- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
kızlar diyetisyene gittim
tahlillerim normal hiçbişey yok herşey olması gerektiği gibi
diyetisyen ekmek ve tatlıdan uzak dur
protein almamı söyledi biraz da sanırım benim boğazda bitecek gene
sporada başlıycam hayırlısı ile
yoksa kalıcak böyle spora başlayana kadar beslenmemş başka türlü ayarlıycam
günaydın kızlar, kahvaltılık gevrek yedim. doktora gittim sonuçlar çıkmış, açlık şekerini açken tekrar ölçecek.(azcık bir şeyler atıştırmıştım ilk tahlilden önce)
hala regl olmadım, değerler normal, gebe değilim, herhangi bir hastalığım yok stresten, ani kilo almaktan ya da vermekten olabilir dedi. e stres, üzüntü tavandı bende, 8 kilo da verdim düzenim tamamen bozuldu. ilaç verdi kullanınca ben de regl sonrası kilo verenlere dahil olurum inşallah :)
Canlarım konuyu azcık değiştircem ama yardımınıza ihtiyacım var.
Bu cuma benim erkek arkadaşın ailesiyle benim aile tanışacak.
Eve gelecekler. Ben daha önce annesi ve erkek kardeşiyle tanışmıştım. Ama babası ve amcasını ilk kez görücem.
O da benim aileden sadece erkek kardeşimle tanıştı.
Eylül e düğün var galiba :18::18:
Şimdi ben bu tanışma gününde, nasıl giyineyim bu 1
Ne ikram edilir bu da 2
hadi bi menü oluşturalım, sırasıyla ne getirip götürcem vs vs vs vs
nasıl davrancam bi de ben yaaa
Hoşgeldin cnm benim kızım da 4aylik oldu bi ayi gecti baslayali kendini cok sikmadan rahat verirsin benim 9kilo oldu emzurmenin cok faydasi var kokay gidiyo kilolar 10kiloda cok fazla dil ragar verirsinMrb bayanlar ara sıra takip ediyorum bu basligi 3 aylik bebegim var cok sık takip edemesemde banada yer açın verilmesi gereken 10 kilom var anladigim kadariyla temmuztemmuz da emziriyo daha önce basardim ilk bebegimde bu ikinci yine başarıcam
Bu arada boyum 170 kilo 72.
canım bir hastalığının olmamasına sevindim hava değişiminden bile olabiliyor gecikme
inşallah istediğin zamanda hamile kalıp sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Rukiye cim hicbi sorunun çıkmamış sevindim buarada cok iyi gidiyosun iradebe hayranim bebis konusundada acele etme derim cok zor anam valla iflami kuruttular:)
Hoşgeldin cnm benim kızım da 4aylik oldu bi ayi gecti baslayali kendini cok sikmadan rahat verirsin benim 9kilo oldu emzurmenin cok faydasi var kokay gidiyo kilolar 10kiloda cok fazla dil ragar verirsin
Kızlar hepiniz iyisinizdir inş cok yogundum bugünlerde misafir misafir üstüne geldi zor günler gecirdim çocuklarla nisafir agirlanak zor bugün itivariyle rahatladim tabi arada baya kacamaklarim oldu fakat anlanadim bisey var bu sabah 65.600gördüm şok oldum tartimmi bozuldu diye düşündüm ama kızım ayni kiloda demkki bosuk dil dedim ama okadar kacamaga nasil oldu anlamadim tuvalet sorunum çözüldü heralde ondan neyse buara iyice toparlamam gerek kendimi sizlerden uzak kalinca cok zir oluyo yanlız biraknayinn nolur beni :)
Selam kızlar yine yoğun bir gündü ve biraz halsizim hasta olacağım sanki keyfim yoktu bugün
Şuracıkta bikenarda kendi çapımda menümüde paylaşıyım bari
Kahvalti nesfit süt 1 ceviz
Öglen : 2haslanmis yumurta, 2d ekmek, cokaz peynir, 1zeytin, yesil cay
Aksam :az yagli lahana kapuska , 1kase ev yapimi yogurt
Ara:2-3galeta ,ayran
Birde tarcin kürüne basladim cubuk tarcini kaynatip gunde 3 bardak iciliyor istah konusunda baya faydasini gordum gibi bugunluk
kızlar diyetisyene gittim
tahlillerim normal hiçbişey yok herşey olması gerektiği gibi
diyetisyen ekmek ve tatlıdan uzak dur
protein almamı söyledi biraz da sanırım benim boğazda bitecek gene
sporada başlıycam hayırlısı ile
yoksa kalıcak böyle spora başlayana kadar beslenmemş başka türlü ayarlıycam
kuzu bana bi protein ağırlıklı diyet yazsan
ama çalıştıgımı gözönünde bulundup olurmu bebeğim
canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim tatlı telaşlar bunlar
pantolon gömlek kombinasyonu güzel rahat edersin ilk kez geldiklerinden baya heyecanlı olacaksındır
yemeğe geleceklerini sanmam çay ve börek kurabiye sarma tarzı ikramlıklar hazırlarsınız
isteme olmayacaksa kahve işine girme oturmaları uzun olursa meyve ve kuruyemiş ikram edersiniz bence muhabbet uzar sohbet koyulaşırsa ki bu iyiye işarettir daha hoş olur çerez meyve eşliğinde :)
aynı şehirde olduğunuz için sizi davet ederler birde siz gidersiniz sonra onlar istemeye gelir diye tahmin ediyorum bizde öyle olmuştu çoğu tanıdığım da da bu şekilde
istemeye geldiklerinde artık biraz rahat olursun güzel bir elbise giyersin ayy bende çok heyecanlandım her şey gönlünce olsun
görümcenin olmamasına sevindim büyük rahatlık :)
Pınarcım hayrli olsun :) pantalon gömlek secimin güzel aynen öyle giyin kahve isteme olsada olmasada yap derim genelde sevilir çayın yaninada posca börek gibi cok basit şeyler yapma oktay ustanin sitesini gezin derim cok güzel taeifleri var ve birebir yaparsan güzel sonuc alırsın sarma güzel o hertürlü gider:))
Kızlar hepiniz iyisinizdir inş cok yogundum bugünlerde misafir misafir üstüne geldi zor günler gecirdim çocuklarla nisafir agirlanak zor bugün itivariyle rahatladim tabi arada baya kacamaklarim oldu fakat anlanadim bisey var bu sabah 65.600gördüm şok oldum tartimmi bozuldu diye düşündüm ama kızım ayni kiloda demkki bosuk dil dedim ama okadar kacamaga nasil oldu anlamadim tuvalet sorunum çözüldü heralde ondan neyse buara iyice toparlamam gerek kendimi sizlerden uzak kalinca cok zir oluyo yanlız biraknayinn nolur beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?