Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım inşallah dilediğin gibi Allah size sağlıklı bir çocuk nasip eder
bende çok istiyorum, ama benim daha en az 1 senesi var, aynı yaştayız bu arada, geciktim ben biraz evlenmek için

günaydın selcancım.
valla sen bu kivi olayını çok sevdin, bravo
akşamki menun de güzelmiş, öğlen de salata fln yersin olmadı

Günaydın canlarım cananlarım, hepinize güzel bir salı günü olmasını diliyorum

sabah sonunda regl oldum, ayrı bir sevindirik oldum (mani gibi oldu)

sabah elma yedim, şimdi de az kahveli sütlü nescafe içiyorum. çok özlemişim 1 haftadır içmiyordum.

dün diyetisyenime gittim, diyet listem aynen devam ediyor.

rakamsal kilomda değişiklik yok ama yağ kaybetmişim, su ve kas almışım

vücudumda olması gereken yağ oranı artık normal aralığa girdi, çok mutluyum

Bu arada bu cuma hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum, heyecanlandım şimdiden

Son düzenleme:
günaydın selcancım.
valla sen bu kivi olayını çok sevdin, bravo
akşamki menun de güzelmiş, öğlen de salata fln yersin olmadı

günaydın canımmm evet kış meyvelerinden en çok kiviyi severim zati ondan sabah yemekte hoşuma gidiyor. sen şu tanışma işinde çok heyecanlanma gayet güzel geçeceğinden eminim benim tanışma faslında aileler baştan tabi çok konuşamadılar biz nişanlımla gayet normal sanki yıllardır aileler tanışıyormuş gibi ortamı sıcak tutmaya çalışmıştık çok eğlenceli oluyo. inan erkekler bizden daha çok heyecanlanıyor

canımmmm çok sevindim yağ kaybı olması müthiş geri dönüşümsüz kilo kaybı süper tebrikler

canımmmm çok sevindim yağ kaybı olması müthiş geri dönüşümsüz kilo kaybı süper tebrikler

aynen öyle canım, benimki benden daha heyecanlı gibi
ne yapcam ben, ne konuşcam die sorup duruyor, oysaki o sadece ölee oturacak, ben onu getir bunu götür, daha zor yani
sanmam o muhabbete katılamaz bile, babalar anneler konuşur die düşünüyorum.
ben de servis yapmaktan vakit bulabilirsem muhabbete katılıcam

yağ kaybı olması gerçekten müthiş, zor olan da o zaten, benim nasıl olduysa oldu valla, bi de dün daha regl olmamıştım, bu cumaya tartıdaki rakamda farklılık görecegimi umuyorum

öğlenleyin senin dediğin gibi et bulamam gbi geliyor bana ama

ayy çok sevindim demiştimn ben sana

kızlar regl oldum bende
ama benim bittiğinde kendimce bi düşüncem var ödem atmak için
2 gün pirinç lapası diyeti yapmak istiyorum
ödem söktürücü olarak
çünkü benim vücut su topladı gene anca bi sonraki adetime 1 haftaa kala rakamsal kilomu gerçekten görebiliyorum
o konuda vücudum sıkıntılı biraz deli ediyor beni

o zaman ben tavuk alıp haşlıycam yanımda getircem
ama meyve yemesem bi sıkıntı olurmu pek aram yok ya hani meyveyle

canım işe yarayacagını düşünüosan yap tabii, ben hiç bilmiorum o diyeti :44:

o zaman ben tavuk alıp haşlıycam yanımda getircem
ama meyve yemesem bi sıkıntı olurmu pek aram yok ya hani meyveyle

canım yemen lazım, meyvenin yerine geçen bişi yok ki, habire süt de içemezsin.
kuru kayısı, hurma fln yesen de olur.

yanında getirebilirsen getir, getiremediğin zaman da tavuklu vb salata yersin dışardan

günaydın canım hadi gözün aydın yakında rakamlar yüzünü güldürecek ama sen zaten güzel bir haber almışsın ne güzel sağlıklı bi şekilde yağ kaybetmişsin aferin sanaaa

günaydın canım hadi gözün aydın yakında rakamlar yüzünü güldürecek ama sen zaten güzel bir haber almışsın ne güzel sağlıklı bi şekilde yağ kaybetmişsin aferin sanaaa

sağol cnm, e artık yüzüm gülsün biraz di mi, 8 ocaktan beri diyet yapıyorum
kırılsın artık şu direncimiz

canım sende regliden sonra iyi sonuçlar alırsın bu kadar sıkıntı edip kendine yüklenme lapa diyeti falan,pınarın verdiği listeye uy yavaş yavaş gitsin önemli değil sağlığına bişey olmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…