- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğlen bitki çayımdan sonra bir minicik ev yapımı poğaça yedim zeytinli. ara öğünümü de küçük bir elma ilen yaptım. akşama yogurda talibim yine![]()
selam kızlar bu gün kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek sekersiz cay öglen bir fincan kahve ve 1.5 litre su içtim.Bu gün spor yapamadımakşam daha yemedim bu kadar
aferin bana
![]()
ya kızlar bu ara öğünlere takmayın yaşam biçimi haline gelecek
sonuçta zayıflamanız bittiği zaman
bırakacaksınız mecbur hissetmeyin
bünye alışmasın ona![]()
hakikaten aferin sana
![]()
ben hep aralarda bir şeyler yerim oldum olası, benimki bitmez yaniuzun süre aç kalırsam hemen tatlı ihtiyacım oluyor e o da kilo demek :S
canım iyi yapmışın akşam yesen daha zarralı olcaktı poğaça
çok acıkmadığın sürece ara öğünü atla böyle kaçamaklarda
![]()
saol canım. akşamları sadece yoğurt veya salata ile geçiştiriyorum. öğlen hiç bişey yemedim ondan poğaça yedim ama inanılmaz minik yapılmıştı.masum sayılır yanii. yani inşallah öyledir.
merhaba gençler :)
bugün sabah 3 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir
öğle 5 6 kaşık salata 2 kaşık bulgur pilavı biraz haşlanmış patates
arada 1 tane çikolata laviva
5 tane de misbon
şuanda yoğurt ve brokkoli![]()
bu arada bugün tartılııyım dedim de işte 57,8 falan çıkıyordum önceden şuan tam 56,0 çıktıbide şuan adet dönemim sanırım burda okumuştum regl olunca daha çok çıkılıyo gibi bir şeydi sanırım
![]()
öğlen bitki çayımdan sonra bir minicik ev yapımı poğaça yedim zeytinli. ara öğünümü de küçük bir elma ilen yaptım. akşama yogurda talibim yine![]()
Öğlen yemediysen ben gbi sıkıntılı ya
akşam da sadece yoğurt yiyoz biraz kötü besleniyoruz biz galiba![]()
Dun ve bugun dikkatli yedigin icin pogoca tolere edilebilir ana bir daha yeme![]()
bilmiom ki bende çözemiomacaba kötü besleniyoruz ondanmı kilo veremioz ???? anlayamadım. ama ben hiç açlıkta hissetmiom anlamadım gitti.
peki :) dikkatli yemeye devam ediyorum zaten. akşama yogurt salatalık belki 2 de hurma yerim.
yok bebğim açlık hissetmiyosan sıkıntıu yok
her uzmanın görüşü farklı
bazıları acıktıgınızda yiyin diyende var
sanmam kilo vermen dursun
olmadı bende tahlillerimi yaptırıp bi diyetisyene gideyim.