- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğlen bitki çayımdan sonra bir minicik ev yapımı poğaça yedim zeytinli. ara öğünümü de küçük bir elma ilen yaptım. akşama yogurda talibim yine
selam kızlar bu gün kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek sekersiz cay öglen bir fincan kahve ve 1.5 litre su içtim.Bu gün spor yapamadım akşam daha yemedim bu kadar aferin bana
ya kızlar bu ara öğünlere takmayın yaşam biçimi haline gelecek
sonuçta zayıflamanız bittiği zaman
bırakacaksınız mecbur hissetmeyin
bünye alışmasın ona
hakikaten aferin sana
ben hep aralarda bir şeyler yerim oldum olası, benimki bitmez yani uzun süre aç kalırsam hemen tatlı ihtiyacım oluyor e o da kilo demek :S
canım iyi yapmışın akşam yesen daha zarralı olcaktı poğaça
çok acıkmadığın sürece ara öğünü atla böyle kaçamaklarda
saol canım. akşamları sadece yoğurt veya salata ile geçiştiriyorum. öğlen hiç bişey yemedim ondan poğaça yedim ama inanılmaz minik yapılmıştı. masum sayılır yanii. yani inşallah öyledir.
merhaba gençler :)
bugün sabah 3 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir
öğle 5 6 kaşık salata 2 kaşık bulgur pilavı biraz haşlanmış patates
arada 1 tane çikolata laviva
5 tane de misbon
şuanda yoğurt ve brokkoli
bu arada bugün tartılııyım dedim de işte 57,8 falan çıkıyordum önceden şuan tam 56,0 çıktı bide şuan adet dönemim sanırım burda okumuştum regl olunca daha çok çıkılıyo gibi bir şeydi sanırım
öğlen bitki çayımdan sonra bir minicik ev yapımı poğaça yedim zeytinli. ara öğünümü de küçük bir elma ilen yaptım. akşama yogurda talibim yine
Öğlen yemediysen ben gbi sıkıntılı ya
akşam da sadece yoğurt yiyoz biraz kötü besleniyoruz biz galiba
Dun ve bugun dikkatli yedigin icin pogoca tolere edilebilir ana bir daha yeme
bilmiom ki bende çözemiom acaba kötü besleniyoruz ondanmı kilo veremioz ???? anlayamadım. ama ben hiç açlıkta hissetmiom anlamadım gitti.
peki :) dikkatli yemeye devam ediyorum zaten. akşama yogurt salatalık belki 2 de hurma yerim.
yok bebğim açlık hissetmiyosan sıkıntıu yok
her uzmanın görüşü farklı
bazıları acıktıgınızda yiyin diyende var
sanmam kilo vermen dursun
olmadı bende tahlillerimi yaptırıp bi diyetisyene gideyim.