• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar ne güzel kaynatmışsınız 1 saat bırakmaya gelmiyo anca okudum maşallah:9::9:
öğle yemeğim 1 kase çorba, sulu köftenin sadece köftesi 4 tane,3-4 yemek kaşığı taze fasulye susuz ve salata çok oldu biliyorum fazla şiştim bugün:(

selcancım sana da maşallah çok iyisin bu hafta:)

Canlarrr günaydın, maşallah sabah sabah ne güzel kaynatmışsınız :32: evettt sıra bana geldi geçen hafta 81.500 bugün ise 80.700 :52::52::52: ayyyy çok sevindirik oldum. 7li rakamları görmeme az kaldıııı.

Süper canım, tebrik ederim çok sevindim. İnşallah haftaya bugün 7 li rakamları görüceksin ;)

günaydın kızlar 3gün işe ara verince yığıldı işler ya çok yoğundum :(
geçen hafta benimde dengem şaştı k.validemlere gidince geldim düzen oturtamadım geçen hafta tartılamadım kilomu bilmiyorum
bu hafta 68,70 kilo aldım yani pazar günüde kahvaltımız var p.tesi den itibaren sıkıya alıyorum inş
bu arada bu kilomun gerçek olmadığını düşünüyorum kabızlık var bende kalıcı bir çözüm bulamadım 3 gündür şişim kıvranıyorum resmen

Olsun canım, bu hafta toparlarsın, uzulme, kabızlık yapar tabii şişlik, sabahları kiviyi ya da akşamları incirli süt ü denedin mi

kızlar ne güzel kaynatmışsınız 1 saat bırakmaya gelmiyo anca okudum maşallah:9::9:
öğle yemeğim 1 kase çorba, sulu köftenin sadece köftesi 4 tane,3-4 yemek kaşığı taze fasulye susuz ve salata çok oldu biliyorum fazla şiştim bugün:(

selcancım sana da maşallah çok iyisin bu hafta:)

Canim cok yememissin, corba, fasulye sisirdi seni, afiyet olsun ;)

öğle yemeğim, ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek. ayrıca hepinize teşekkür ederim.

Canlar ben isim icin disarlardayim, uzak yerlerde, dag tepe tarlalarda, oglen 12 de ofisten cikmistim, sonra da hic yemek yieyecek yerim olmadi:(
Nasil ne yicem bilmiyorum, sehre donusum 6-7 yi bulacak, cantamda krater ve hurma var sadece, yetinebilir miyim acaba. Cok aciktimm puffff :((

Canlar ben isim icin disarlardayim, uzak yerlerde, dag tepe tarlalarda, oglen 12 de ofisten cikmistim, sonra da hic yemek yieyecek yerim olmadi:(
Nasil ne yicem bilmiyorum, sehre donusum 6-7 yi bulacak, cantamda krater ve hurma var sadece, yetinebilir miyim acaba. Cok aciktimm puffff :((

kıyamam canım
keşke yanına bişiler alsaydın
sen genede bu akşam dönünce yüklenme hafif yede şişme birden
aç kalcak ya vücudun:25:

Süper canım, tebrik ederim çok sevindim. İnşallah haftaya bugün 7 li rakamları görüceksin ;)

Ayyy inşallah kuzummmm inşallahh! bi görsem dahada gaza gelicem :53:

reglen sonra bi bakıcaz sende 1.5 kg daha gitmiş :52:

kıyamamm yaa keşke bişiler alsaydın

Back