• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar Günaydın. . Nerelerdesiniz ??
kızlar normalde hergün tartilan ben 4 gündür tartilmiyorum.. sadece diyete basladigim gün tartildim biliyorum baslangic kilomu. Nisan 1 de tartilmayi düşünüyorum. . Böylece streste yapmıyorum. . Hergun tartilmak farkinda olmadan diyetten sıkılmama neden oluyomus demekki. . Ama diyet süper gidior ve ben cok heyecanlıyım. . Martun bitmesini iple çekiyorum ..1 nisan dan sonra kilo bildirimi yapmaya devam edecegim kızlar. ..

Günaydın canım,
hergün tartılmama fikri çok doğru bence de… Ama ben yapamadım bir türlü :43:
doğumgününde en güzel hediye kendi kendine verdiğin bu hediye olacak herhalde :34:

günaydın canlar nasılsınıız:)
epeydir yazdıklarınızı okuyorum bu hafta sonu da aktifmiş topiğimiz maşallah,güzel haberim bu hafta tek kaçamağım biraz çekirdek ve bikaç çakıl taşı çikolata oldu onun dışında dikkatli ve güzel bi hafta sonuydu cumartesi de temizlik yaptım baya bi yakmışımdır yani:34:
kahvaltım daa 1.5 dilim ekmek,1 kk peynir ve yarım domates:9

günaydın canımmm,
senin temizlik ne çekirdek bırakmıştır ne de o ufacık çikolataları :34:

kızlar günaydın
gittim doktora 2 de alcam sonuçlarımı
işteyim şimdi sandwiç yedim
az önce
regl oldum bide sabahki kilom 62.50
benim kaderim bu 62 liler herhalde:52::52::52::52:

günaydın cnm,
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın.
regl olmana da sevindim ben halen olamadım :43::43:
regl bitiminde 62 den kurtulacaksın merak etme :34:
benim kader de 67 de takıldı :52::52:

Evet canm .. insallah artk durmak yok.. topigin başlığının hakkını vermem lazım. . Haziran 30 da 60 kilo olarak gireceğim yeni yaşıma :) :)

inşallah canım inşallah ben de en geç mayıs sonuna istediğim kiloda olmak istiyorum ondan bikaç ay sonra da Allah nasip ederse hamilelik düşünüyorum,hakkını vermemiz lazım sonuna kadaaar:34:

günaydın canlarr :34: hafta sonum kaçamaksız geçti diyebilirim. pazar günü de çalıştım çünkü :50: üstelik bayaa bir km yaparak. tek kaçamağım 1 adet kemalpaşa tatlısı oldu öğlen yemeğimde oda. 1 haftadır normal kahvaltı ediyordum yumurta ekmek falan. bu hafta değişiklik yapayım dedim bu sabah bir kase müsli mi yedim. birde artık buraya yazmıyorum ama ben sirkeli suyuma devam ediyorum. sadece haftada 2 gün içmiyorum hafta sonları.

günaydın canım,
haftasonu çalışman spor olmuş, yakmışsındır kemalpaşayı :34:

günaydın cnm,
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın.
regl olmana da sevindim ben halen olamadım :43::43:
regl bitiminde 62 den kurtulacaksın merak etme :34:
benim kader de 67 de takıldı :52::52:

regl olayında hep aynı oluyor ya
inş.. dediğin gibi iner tahlillere baksınlar diyetisyene
gidicem birde:ssz:

Günaydın canım, İnşallah nisanda istediğin kiloya ulaşırsın.

günaydın canım, ooo o ne ki okadarcık kaçamakla bişi olmaz :34: kaçamaklar klasik artık biliosun bizde

saol canım yaa bende çok sevindim inşallah cumaya güzel bir kilo bildirimi yaparım. belki bu hafta yapamayabilirimde regl haftam çünkü. bir hafta süründürür şimdi beni.

herkesin regli haftası yaklaştı yada oldu canım,benim de 1hafta falan var ama şimdiden şişmeye başlamışımdır cumaya ben de foss:9: yalnız değilsin anlıycann:34:

selam kızlar,
vee ben haftasonu alkol almadım :32::32:
ama kaçamak oldu illaki.
cumartesi simit ve sosis yedim
pazar da bisküvi :43::43:

regl olamadım halen, bugün 29. günüm, olur diye bekliyorum.
o yüzden iştahım açıktı ve kaçamak yaptım sanırım :43:

bugün diyetisyen kontrolüm var, ama kilo verememiş olucam kesin çünkü şişim :43:

selam kızlar,
vee ben haftasonu alkol almadım :32::32:
ama kaçamak oldu illaki.
cumartesi simit ve sosis yedim
pazar da bisküvi :43::43:

regl olamadım halen, bugün 29. günüm, olur diye bekliyorum.
o yüzden iştahım açıktı ve kaçamak yaptım sanırım :43:

bugün diyetisyen kontrolüm var, ama kilo verememiş olucam kesin çünkü şişim :43:

ayy kuzum hepimizde aynı dert var sen demezmiydin regl öncesi normal bu şişlik diye. reglden sonra asıl kilon çıkıcak ortaya

Back