Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

aynen yaa yemiycem diye bişey yok illaki yicem
zaten haftada 1 2 istediğini yeyip sonraaki günlere dikkat etsek yeter gibi

zayıflaması lazım yürüyecek mecbur
lise başlıycak kiloları ile problem olmasın diye benle zayıflayacak

ye de ayda 1 fln ye şu sıralar, zaten biz bozduklarımızı toparlıcaz die uğraşıyoruz hafta içi, e cuma da haliyle kiloda çok oynama olmayabiliyor.

lise çağlarında kiloyu kafasına çok takabilir, yazın halletmesind efaryda var haklısın, hem sende yardımcı olacaksın, genç ya çabuk verir kilo bence

vercek bebeğim
benim zaten acilen kendime gelmem lazım
birden gitse iyi olcak
ben kilo verdiğimi biliyorum ama tartıda göremiyorum deli oluyorum

rukişşşş süpersin vallahi bravo leslie bacının faydası sanırım
benim dün akşam ki sporum kızımla göbek atmak oldu :)

pınarcım buraya geldiğinde bizde buluşuruz belki

Canlarrr günaydın, maşallah sabah sabah ne güzel kaynatmışsınız evettt sıra bana geldi geçen hafta 81.500 bugün ise 80.700 ayyyy çok sevindirik oldum. 7li rakamları görmeme az kaldıııı.

günaydın kızlar 3gün işe ara verince yığıldı işler ya çok yoğundum
geçen hafta benimde dengem şaştı k.validemlere gidince geldim düzen oturtamadım geçen hafta tartılamadım kilomu bilmiyorum
bu hafta 68,70 kilo aldım yani pazar günüde kahvaltımız var p.tesi den itibaren sıkıya alıyorum inş
bu arada bu kilomun gerçek olmadığını düşünüyorum kabızlık var bende kalıcı bir çözüm bulamadım 3 gündür şişim kıvranıyorum resmen

tebrikler canım az az da olsa gitmeyi iyi. sonra benim gibi birden gidiveriyor.

kuzummm bu kadar taklılma benim halimi biliosun haftalardır yakın kilolarda sürünüyorum

kuzum regl öncesi klasik şişkinlik bu reglden sonra göreceğin kiloyu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…