Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar ne güzel kaynatmışsınız 1 saat bırakmaya gelmiyo anca okudum maşallah
öğle yemeğim 1 kase çorba, sulu köftenin sadece köftesi 4 tane,3-4 yemek kaşığı taze fasulye susuz ve salata çok oldu biliyorum fazla şiştim bugün

selcancım sana da maşallah çok iyisin bu hafta:)

Canlarrr günaydın, maşallah sabah sabah ne güzel kaynatmışsınız evettt sıra bana geldi geçen hafta 81.500 bugün ise 80.700 ayyyy çok sevindirik oldum. 7li rakamları görmeme az kaldıııı.

Süper canım, tebrik ederim çok sevindim. İnşallah haftaya bugün 7 li rakamları görüceksin

Olsun canım, bu hafta toparlarsın, uzulme, kabızlık yapar tabii şişlik, sabahları kiviyi ya da akşamları incirli süt ü denedin mi

Canim cok yememissin, corba, fasulye sisirdi seni, afiyet olsun

öğle yemeğim, ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek. ayrıca hepinize teşekkür ederim.

Canlar ben isim icin disarlardayim, uzak yerlerde, dag tepe tarlalarda, oglen 12 de ofisten cikmistim, sonra da hic yemek yieyecek yerim olmadi
Nasil ne yicem bilmiyorum, sehre donusum 6-7 yi bulacak, cantamda krater ve hurma var sadece, yetinebilir miyim acaba. Cok aciktimm puffff (

kıyamam canım
keşke yanına bişiler alsaydın
sen genede bu akşam dönünce yüklenme hafif yede şişme birden
aç kalcak ya vücudun

Süper canım, tebrik ederim çok sevindim. İnşallah haftaya bugün 7 li rakamları görüceksin

Ayyy inşallah kuzummmm inşallahh! bi görsem dahada gaza gelicem

reglen sonra bi bakıcaz sende 1.5 kg daha gitmiş

kıyamamm yaa keşke bişiler alsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…