• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

bebeğim sende ben gibi akşam yemeği yemeyince hepsi gitcxek sanıyosun kiloların:9:

Yok hayatim, inan bugun aksilik oldu, erken ciktim disardaki isim icin coook uzun surdu, cook uzaklarda, yiyecek bulacak bi yerde de degildi :((
O yuzden ogle yemegi yiyemedim. Saat 8 de anca yemek yedim.
Corba, doner, 1,5 dilim ekmek, salata, ayran
Gitmio tabii yemeyince, cok iyi biliyorum, cok denedim ;))

Ayyy canlarım .. simdi spordan geldim .. 55 dk yürüdüm :) :) beni taktir edin hadi bekliyorum :) :)

merhaba canlar, bir cumartesi klasiği yaşıyoruz yine kimseler yok :53: sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir bol yeşillik. kızlar bana bişi oluyoo bu sabah 300 gr daha eksik çıktım :53::53::53::53: gerçek kilom mu bilemedim ama inanamadığım için tekrar tekrar çıktım allaaaammmm sonunca kilo vermem tekrar hızlandı :52::52::52::52:

merhaba canlar, bir cumartesi klasiği yaşıyoruz yine kimseler yok :53: sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir bol yeşillik. kızlar bana bişi oluyoo bu sabah 300 gr daha eksik çıktım :53::53::53::53: gerçek kilom mu bilemedim ama inanamadığım için tekrar tekrar çıktım allaaaammmm sonunca kilo vermem tekrar hızlandı :52::52::52::52:

Günaydın şekerim. .. Süper sin daha ne istiosun işte. .. Aynı hızla gitsin de sende şaşırmaya devam et.. :) bende kahvaltı hazirlicam şimdi. . Döneceğim tekrar burdayım ben nöbet bende:)

Günaydın şekerim. .. Süper sin daha ne istiosun işte. .. Aynı hızla gitsin de sende şaşırmaya devam et.. :) bende kahvaltı hazirlicam şimdi. . Döneceğim tekrar burdayım ben nöbet bende:)

sanada günaydın canımmm :34: sen annendeyken benim kilo vermem durmuştu çok üzülmüştüm belki gerileri okumuşsundur. şimdi gidiyo ya çok sevindirik oluom tabi bide şeker ilacına başladım onunda etkisi var. bende burdayım kuzum beklerim :52:

Canim gunaydin.
Ayyy cok sevindimm, direnme faslini gectin demek ki. Superrrr :))

Selam kizlar.
Ben de sabah 10 da pekmezli yogurt yedim.
11.30 da da peynir, sogus, yesillik, 5 zeytin ve 1 dilim ekmek yedim :)

Yok hayatim, inan bugun aksilik oldu, erken ciktim disardaki isim icin coook uzun surdu, cook uzaklarda, yiyecek bulacak bi yerde de degildi :((
O yuzden ogle yemegi yiyemedim. Saat 8 de anca yemek yedim.
Corba, doner, 1,5 dilim ekmek, salata, ayran
Gitmio tabii yemeyince, cok iyi biliyorum, cok denedim ;))

aynen bebeğim ama bazen yemeyice vücut rahatlıyo ben bazen
yoğurtla geçiştiriyorum biliyosun
sonra harnımdan uyurken sesler geliyor:52::52:

Back