• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

teşekkürler canım, 30 yaşındayım, evliliğimin dördüncü yılı, anneler babalar torun ister, eş çocuk ister :D vaktidir artık, Rabbim nasip ederse tabi. evde ses, nefes, şenlik var canım ne kadar yorulsan da bir gülseler, sarılsalar yorgunluk mu kalır, çok şanslısın bence ;) Allah'ım sana bağışlasın ikisini de, ömürleri uzun ve güzel olsun.

canım inşallah dilediğin gibi Allah size sağlıklı bir çocuk nasip eder
bende çok istiyorum, ama benim daha en az 1 senesi var, aynı yaştayız bu arada, geciktim ben biraz evlenmek için :1:

günaydın canlar, sabah 3 kivi mi yedim. şimdide sütlü nescafemi içiyorum. öğlen ne yicem bilmiyorum ama akşama haşlanmış tavuk ve yoğurt var :34: hazır kilo vermem hızlanmışken biraz daha fazla dikkat edeyim. ama tabi regl öncesi inşallah cumaya güzel rakamlar görürüz.

günaydın selcancım.
valla sen bu kivi olayını çok sevdin, bravo :34:
akşamki menun de güzelmiş, öğlen de salata fln yersin olmadı :34:

Günaydın canlarım cananlarım, hepinize güzel bir salı günü olmasını diliyorum

sabah sonunda regl oldum, ayrı bir sevindirik oldum :1: (mani gibi oldu:52:)

sabah elma yedim, şimdi de az kahveli sütlü nescafe içiyorum. çok özlemişim 1 haftadır içmiyordum.

dün diyetisyenime gittim, diyet listem aynen devam ediyor.

rakamsal kilomda değişiklik yok ama yağ kaybetmişim, su ve kas almışım:1::1:

vücudumda olması gereken yağ oranı artık normal aralığa girdi, çok mutluyum :53::53:

Bu arada bu cuma hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum, heyecanlandım şimdiden

Son düzenleme:
günaydın selcancım.
valla sen bu kivi olayını çok sevdin, bravo :34:
akşamki menun de güzelmiş, öğlen de salata fln yersin olmadı :34:

günaydın canımmm :34: evet kış meyvelerinden en çok kiviyi severim zati ondan sabah yemekte hoşuma gidiyor. sen şu tanışma işinde çok heyecanlanma gayet güzel geçeceğinden eminim :34: benim tanışma faslında aileler baştan tabi çok konuşamadılar biz nişanlımla gayet normal sanki yıllardır aileler tanışıyormuş gibi ortamı sıcak tutmaya çalışmıştık :52::52: çok eğlenceli oluyo. inan erkekler bizden daha çok heyecanlanıyor :52::52::52:

sabah elma yedim, şimdi de az kahveli sütlü nescafe içiyorum. çok özlemişim 1 haftadır içmiyordum.

vücudumda olması gereken yağ oranı artık normal aralığa girdi, çok mutluyum :53::53:

Bu arada bu cuma hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum, heyecanlandım şimdiden

canımmmm çok sevindim yağ kaybı olması müthiş :34: geri dönüşümsüz kilo kaybı :52: süper tebrikler

günaydın canımmm :34: evet kış meyvelerinden en çok kiviyi severim zati ondan sabah yemekte hoşuma gidiyor. sen şu tanışma işinde çok heyecanlanma gayet güzel geçeceğinden eminim :34: benim tanışma faslında aileler baştan tabi çok konuşamadılar biz nişanlımla gayet normal sanki yıllardır aileler tanışıyormuş gibi ortamı sıcak tutmaya çalışmıştık :52::52: çok eğlenceli oluyo. inan erkekler bizden daha çok heyecanlanıyor :52::52::52:

canımmmm çok sevindim yağ kaybı olması müthiş :34: geri dönüşümsüz kilo kaybı :52: süper tebrikler

aynen öyle canım, benimki benden daha heyecanlı gibi :1:
ne yapcam ben, ne konuşcam die sorup duruyor, oysaki o sadece ölee oturacak, ben onu getir bunu götür, daha zor yani :1:
sanmam o muhabbete katılamaz bile, babalar anneler konuşur die düşünüyorum.
ben de servis yapmaktan vakit bulabilirsem muhabbete katılıcam :1::1:

yağ kaybı olması gerçekten müthiş, zor olan da o zaten, benim nasıl olduysa oldu valla, bi de dün daha regl olmamıştım, bu cumaya tartıdaki rakamda farklılık görecegimi umuyorum :1:

canım benim günaydın.
tahlillerinin iyi sonuçlanmasına sevindim.
protein ağırlıklı bir diyet yazayım tabii sana.

saat 09.00: 60 gr peynir, yumurta, söğüş, yeşillik
saat 11:00: 1 bardak süt
saat 13.00: 1 porsiyon et/tavuk/balık, salata, yogurt
saat 15.00: 1 porsiyon meyve
saat 17.00: 1 bardak süt/ayran
saat 19.30: 1 porsiyon et/tavuk/balık, salata, yogurt
saat 10:00: 1 porsiyon meyve
saat 11.00: 1 bardak süt

ekmek yok, kahve sınırsız, 3 lt su

bu diyeti uzun süre uygulamamanı öneririm, 2 hafta yeterli bence. :34:
öğlenleyin senin dediğin gibi et bulamam gbi geliyor bana ama:30:

ayy çok sevindim demiştimn ben sana:32:

kızlar regl oldum bende
ama benim bittiğinde kendimce bi düşüncem var ödem atmak için
2 gün pirinç lapası diyeti yapmak istiyorum
ödem söktürücü olarak
çünkü benim vücut su topladı gene anca bi sonraki adetime 1 haftaa kala rakamsal kilomu gerçekten görebiliyorum
o konuda vücudum sıkıntılı biraz deli ediyor beni:34:

o zaman ben tavuk alıp haşlıycam yanımda getircem
ama meyve yemesem bi sıkıntı olurmu pek aram yok ya hani meyveyle:34:

kızlar regl oldum bende
ödem söktürücü olarak
çünkü benim vücut su topladı gene anca bi sonraki adetime 1 haftaa kala rakamsal kilomu gerçekten görebiliyorum

canım işe yarayacagını düşünüosan yap tabii, ben hiç bilmiorum o diyeti :44:

o zaman ben tavuk alıp haşlıycam yanımda getircem
ama meyve yemesem bi sıkıntı olurmu pek aram yok ya hani meyveyle:34:

canım yemen lazım, meyvenin yerine geçen bişi yok ki, habire süt de içemezsin.
kuru kayısı, hurma fln yesen de olur.

yanında getirebilirsen getir, getiremediğin zaman da tavuklu vb salata yersin dışardan

günaydın canım hadi gözün aydın yakında rakamlar yüzünü güldürecek ama sen zaten güzel bir haber almışsın ne güzel sağlıklı bi şekilde yağ kaybetmişsin aferin sanaaa:1::34:

günaydın canım hadi gözün aydın yakında rakamlar yüzünü güldürecek ama sen zaten güzel bir haber almışsın ne güzel sağlıklı bi şekilde yağ kaybetmişsin aferin sanaaa:1::34:

sağol cnm, e artık yüzüm gülsün biraz di mi, 8 ocaktan beri diyet yapıyorum :34:
kırılsın artık şu direncimiz :1:

kızlar regl oldum bende
ödem söktürücü olarak

canım sende regliden sonra iyi sonuçlar alırsın bu kadar sıkıntı edip kendine yüklenme lapa diyeti falan,pınarın verdiği listeye uy yavaş yavaş gitsin önemli değil sağlığına bişey olmasın da

Back