How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

öğlen bitki çayımdan sonra bir minicik ev yapımı poğaça yedim zeytinli. ara öğünümü de küçük bir elma ilen yaptım. akşama yogurda talibim yine :D

ya kızlar bu ara öğünlere takmayın yaşam biçimi haline gelecek
sonuçta zayıflamanız bittiği zaman
bırakacaksınız mecbur hissetmeyin
bünye alışmasın ona:ssz:

selam kızlar bu gün kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek sekersiz cay öglen bir fincan kahve ve 1.5 litre su içtim.Bu gün spor yapamadım:20: akşam daha yemedim bu kadar :42::42::42::42: aferin bana :52:

ya kızlar bu ara öğünlere takmayın yaşam biçimi haline gelecek
sonuçta zayıflamanız bittiği zaman
bırakacaksınız mecbur hissetmeyin
bünye alışmasın ona:ssz:

ben hep aralarda bir şeyler yerim oldum olası, benimki bitmez yani ;) uzun süre aç kalırsam hemen tatlı ihtiyacım oluyor e o da kilo demek :S

canım iyi yapmışın akşam yesen daha zarralı olcaktı poğaça:52:
çok acıkmadığın sürece ara öğünü atla böyle kaçamaklarda
:50:

saol canım. akşamları sadece yoğurt veya salata ile geçiştiriyorum. öğlen hiç bişey yemedim ondan poğaça yedim ama inanılmaz minik yapılmıştı. :( masum sayılır yanii. yani inşallah öyledir.

saol canım. akşamları sadece yoğurt veya salata ile geçiştiriyorum. öğlen hiç bişey yemedim ondan poğaça yedim ama inanılmaz minik yapılmıştı. :( masum sayılır yanii. yani inşallah öyledir.

Öğlen yemediysen ben gbi sıkıntılı ya
akşam da sadece yoğurt yiyoz biraz kötü besleniyoruz biz galiba:50:

merhaba gençler :)
bugün sabah 3 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir
öğle 5 6 kaşık salata 2 kaşık bulgur pilavı biraz haşlanmış patates
arada 1 tane çikolata laviva
5 tane de misbon
şuanda yoğurt ve brokkoli :D

bu arada bugün tartılııyım dedim de işte 57,8 falan çıkıyordum önceden şuan tam 56,0 çıktı :46: bide şuan adet dönemim sanırım burda okumuştum regl olunca daha çok çıkılıyo gibi bir şeydi sanırım :49:

Sen nasil diyettesin allahaskina!
Rukiuenin dedigi dogru, karbonhidrat yuklemissin. Ekmek, patates, bulgur olmazzz
Ustune bi de cikolata!
Acilen yeme tarzini degistir, protein agirlikli beslen.
O verdigin kilo da olsa olsa su kaybidir, yag almis bile olabilirsin.

Kizlar cok ac kalip bir anda pogoca gibi yasak olan seyi yediginizde yag a donusuyor, bu yuzden yedikten 24 saat icin hareket edin, spor yapin hemen yakin ki yaga donusmesin.

Cok ac biraktiginizda kan sekeriniz dusuyor, yediginizde de bir anda firliyor. Bu inis cikis cok keskin ise o arada yaglaniyoruz. Bu nedenle ara ogunler onemli, seker dusmeden orta seviyede tutuo , o zaman da yaglanmiyoruz.

Saat 9: 1 bardak sut
Saat 10: 1 bardak az sutlu nescafe
Saat 11:30: 60 gr peynir, 2 kucuk salatalik ve domates, 1 tutam maydonoz, 1 haslanmis yumurta, yesilcay
Saat 14.30: 1 kucuk muz
Saat 16:30: 1 kase yogurt

2 lt karbinatli su

Aksam yemegimi 7 gibi yicem, balikciya gidicez, ben deniz urunlerini sevmedigim icin salata ve yogurtlu meze yicem.
Alkol alma ihtimalim var, az tuketmeye calisicam :)

Back