĞIM...

Valla bana yetti bi süre sonra midem bulandı, yiyemedim zaten. tarifte 1 ögün 1 çay bardagı dıyor ama bence bıraz fazla salatayla veya sebzelerle falan karıstırabıldıgın ıcın.

Uyguluycam inş . yarin ama önce bi tartilcam sen 1gunmu yapiosun

2. gün dayanamadıgım icin 1 gün yapıyorum. 500 gr-1 kilo arası kayboluyo hatta 2 gün yapanlardan 2 kiloya yakın verenler olmuş

İnş bakalim ben ne kadar vercem
Ben pirinci sevdiğim için 1cay b pirinci kahvaltıda yedin ustunede karabiber serptim yanina sebze.aksama kadar 3cay b. Pirinci yerim (toplam) gibi geliyor bana.fazlada abartmak istemiyorum nede olsa karbonhidrat pirinç nisastali..
Benim bildiğim bi tarif var tonbalikli pirinç salatasi.canimda çekti light tonbalikli salata yapasim geldi yagsiz.ama belki diyet ise yaramaz ozaman :((

Bende indiriyim yapiyim diyorum ama zaman bulamıyorum bebeğim var :((

dünyanın en kutsal mesleği annelik... ne mutlu sana ki bu mertebedesin o yüzden lütfen yapamadığına üzülme ;)

zor olacağını anlıyorum ancak Olurda zaman ayırabilirsen bence değecek... güven bana değecek...
dün aksam ilk kez yaptım suanda vucudumun tüm bölgelerinde ince bi sızı var... demekki tüm vücut çalısmıs. ;)

dünyanın en kutsal mesleği annelik... ne mutlu sana ki bu mertebedesin o yüzden lütfen yapamadığına üzülme ;)

zor olacağını anlıyorum ancak Olurda zaman ayırabilirsen bence değecek... güven bana değecek...
dün aksam ilk kez yaptım suanda vucudumun tüm bölgelerinde ince bi sızı var... demekki tüm vücut çalısmıs. ;)

Ay TSK ederim canim Rabbim isteyen herkese anneligi tattirsin gerçekten muthis birokadarda zor.
Sen öyle deyince bi deniyesim geldi :))
Zaten cepten bakarken zamani olmayanlar icin bir günde iki kez 20ser dakika yapılabilecek program gördüm cephe indirmedim PC ye indircem ins

İnş bakalim ben ne kadar vercem
Ben pirinci sevdiğim için 1cay b pirinci kahvaltıda yedin ustunede karabiber serptim yanina sebze.aksama kadar 3cay b. Pirinci yerim (toplam) gibi geliyor bana.fazlada abartmak istemiyorum nede olsa karbonhidrat pirinç nisastali..
Benim bildiğim bi tarif var tonbalikli pirinç salatasi.canimda çekti light tonbalikli salata yapasim geldi yagsiz.ama belki diyet ise yaramaz ozaman :((

Light bile olsa o günlük yapma canım :) 1 güncük detoks mideyi boşaltıyorsun aslında çok gibi geliyor ama az yiyorsun :)

Neden yazılarım görünmemiş anlamadım :43:

Back