Kızlar Günaydın. . Nerelerdesiniz ??
kızlar normalde hergün tartilan ben 4 gündür tartilmiyorum.. sadece diyete basladigim gün tartildim biliyorum baslangic kilomu. Nisan 1 de tartilmayi düşünüyorum. . Böylece streste yapmıyorum. . Hergun tartilmak farkinda olmadan diyetten sıkılmama neden oluyomus demekki. . Ama diyet süper gidior ve ben cok heyecanlıyım. . Martun bitmesini iple çekiyorum ..1 nisan dan sonra kilo bildirimi yapmaya devam edecegim kızlar. ..
sen devanı buldun sıra bende
günaydın canlar nasılsınıız:)
epeydir yazdıklarınızı okuyorum bu hafta sonu da aktifmiş topiğimiz maşallah,güzel haberim bu hafta tek kaçamağım biraz çekirdek ve bikaç çakıl taşı çikolata oldu onun dışında dikkatli ve güzel bi hafta sonuydu cumartesi de temizlik yaptım baya bi yakmışımdır yani
kahvaltım daa 1.5 dilim ekmek,1 kk peynir ve yarım domates:9
kızlar günaydın
gittim doktora 2 de alcam sonuçlarımı
işteyim şimdi sandwiç yedim
az önce
regl oldum bide sabahki kilom 62.50
benim kaderim bu 62 liler herhalde
Evet canm .. insallah artk durmak yok.. topigin başlığının hakkını vermem lazım. . Haziran 30 da 60 kilo olarak gireceğim yeni yaşıma :) :)
günaydın canlarrhafta sonum kaçamaksız geçti diyebilirim. pazar günü de çalıştım çünkü üstelik bayaa bir km yaparak. tek kaçamağım 1 adet kemalpaşa tatlısı oldu öğlen yemeğimde oda. 1 haftadır normal kahvaltı ediyordum yumurta ekmek falan. bu hafta değişiklik yapayım dedim bu sabah bir kase müsli mi yedim. birde artık buraya yazmıyorum ama ben sirkeli suyuma devam ediyorum. sadece haftada 2 gün içmiyorum hafta sonları.
aynen buldum ama şeker ilacıda inanılmaz gaz yapıyo karnım davul gibi
Ooo süper topige can gelmiş. . Pınar i göremiyorum. . Rukisi göremiyorum. . Kızlar Nerelerdesiniz ??
ayy kıyamam
varmıymış böle etkisi :44:
günaydın cnm,
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın.
regl olmana da sevindim ben halen olamadım
regl bitiminde 62 den kurtulacaksın merak etme
benim kader de 67 de takıldı
Günaydın canım, İnşallah nisanda istediğin kiloya ulaşırsın.
günaydın canım, ooo o ne ki okadarcık kaçamakla bişi olmazkaçamaklar klasik artık biliosun bizde
saol canım yaa bende çok sevindim inşallah cumaya güzel bir kilo bildirimi yaparım. belki bu hafta yapamayabilirimde regl haftam çünkü. bir hafta süründürür şimdi beni.
kızlar günaydın
gittim doktora 2 de alcam sonuçlarımı
işteyim şimdi sandwiç yedim
az önce
regl oldum bide sabahki kilom 62.50
benim kaderim bu 62 liler herhalde
regl olayında hep aynı oluyor ya
inş.. dediğin gibi iner tahlillere baksınlar diyetisyene
gidicem birde
herkesin regli haftası yaklaştı yada oldu canım,benim de 1hafta falan var ama şimdiden şişmeye başlamışımdır cumaya ben de fossyalnız değilsin anlıycann
yalnız bişi dikkatimi çekti aynı anda regl oluoz hepimiz :44: bu bi işaret mi
selam kızlar,
vee ben haftasonu alkol almadım
ama kaçamak oldu illaki.
cumartesi simit ve sosis yedim
pazar da bisküvi
regl olamadım halen, bugün 29. günüm, olur diye bekliyorum.
o yüzden iştahım açıktı ve kaçamak yaptım sanırım
bugün diyetisyen kontrolüm var, ama kilo verememiş olucam kesin çünkü şişim
ayy kuzum hepimizde aynı dert var sen demezmiydin regl öncesi normal bu şişlik diye. reglden sonra asıl kilon çıkıcak ortaya
hahaha, iyi işte aynı zamanlarda regl muhabbeti yapıoruz, şişiyoruz ve sonra iniyoruz, balon gibi
evet varçok acayip karnımın içinde filler geziniyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?