Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım bir probleminin olmamasına sevindim
bende sana önermiştim hatırlarsan bir kaç gün protein ağırlıklı beslenirsen duraklaman geçer diye
hadi bundan sonrası sana kaldı :)

canım bir hastalığının olmamasına sevindim hava değişiminden bile olabiliyor gecikme
inşallah istediğin zamanda hamile kalıp sağlıklı bir gebelik geçirirsin

canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim tatlı telaşlar bunlar
pantolon gömlek kombinasyonu güzel rahat edersin ilk kez geldiklerinden baya heyecanlı olacaksındır
yemeğe geleceklerini sanmam çay ve börek kurabiye sarma tarzı ikramlıklar hazırlarsınız
isteme olmayacaksa kahve işine girme oturmaları uzun olursa meyve ve kuruyemiş ikram edersiniz bence muhabbet uzar sohbet koyulaşırsa ki bu iyiye işarettir daha hoş olur çerez meyve eşliğinde :)
aynı şehirde olduğunuz için sizi davet ederler birde siz gidersiniz sonra onlar istemeye gelir diye tahmin ediyorum bizde öyle olmuştu çoğu tanıdığım da da bu şekilde
istemeye geldiklerinde artık biraz rahat olursun güzel bir elbise giyersin ayy bende çok heyecanlandım her şey gönlünce olsun
görümcenin olmamasına sevindim büyük rahatlık :)

Hoşgeldin cnm benim kızım da 4aylik oldu bi ayi gecti baslayali kendini cok sikmadan rahat verirsin benim 9kilo oldu emzurmenin cok faydasi var kokay gidiyo kilolar 10kiloda cok fazla dil ragar verirsin

Pınarcım hayrli olsun :) pantalon gömlek secimin güzel aynen öyle giyin kahve isteme olsada olmasada yap derim genelde sevilir çayın yaninada posca börek gibi cok basit şeyler yapma oktay ustanin sitesini gezin derim cok güzel taeifleri var ve birebir yaparsan güzel sonuc alırsın sarma güzel o hertürlü gider:))

Kızlar hepiniz iyisinizdir inş cok yogundum bugünlerde misafir misafir üstüne geldi zor günler gecirdim çocuklarla nisafir agirlanak zor bugün itivariyle rahatladim tabi arada baya kacamaklarim oldu fakat anlanadim bisey var bu sabah 65.600gördüm şok oldum tartimmi bozuldu diye düşündüm ama kızım ayni kiloda demkki bosuk dil dedim ama okadar kacamaga nasil oldu anlamadim tuvalet sorunum çözüldü heralde ondan neyse buara iyice toparlamam gerek kendimi sizlerden uzak kalinca cok zir oluyo yanlız biraknayinn nolur beni :)

Rukiye cim hicbi sorunun çıkmamış sevindim buarada cok iyi gidiyosun iradebe hayranim bebis konusundada acele etme derim cok zor anam valla iflami kuruttular:)

Rukiye cim hicbi sorunun çıkmamış sevindim buarada cok iyi gidiyosun iradebe hayranim bebis konusundada acele etme derim cok zor anam valla iflami kuruttular:)

teşekkürler canım, 30 yaşındayım, evliliğimin dördüncü yılı, anneler babalar torun ister, eş çocuk ister vaktidir artık, Rabbim nasip ederse tabi. evde ses, nefes, şenlik var canım ne kadar yorulsan da bir gülseler, sarılsalar yorgunluk mu kalır, çok şanslısın bence Allah'ım sana bağışlasın ikisini de, ömürleri uzun ve güzel olsun.

Hoşgeldin cnm benim kızım da 4aylik oldu bi ayi gecti baslayali kendini cok sikmadan rahat verirsin benim 9kilo oldu emzurmenin cok faydasi var kokay gidiyo kilolar 10kiloda cok fazla dil ragar verirsin

hoşbuldum cnm Allah bağışlasın kuzularımızı sen ne güzel hızlıca kurtuldun kiloların bir kısmından darısı başıma ağustosta tatilde incecik olmak hedefim merak ettigim bebegin sadece anne sütümü alıyor mama takviyesi falan yok degilmi eger sadece annesutuyse son 1 ayda onun kilo alımı yavaşladımı cevaplarsan cok sevinirim

Şuracıkta bikenarda kendi çapımda menümüde paylaşıyım bari

Kahvalti nesfit süt 1 ceviz
Öglen : 2haslanmis yumurta, 2d ekmek, cokaz peynir, 1zeytin, yesil cay
Aksam :az yagli lahana kapuska , 1kase ev yapimi yogurt
Ara:2-3galeta ,ayran

Birde tarcin kürüne basladim cubuk tarcini kaynatip gunde 3 bardak iciliyor istah konusunda baya faydasini gordum gibi bugunluk

geçmiş olsun diyelim o zaman canım yalnız bırakırmıyız hiç sen merak etme toparlarsın bu hafta zaten emzirmek sana iyi geliyo baksana kaçamağa ramen sevindirici rakamlar görüyosun maşallah:)

canım hoşgeldin emziren birine göre bu menü az geldi sen temmuztemmuza bi danış derim onun menüsü daha kalabalık ve kilo veriyo,sütün azalmasın sonra bi de suyu bol içmen gerekiyo hem kilo vermek hem de emzirme aşamasında gerekli

Günaydın kızlar. Hepinize az kalorili bol hareketli bigün geçirmenizi diliyorum. ..

kuzu bana bi protein ağırlıklı diyet yazsan
ama çalıştıgımı gözönünde bulundup olurmu bebeğim

canım benim günaydın.
tahlillerinin iyi sonuçlanmasına sevindim.
protein ağırlıklı bir diyet yazayım tabii sana.

saat 09.00: 60 gr peynir, yumurta, söğüş, yeşillik
saat 11:00: 1 bardak süt
saat 13.00: 1 porsiyon et/tavuk/balık, salata, yogurt
saat 15.00: 1 porsiyon meyve
saat 17.00: 1 bardak süt/ayran
saat 19.30: 1 porsiyon et/tavuk/balık, salata, yogurt
saat 10:00: 1 porsiyon meyve
saat 11.00: 1 bardak süt

ekmek yok, kahve sınırsız, 3 lt su

bu diyeti uzun süre uygulamamanı öneririm, 2 hafta yeterli bence.

canım çok teşekkür ederim :)
telaş sardı tabii beni, aynen dediğin gibi olacak, onlar bize gelecek bu cuma, haftaya biz onlara, ondan sonra da isteme söz olacak işte.
şlk tanışmada da muhabbet uzasın istiorum zatennnn:18:
yeni kıyafetler almam lazım, acil zayıflamam lazım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir tane erkek kardeşi var, o da benden 10 yaş küçük, sorunsuz
amcasının kızları var, onlar da öyle 18 yaşında fln, bana yardımcı olacaklarını düşünüorum :44:

günaydın canlar, sabah 3 kivi mi yedim. şimdide sütlü nescafemi içiyorum. öğlen ne yicem bilmiyorum ama akşama haşlanmış tavuk ve yoğurt var hazır kilo vermem hızlanmışken biraz daha fazla dikkat edeyim. ama tabi regl öncesi inşallah cumaya güzel rakamlar görürüz.

teşekkür ederim canım, valla ben riske atmayıp dışardan bişiler alabilirim, ev yapımı

canım çok sevindim tartıdaki kilona, arada bir unutmak lazım tartıyı, sonra süpriz yapıp sevindiriyır bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…