Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

hayırlısı olsun canım, arada sevgi olunca ne giydiğinin ne yedirip içirdiğinin pek önemi yok klasik misafir menüsü kafidir kayınpederin böyle düşünmesi de iyi, demek ki gelini olmanı istiyor.

hayırlısı olsun canım, arada sevgi olunca ne giydiğinin ne yedirip içirdiğinin pek önemi yok klasik misafir menüsü kafidir kayınpederin böyle düşünmesi de iyi, demek ki gelini olmanı istiyor.

valla daha çok oğullarını bir an önce evlendirmek istiyolar gibi, hayatı düzene girsin, yola gelsin die herhalde
babası her ne kadar beni görmemiş olsa da, diğer aile fertlerinden hakkımda bilgisi vardır.
küçük amcası ve yengesiyle yılbaşı tatilni beraber yapmıştık.
bi de memleketlerine gitmiştim, yine onların evinde beni misafir etmişlerdi.

benimle evlenmesine karşı çıkmazlar zaten, benimki ben ne dersem o olur modunda

olur bebeğim ama çay daha mantıklı bence kasma kendini
kıyafet seçimin süper zaten birlikte ytaşıyorsunuz kasma kendini
eminim anlayşlı ve kibar insanlaardır
aynen çay börek kuyrabiye falan yeterli
kahve işine girmesen mi ki
annene bi danış derim
kahve yapmassan sorun olurmu sen daha iyi tanıyordun ailesini bişey diyemedim şimdi:44:

Kuzumm hayırlı olsun. cnaım benimkilerde ilk tanışmaya geldiler ama uzanktan geldiklerinden bizde yemek hazırlamıştık. bende pantalon ve gönlek giymiştim.ama benim cadı görümce begenmemiş böyle mi karşılanırmış falan demiş kendisi düğüne gelir gibi giyindiğinden ( tabi ben sonra lafı yerine geri soktum ama canımı sıkmışlardı) ikram olarakta şöyle düşün onlar sadece tanışmaya geliyorlar. normal bir misafir geldiğinde nasıl hazırlanıyorsanız öyle bişiler yap. kurabiye börek çörek çay. sonrasında kahve yapılabilir bence. ama meyveye falan gerek yok sanki.

meyve olayına girme
çok fazla boğulabilirler
sen gene yapabildiğini yap
ama kayınpeder öle diyosa seni isteme işi de aradan çıkar
bi bakmışın nişan yüzükleri ni almışlar falan

ya ben elbise konusunda rahatsızım

ayakkabı mı giyineyim illaki, ev ayakkabıları varya hani babet gibi onlar olur mu

takı konusunu abartmam da

akşam gelecekler evet

canım böyle günlerde elbise güzel bi seçim oluyo aslında çok da rahatsız değil ev babeti de giyebilirsin sonuçta tanışma ama senin düşündüğünde güzel pantolon üzeri saten gömlek,elbiseyi bu sefer istemezlerse isteme gecesi giyersin ama o zaman mutlaka giymelisin
kızların dediği gibi menü güzel çay yanına kurabiye puaça sarma hoş olur,benim de şehir dışından olduğu için yemek vardı ama aynı yerdesiniz gerek yok şimdilik,meyveye de hiç girme o heyecanın arasında servis trafiği ne kadar az olursa o kadar iyi,kahve isteme olursa yaparsın arkasından olmazsa da duruma göre baktın sohbet uzadı ağızlar boş kaldı onu da yaparsın:)

evet ilk tanışmaya çay daha mantıklı, kahve işini ben de bilemedim, yaparız belki ya noolcak
annemle konuştum şimdi, babam diomuş ki kuruyemiş-meyve fln da alalım, yığıcaz yiyeceği anlayacagın
kıymalı ve peynirli börek, zeytinyağlı sarma ve browni

biz birlikte yaşıoruz ama kbenim kardeşim dışında aileler bunu bilmio ki:44:

benim görümce yok allahtan
kendisi öyle giyiniosa senden de beklemesi normal tabii

evet dediğin gibi hazırlık börek vs iyi bencede.
kuruyemiş ve meyveyi de hazır edicem de, oturacakları vakite bağlı.
eger muhabbet sararsa uzun otururlarsa, meyveyi fln servis ediyim, boş olmasın bari

aynen öyle duruma göre bişiler yaparsın. baktın geç gediler hiç meyve kuruyemiş işine girmezsin. aynen benimki fenaaaaa ama tabi ben hakkından geliyorum

Mrb bayanlar ara sıra takip ediyorum bu basligi 3 aylik bebegim var cok sık takip edemesemde banada yer açın verilmesi gereken 10 kilom var anladigim kadariyla temmuztemmuz da emziriyo daha önce basardim ilk bebegimde bu ikinci yine başarıcam
Bu arada boyum 170 kilo 72 .

ooo ikramlar süper ilk izlenim önemli canım zaten
kasma yaa olup bitcek anlamıycan bile bende öle olduydu

canım sen emzirirken verirsin hamuriş ve tatlıdan uzak dur verirsin gibi
herhangi bi rahatsızlığın yoksa

kızlar diyetisyene gittim
tahlillerim normal hiçbişey yok herşey olması gerektiği gibi
diyetisyen ekmek ve tatlıdan uzak dur
protein almamı söyledi biraz da sanırım benim boğazda bitecek gene
sporada başlıycam hayırlısı ile
yoksa kalıcak böyle spora başlayana kadar beslenmemş başka türlü ayarlıycam

çok sevindim canım mart sonuna az kaldı o zamana kadar doktorun dediğine uyarsın zaten protein ağırlıklı beslendiğinde hiç yememiş gibi olursun çok hafif şeyler nasılsa böyle kapatırsın arayı:)

çok sevindim canım mart sonuna az kaldı o zamana kadar doktorun dediğine uyarsın zaten protein ağırlıklı beslendiğinde hiç yememiş gibi olursun çok hafif şeyler nasılsa böyle kapatırsın arayı:)

sırf o yönden yapıyım o zaman hiçbişey demedi
resmen ne işin var senin bura dışardakilerden nasıl dayak yemedin sen
geçen birini dövdüler sen gibi diyolar

canımmmmm gördünmü bak bişi çıkmadı sadece vücudun direniyor. bol süt ve süt ürünü yumurta ve etten oluşan öğünler yemen gerek. saf protein yumurta. yumurta yemeye gayret göster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…