Ayy bitki cayi içesim gelmedi açtım muzigimi kahvemi yaptım bacak bacak üstüne attım keyif yapıyorum. Kahvemi icince oglumu parka indircem az.. sonra gelip belki bi leslie atarim yada bisiklete binerim bilemiyorum :)
aynen yaa yemiycem diye bişey yok illaki yicem
zaten haftada 1 2 istediğini yeyip sonraaki günlere dikkat etsek yeter gibi
zayıflaması lazım yürüyecek mecbur
lise başlıycak kiloları ile problem olmasın diye benle zayıflayacak
işte canım 1.5 sene önce hızla aldığın kiloyu hızla verdin, şimdi uzun zaman önceki olduğun kilodasın ve yavaş gidecektir, keşke haftada 1 kilo gitse hepimizden
keşke canım bikaç aya sütun olur çıkardık
ye de ayda 1 fln ye şu sıralar, zaten biz bozduklarımızı toparlıcaz die uğraşıyoruz hafta içi, e cuma da haliyle kiloda çok oynama olmayabiliyor.
lise çağlarında kiloyu kafasına çok takabilir, yazın halletmesind efaryda var haklısın, hem sende yardımcı olacaksın, genç ya çabuk verir kilo bence
aynen bende senin gibiyim canım ilk baştaki gibi veremiyoruz maalesef böyle böyle gidecek keşke çabuk gitse
günaydın kızlar,
başlangıç kilom: 80,5
geçen hafta : 73,4
bu hafta: 72,4
canım süpersin
1 kilo mükemmel
bizimde böyle yazacağımız zamanlar gelir inş..
günaydın kızlar,
günaydın kızlar,
canım süpersin tebrik ediyorum ne güzel hep böyle devam eder inşallah
maşallah canım süper kilo vermişsin
günaydın kızlaaar:)
bugün tartıldım 57.5 çıktım canlar geçen hafta 57.9 dum bu hafta az gitti benden herşeye de dikkat ettim,öyle dişe dokunur bi kaçamağım da olmadı daha düşük olması gerekirdi diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
dün akşam yemekten sonra bi güzel temizlik yaptım banyoları falan yıkadım biraz yer sildim yediklerimden bişeycik kalmamıştır umarım:)
kahvaltım daa 1.5 dilim ekmek,1 yumurta azıcık da peynir
aynen bebeğim ben biir hafta önceden başlıyorum şişmeye bakalım
nolcak
tartıya çıktım gene 62.50 geldim
kaç g
n 61 lerdeydim gene başa döndüm
ben cevap yamıyorum zaten
sende yazma salla kaçıncı sayfaya geldik bodoslama dalmasınlar
bi baksınlar önce okuyup anlasınlar
ölee sonradan gelip can sıkmak olmuyor
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim maalesef kötü çünkü 400 gr almışım((((
Bu hafta hiç bozmadım ama muhtemelen bu fazlalık regl olacagım için.. Normal şartlarda bu pazar olması lazım ama daha önce veya gec de olabilir. Zaten inceden ağrım var.
Bu nedenle moralimi bozmuyorum, nasılolsa ben kilo almadım, artık ödem mi neyse :)))))
Şu durumda gecen hafta 67,100 kg dım
Bu hafta 76,500 kg
Başlangıc 73, 00 kg
Hedef 55-58 arası olmak :)))
Şöyle bi hazirana kadar olsam hiç fena olmazz :)))))
Canlarrr günaydın, maşallah sabah sabah ne güzel kaynatmışsınızevettt sıra bana geldi geçen hafta 81.500 bugün ise 80.700 ayyyy çok sevindirik oldum. 7li rakamları görmeme az kaldıııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?