Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım hoşgeldin oku oku bitmiyo dimi
hafta sonu bizim klasik canım hiç üzülme aslında bi yönden iyi yapıyoruz sonuçta normal yeme düzenine geçince kimbilir ne kaçamaklar yapıcaz o zaman vücut afallamasın belki de bu düzeni oturtursak sadece hafta sonları kaçamak zamanımız olur ve böylece kilomuzu çok rahat koruruz
regli günleri geldi ama bitişler süper olur sizin tatlım üzülmeyin de benim biraz zor bu perşembe ankaraya geliyorum kv'mlere,kaçamak çok olucak anca onları telefi eder benim regli

bu arada alkol almaman nefsini ne kadar iyi kontrol edebildiğini gösterir kuzum yani isteyipte yapamayacağın bişey yok kilolara takılma gitmekten başka şansları yok maşallah bizde bu azim oldukça

haklsıın cnm, diyetimiz bitince de aynen böle yaparız, haftasonu kaçamaklarını haftaiçi toparlarız.
başka yere gidince düzen bozuluyor maalesef, sende diğer haftaiçi toparlarsın cnm artık

bu arada kararına sadık kaldığın için de tebrik ediyorum seni canım süpersin kafaya koydun yapıcaksın

bebeğim senin diyetisyen yağ değerlerine falan bakıyor sen kasma kendini
yağdan vermişindir kesin
alkol almaman süper canım

bu arada alkol almaman nefsini ne kadar iyi kontrol edebildiğini gösterir kuzum yani isteyipte yapamayacağın bişey yok kilolara takılma gitmekten başka şansları yok maşallah bizde bu azim oldukça

aynen öyle canım, bi şekilde gidecek zaten.

nasıl direndim b bilsen alkol almamak için,
cumartesi saat 9 da alkollü ortama bi girdim, sabah 4 de çıktım. birlikte oldugum arkadaşlar çok içti. bayaa da bi eğlendiler. ben eglenemedim tabii.
çünkü alkol almadan gece kulupleri hiç çekilmiyor. üstüne bi de gece gece çorbacıya gittik. ama ben orda da yemedim, limolu su içtim sadece
sabah 5 de yastığa başımı koyduğumda nasıl huzurluydum bilemezsin. sabah uyandığımda da çok rahattım. ne başım ağrıyordu ne de miğdem kötüydü.
çok mutlu oldum kendi kendime.
alkol almadığım için yaptığım kaçamaklar hususundada biraz vicdan azabım var :44:

bu arada kararına sadık kaldığın için de tebrik ediyorum seni canım süpersin kafaya koydun yapıcaksın

teşekkür ederim canım,
çooook uzun zamandan beri ilk kez haftasonu alkol almadım. alkol almayınca etrafındaki insanların sarhoş oluşunu an ve an izleyebiliyorsun, o da ayrı bir komedi

kasma bebeğim bi pazar kaçamağımız var zaten
valla bana kızabilirsiniz ama
ben fırında tereyağlı kaşarlı ekmek yapıyorum ve yiyiorum

kıyamam. ben alkolsüz eğlenebilenlerdenim bu yüzden genelde öyle ortamlarda sofor seçilirim ertesi günkü etkiyi yaşamamak en güzeli herkes keyifsiz keyifsiz dolanırken sen rahat rahat dolaşıyorsun kaçamaklar için hiç vicdan azabı duyma şöyle düşün alkol alsaydın daha fazla kalori alacaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…