bu akşam başlıyorum canım incirli süte sayende öğrendim ara ara yapıyorum :)
Dene canim tabii, kivi yi de, ise yarar mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu akşam başlıyorum canım incirli süte sayende öğrendim ara ara yapıyorum :)
dene canim tabii, kivi yi de, ise yarar mutlaka
bebeğim sende ben gibi akşam yemeği yemeyince hepsi gitcxek sanıyosun kiloların
Ayyy canlarım .. simdi spordan geldim .. 55 dk yürüdüm :) :) beni taktir edin hadi bekliyorum :) :)
Ayyy canlarım .. simdi spordan geldim .. 55 dk yürüdüm :) :) beni taktir edin hadi bekliyorum :) :)
Tebrik ve takdir ederim canim seni
merhaba canlar, bir cumartesi klasiği yaşıyoruz yine kimseler yok sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir bol yeşillik. kızlar bana bişi oluyoo bu sabah 300 gr daha eksik çıktım gerçek kilom mu bilemedim ama inanamadığım için tekrar tekrar çıktım allaaaammmm sonunca kilo vermem tekrar hızlandı
Günaydın şekerim. .. Süper sin daha ne istiosun işte. .. Aynı hızla gitsin de sende şaşırmaya devam et.. :) bende kahvaltı hazirlicam şimdi. . Döneceğim tekrar burdayım ben nöbet bende:)
günaydın kızlar, kahvaltıda 1 yumurta, 1kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek yedim.
günaydın canımmm afiyet olsunnnn
teşekkürler, -300gr da süper, devammmm :)
merhaba canlar, bir cumartesi klasiği yaşıyoruz yine kimseler yok sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir bol yeşillik. kızlar bana bişi oluyoo bu sabah 300 gr daha eksik çıktım gerçek kilom mu bilemedim ama inanamadığım için tekrar tekrar çıktım allaaaammmm sonunca kilo vermem tekrar hızlandı
günaydın kızlar, kahvaltıda 1 yumurta, 1kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek yedim.
Canim gunaydin.
Ayyy cok sevindimm, direnme faslini gectin demek ki. Superrrr :))
Yok hayatim, inan bugun aksilik oldu, erken ciktim disardaki isim icin coook uzun surdu, cook uzaklarda, yiyecek bulacak bi yerde de degildi (
O yuzden ogle yemegi yiyemedim. Saat 8 de anca yemek yedim.
Corba, doner, 1,5 dilim ekmek, salata, ayran
Gitmio tabii yemeyince, cok iyi biliyorum, cok denedim )