Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

öğle yemeğim büyük bi kase yoğurt çorbası,ayran bide patatesli havuçlu bezelye vardı bezelyelerinden seçerek yedim 3-4 yemek kaşığı anca yemişimdir,sonra da az şekerli bi türk kahvesi içtim özlemişim:)

OoOoOoOooo neymiş bu yahuu.. Bi sürü şey varmış
Ben hangisini yapıcam şimdi yaaa puffff.
Youtube a mı yazıyım isimlerini, ordan çıkıo galiba videolar di mi?

canım senin bu iş hayatının yoğunluğu
Allah kolaylık versin.
İyi yanı bol hareketli bir gün yaşıyorsun.
Tartıdaki rakama takılma, regl iken hiç gerçeği yansıtmıyor.
sağol canım iş yoğunluğu çok ama hareket az masa başında akşama kadar sadece öğlenleri anneme yemeğe giderken hareket ediyorum ve arada dosya alırken :) bizim işler hazirana kadar yoğun olur sonra rutin işler daha sakin staj görüyorum zaten bitsin ya kendi büromu açacağım ya da evde pinekleyeceğim bakalım :)

kızlar siz hazır yoğurt mu yiyorsunuuz ben evde mayalıyorum ama yağlı oluyo kaymaklı .....
evde hazır yoğurt annemlerde mayalanmış :) ne varsa yiyorum yani seçmiyorum
benimde hafta sonlarım düzenli değil geç kalkıyoruz kızımla akşam dışarda ooluyoruz çoğunlukla tek derdim kaçamak yapmamak saatini önemsemiyorum

aynen canım benimki de bu hafta öyle dedi yan yağların azalmış güzel yerden veriyosun diyo çok memnun o da bu durumdan
leslie evet deneyebilirsin evde yapılabilir baya da ter attırıyo bi de spora gideceğine zamandan kar edersin

güzel yemişsin cnm, ekmek yemediğine sevindim, fazla kaçardı

evet canım youtube'da var videolar, 1-2 millerden biriyle başla, hafif gelirse 3 millerden birini yaparsın. zaten ne kadar sürdüğü videolarda yazıyor hangisine vaktin varsa onu yaparsın ben şimdi 4 mile yürüyorum ama her gün aynı video olmuyo, bir gün kilo verdiren, bir gün sıkılaştıran gibi

leslie çok güzel canım daha önce baya faydasını gördüm bu diyetimde pek uygulayamadım kızım izin vermiyor oda yapmak istiyor yapamayınca ağlıyor falan o uyuduktan sonra benimde uykum geliyor

leslie çok güzel canım daha önce baya faydasını gördüm bu diyetimde pek uygulayamadım kızım izin vermiyor oda yapmak istiyor yapamayınca ağlıyor falan o uyuduktan sonra benimde uykum geliyor

Peki teşekkür ederim. ayy arada bende leslie yapıyorumm. az bişimiş gibi görünsede inanılmaz ter attırıyor :) tavsiye ederim

tamam kesin leslie yapıorum o zaman
teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…