Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

bebeğim sende ben gibi akşam yemeği yemeyince hepsi gitcxek sanıyosun kiloların

Yok hayatim, inan bugun aksilik oldu, erken ciktim disardaki isim icin coook uzun surdu, cook uzaklarda, yiyecek bulacak bi yerde de degildi (
O yuzden ogle yemegi yiyemedim. Saat 8 de anca yemek yedim.
Corba, doner, 1,5 dilim ekmek, salata, ayran
Gitmio tabii yemeyince, cok iyi biliyorum, cok denedim )

Ayyy canlarım .. simdi spordan geldim .. 55 dk yürüdüm :) :) beni taktir edin hadi bekliyorum :) :)

merhaba canlar, bir cumartesi klasiği yaşıyoruz yine kimseler yok sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir bol yeşillik. kızlar bana bişi oluyoo bu sabah 300 gr daha eksik çıktım gerçek kilom mu bilemedim ama inanamadığım için tekrar tekrar çıktım allaaaammmm sonunca kilo vermem tekrar hızlandı

Günaydın şekerim. .. Süper sin daha ne istiosun işte. .. Aynı hızla gitsin de sende şaşırmaya devam et.. :) bende kahvaltı hazirlicam şimdi. . Döneceğim tekrar burdayım ben nöbet bende:)

Günaydın şekerim. .. Süper sin daha ne istiosun işte. .. Aynı hızla gitsin de sende şaşırmaya devam et.. :) bende kahvaltı hazirlicam şimdi. . Döneceğim tekrar burdayım ben nöbet bende:)

sanada günaydın canımmm sen annendeyken benim kilo vermem durmuştu çok üzülmüştüm belki gerileri okumuşsundur. şimdi gidiyo ya çok sevindirik oluom tabi bide şeker ilacına başladım onunda etkisi var. bende burdayım kuzum beklerim

günaydın kızlar, kahvaltıda 1 yumurta, 1kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek yedim.

Canim gunaydin.
Ayyy cok sevindimm, direnme faslini gectin demek ki. Superrrr :))

Selam kizlar.
Ben de sabah 10 da pekmezli yogurt yedim.
11.30 da da peynir, sogus, yesillik, 5 zeytin ve 1 dilim ekmek yedim :)

aynen bebeğim ama bazen yemeyice vücut rahatlıyo ben bazen
yoğurtla geçiştiriyorum biliyosun
sonra harnımdan uyurken sesler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…