• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

haklsıın cnm, diyetimiz bitince de aynen böle yaparız, haftasonu kaçamaklarını haftaiçi toparlarız.
başka yere gidince düzen bozuluyor maalesef, sende diğer haftaiçi toparlarsın cnm artık :34:

inşallah canım benim kv çok harika yemekler yapar yememen imkansız yani,ben de regliye güveniyorum onunla beraber hafta içi yakarız inşallah:)

kasma bebeğim bi pazar kaçamağımız var zaten
valla bana kızabilirsiniz ama
ben fırında tereyağlı kaşarlı ekmek yapıyorum ve yiyiorum:30:

canım ekmek ve kaşar yiyebilirsin zaten, ona sürdüğün tereyağının miktarını da dşünürsek hiç bir önemi yok, kızmam ben sana :1:

günaydın kızlar, kahvaltılık gevrek yedim. doktora gittim sonuçlar çıkmış, açlık şekerini açken tekrar ölçecek.(azcık bir şeyler atıştırmıştım ilk tahlilden önce:D)
hala regl olmadım, değerler normal, gebe değilim, herhangi bir hastalığım yok stresten, ani kilo almaktan ya da vermekten olabilir dedi. e stres, üzüntü tavandı bende, 8 kilo da verdim düzenim tamamen bozuldu. ilaç verdi kullanınca ben de regl sonrası kilo verenlere dahil olurum inşallah :)

günaydın kızlar, kahvaltılık gevrek yedim. doktora gittim sonuçlar çıkmış, açlık şekerini açken tekrar ölçecek.(azcık bir şeyler atıştırmıştım ilk tahlilden önce:D)
hala regl olmadım, değerler normal, gebe değilim, herhangi bir hastalığım yok stresten, ani kilo almaktan ya da vermekten olabilir dedi. e stres, üzüntü tavandı bende, 8 kilo da verdim düzenim tamamen bozuldu. ilaç verdi kullanınca ben de regl sonrası kilo verenlere dahil olurum inşallah :)

ay kader ortaklarım benim allahım benimde ikide sonuçlarım çıkcak
ben aç gittim git gel yapmıyım diye
herkezin vücut dengesi değişti ya
geçmiş olsu n bebeğim stres yapma gelir bak
hepimiz regliz:52::52:

kıyamam. ben alkolsüz eğlenebilenlerdenim bu yüzden genelde öyle ortamlarda sofor seçilirim :52: ertesi günkü etkiyi yaşamamak en güzeli herkes keyifsiz keyifsiz dolanırken sen rahat rahat dolaşıyorsun :52: kaçamaklar için hiç vicdan azabı duyma şöyle düşün alkol alsaydın daha fazla kalori alacaktın:34:

ehehehhe bende şöfor oldum zaten :1:
böyle eğlenmeyi de öğrenmem lazım zaten.

dediğin gibi aslında alkol alsaydım, fazladan en az 1500 kalori alacaktım. kaçamaklarım o kadar kalori etmez herhalde :1:

açlık kam şekerini ölçtürmeye giderken bişiler atıştırdın :1::1:
iki iş çıkmış sana ama neyse, garanti olacak en azından :34:

e tabi cnm kısa zamanda fazla kilo verdin, stres sıkıntı da cabası, normal yani gecikmen.
o ilaç ile regl olursun illaki ama 1 haftayı bulabilir, şişersen takma kafana olur mu

teşekkür ederim canım,
çooook uzun zamandan beri ilk kez haftasonu alkol almadım. alkol almayınca etrafındaki insanların sarhoş oluşunu an ve an izleyebiliyorsun, o da ayrı bir komedi :52::52:

oh sana malzeme çıkmıştır:52: bence vizdan azabı da duyma kaçamaklar için ne güzel iradenin ne kadar sağlam olduğunu gördün bu kaçamaklar ne li senin için tatlım:34:

oh sana malzeme çıkmıştır:52: bence vizdan azabı da duyma kaçamaklar için ne güzel iradenin ne kadar sağlam olduğunu gördün bu kaçamaklar ne li senin için tatlım:34:

hahahaha ne malzeme ne malzeme, erkek arkadaşım uyuyodu en son başını omzuma koyup :52::52::52::52::52:

irademi test etmem güzel oldu gerçekten, insan zaaflarına karşı direnebildiğini görünce çok mutlu oluyor.

günaydın canım sıkıntı yapma inşallah sonuçlar güzeldir regl sonrası beraber seviniriz:)

açlık kam şekerini ölçtürmeye giderken bişiler atıştırdın :1::1:
iki iş çıkmış sana ama neyse, garanti olacak en azından :34:

e tabi cnm kısa zamanda fazla kilo verdin, stres sıkıntı da cabası, normal yani gecikmen.
o ilaç ile regl olursun illaki ama 1 haftayı bulabilir, şişersen takma kafana olur mu

:D ilk gittiğimde ben sadece gebelik testi yapar diye düşünmüştüm, onda açlık tokluk fark etmiyor :) doktor bir başladı onu, bunu, şunu yaptır demeye çaresiz yaptırdım ben de:) 4 sayfa dolusu tahlil sonucum var o kadar araştırıldım yani :) aman regl olayım da kilo önemli değil, psikoljim bozuldu artık kaç aydır kadın doğumun önünden ayrılamadım :S geriliyorum ruhen ve bedenen.

Back