• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

merhaba canlar, bir cumartesi klasiği yaşıyoruz yine kimseler yok :53: sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir bol yeşillik. kızlar bana bişi oluyoo bu sabah 300 gr daha eksik çıktım :53::53::53::53: gerçek kilom mu bilemedim ama inanamadığım için tekrar tekrar çıktım allaaaammmm sonunca kilo vermem tekrar hızlandı :52::52::52::52:

bebeğim harikasın şimdi senin fazlalıklar birden gidecek ve çok rahat hissedeceksiin :32::52::52::52::52:
eminim bendede öle olmuştu çünkü
sıra bende pazartesi bende baktırcam inşaallah.

bebeğim harikasın şimdi senin fazlalıklar birden gidecek ve çok rahat hissedeceksiin :32::52::52::52::52:
eminim bendede öle olmuştu çünkü
sıra bende pazartesi bende baktırcam inşaallah.

saol bebeimmm :34: evet evet sende ptesi bi tahlillerini yaptır bakalım. sende rahatlarsın benim gibi inşşaallaaahhhhh:52:

ay bebeği ağzın bal yesin
umarım kilo vermem için bi sebep yoktur diycem ama
bişey varsa en azından çaresi olur
sanırım zayıflayınca artık ilacı kullanmana gerek kalmıycak demi:44:

yani canım kontrole bağlı. genetik yatkınlığım olduğundan uzun süreli kullanabilrim :50: evet kuzum en azından bi durum varsa anlaşılmış olur seninde için rahatlar. ben bu arada diyetisyenede gittim :34: oda dedi ki eğer kilon duraklamaya giriyorsa spor yap o zamanlar vucudun sıkılaşma dönemiymiş. o dönemde spor yapmamız ve sabırlı olmamız gerekiyormuş

yani canım kontrole bağlı. genetik yatkınlığım olduğundan uzun süreli kullanabilrim :50: evet kuzum en azından bi durum varsa anlaşılmış olur seninde için rahatlar. ben bu arada diyetisyenede gittim :34: oda dedi ki eğer kilon duraklamaya giriyorsa spor yap o zamanlar vucudun sıkılaşma dönemiymiş. o dönemde spor yapmamız ve sabırlı olmamız gerekiyormuş

AHH BEBEĞİM DOĞRU DİYON
EŞİM AY SONUN DA 8.30 A GEÇECEK BEN
ERKEN ÇIKCAM
O ZAMAN YAPCAM AMA:ssz:

Kızlar kahvaltmi yaptım. . 7 adet gömlek utuledim :) oglumla kahve yaptık şimdi. O kek yiyor ben bakıyorum o yerken doyuyorum. Cevizli tarçınlı Havuçlu kek :) :) kokusu yetio

heheh olurrr oda güzel :34: ben ip atlarsam evde komşular kovabilir :53: bana pek uygun değil. şu aldığın alet varya bende de var ondan leslie de hazır ısınınca 50 tanede ondan yapıom

bende aldıgım gün yaptım dün yapamadım
benim kocam yetiyo onu getir bunu getir
doktorlar görüşmeden hiç bişey yapmak istemiyoruym:44:

ya yapma bebeğim bak ben ona hiç dayanamam
ama çok sağlıklı kasmam hiç o kadar ağır oldugunu düşünmüyorum:53:

Yok tatlm yemedim. . Simdi oglumu uyutuyorum eşim evde .. oglumu uyutunca hemen salata yogurt yemek istiyorum çok acıktım. . Sonra mutfağı toplarım zaman gecsin az die sonra salona inerim.. bakalım bi saat yürürsem mükemmel olur :) gelirim soguk soğuk ayran içerim. . Yazarım size kızlar sonucu :) bakalım dedikleri mi yapabilcekmiyim . Çünkü oglumu gündüz uyutunca bana da bi ağırlık basio :) :)

Yok tatlm yemedim. . Simdi oglumu uyutuyorum eşim evde .. oglumu uyutunca hemen salata yogurt yemek istiyorum çok acıktım. . Sonra mutfağı toplarım zaman gecsin az die sonra salona inerim.. bakalım bi saat yürürsem mükemmel olur :) gelirim soguk soğuk ayran içerim. . Yazarım size kızlar sonucu :) bakalım dedikleri mi yapabilcekmiyim . Çünkü oglumu gündüz uyutunca bana da bi ağırlık basio :) :)

kıyamam ya
seninde yatıp uyusaın gelir
ben çok severim o keki
çok ağır mı gelir acaba vücuda havuç falan daha yoğun güzel oluyor diye düşünüyorum:52:

Kızlar indim valla. :) 40 dk yürüdüm. . 5 dk twist yaptım. .. sonra markete gittim en az alışveriş yapip gelmem 25 dk... sonra eve geldim fırında tavuk yaptım .. yemegimi yedim ekmeksiz bide patlıcan kozledim.. yemegim superdi :) kızlar eger bagrsak problemi olan varsa pul biberi ayranin icine doldursun iki tatli kasigi icsin... ayyyy... sadece bunu bilip bunu söylerim :) hadi görüşürüz :)

slm kızlar öğle sebze yemeği ve 1 dilim ekmek, akşam tavuk, salata, yoğurt yedim. iyi akşamlar.

Iyi aksamlar kizlar ogle yemegi yemeye firsat bulamadim diyet biskuvilerden yedim bende ara ogun olarak ta 1 tane muz yedim. Aksamda haslanmis tavuk gogsu ve yogurt.

merhaba canlar, bir cumartesi klasiği yaşıyoruz yine kimseler yok :53: sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir bol yeşillik. kızlar bana bişi oluyoo bu sabah 300 gr daha eksik çıktım :53::53::53::53: gerçek kilom mu bilemedim ama inanamadığım için tekrar tekrar çıktım allaaaammmm sonunca kilo vermem tekrar hızlandı :52::52::52::52:

ayy canım çok sevindim iyi ki gitmişsin doktora çare oldu sana inşallah hep böyle devam eder maşallah :nazar:

Back