hazır yağlı yoğurt yiorum, ömüt boyu nasıl yiyeceksem diyetimi de aynı yiyeceklerle yapıorum![]()
En dorusunu yapiyon cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazır yağlı yoğurt yiorum, ömüt boyu nasıl yiyeceksem diyetimi de aynı yiyeceklerle yapıorum![]()
slm kızlar, yeni uyandım birazdan kahvaltı yapıcam. haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek, 6 zeytin, yarım kk peynir koydum tabağıma sanırım hepsini yerim :)
Eşim gec geliyo bide yemegi onla yememi istiyo tek yemek yiyemiyo birazda o bozuyo beni yapiyom biseyler bakalim bana göre doru gidiyom sizide görünce çok yiyom sanki sonrada diyom ben emziriyom nebilim kendimle mucadele ediyom ve artik canim hic aburcubur cekmiyo o konuda cok mutluyum sadece sabahlari tutreme oluyo ve tatli istegi bal pekmez nevarsa iste bi kasik atiyom bu sabah onuda yapmadim
aynen öle bebeğim şimdi duruyorum
yoksaa ooo ama zaten 57 yi falan görünce midem küçülcek zaten
o zaman çok yiyemem herhalde![]()
Kızlar seda sayan nolmus öyle incecik şok oldum ya o kadin o yaşta öyle oluyosa biz fıstık oluruz fıstıkkkkkk .bide buarada banada basladilar cok zayiflamissin böyle iyi birak demelere:)
Evt aslinda tek sıkıntım aksam saatlerim onuda duzene koycam iyibi yol tuttyrdum böyle gitcem hesaplarima girede haxiran basi tamam işimDiyet yapıosun sonuçtta, eşinle bu durumu konuşsan sadece 4-5 ay onunla yemesen olmaz mı
ben de erken yiorum ama onunla da masaya oturuyorum yemiorum, muhabbet ediorum o yerken
emziriyorsun cnm, bizim gibi az yeme tabii ki sen.
sabahları pekmez de ye 1 kaşık, sıkıntı olmaz
seda sayan yıllardan beri tam olarak bilinmeyen usullerle zayıflıo, bence yağ fln aldırıo.
onu örnek almayalım bence.
derler cnm derler, kulak asma![]()
Evt aslinda tek sıkıntım aksam saatlerim onuda duzene koycam iyibi yol tuttyrdum böyle gitcem hesaplarima girede haxiran basi tamam işim
Ya örnek almak degilde nasil zqyfladi bilmemde diyet yapip zayifladiysa o yaşta biz daha iyi yapariz yaş farki ondan dedim yani.ben kendimin kacta iyi oldunu biliyom kanarmiyim o laflara:))
evet yemeseydim iyiydi, ama ben hiç ekmek yemiorum ki :44::44:
salata iyidir ye ye![]()
evet canım sen ekmek hiç yemiyosun geçen yedin de şaşırdım,normal hayatta yiyosan ve yiyeceksen bence biraz yemelisin vucut alışsın:)benim salatayı bizimki de çok beğendi artık rahatlıkla yaparım ona da![]()
valla benim miğdemin küçüleceğini düşünmüyorum çünkü benim gözüm aç
sevdiğim bişeyi tok olsam bile yerim, sorun da bundan doğdu zaten
neyse bi zayıflayalım da halledicez o işi de![]()
Eşim gec geliyo bide yemegi onla yememi istiyo tek yemek yiyemiyo birazda o bozuyo beni yapiyom biseyler bakalim bana göre doru gidiyom sizide görünce çok yiyom sanki sonrada diyom ben emziriyom nebilim kendimle mucadele ediyom ve artik canim hic aburcubur cekmiyo o konuda cok mutluyum sadece sabahlari tutreme oluyo ve tatli istegi bal pekmez nevarsa iste bi kasik atiyom bu sabah onuda yapmadim
ben de öyleyim galiba canım düne kadar midem küçüldü diyodum biraz fazla yyiyince karnım şişiyodu ama dün pilavla rus salatasını görünce hiç de öyle olmadığını anladım yani her daim bu kara boğaza sahip çıkıcaz![]()
her hafta diyet listem değişiyor ve protein haftası olan listemde ekmek vb yok.
normalde de çok ekmek aramam.
sadece alkol aldığımın ertesi günü miğdem çok kıyılıo ve ekmek istio cnm, o yüzden yemiştim zaten.
salatayı genelde erkekler yemez evet ama bi şekilde onlar da alışmalı bizimle artık![]()
tamam o zaman canım sıkıntı yok:)
bol limon ve peynir hoşuna gitti zaten çok yemek seçmez benimki ne versen yer de ben geçiştirirsem rahat edemiyorum
ben öğlen çiğ köfte yedimbide ayran
![]()
e tabi her zaman da salata olmaz, geçistirmek de..
ben bizimkine fırında patates, kızartma, makarna, mantı yapıorum ben yemiorum
dışardan pizza sölüo onu da yemiorum.
ama allahtan hiç ısrar etmio illa ki ye diye, başlarda bazen bi tane ye fln diyip, zorla ağzıma getiriodu artık yapmıo
görüo tabii inceldiğimi, çok memnun
onun da çok hoşuna gitti
güyya bugun tekrar spora başlayacak
aslında benim de gitmem lazım ama üşeniorum, o yuzden bugun şu sizlerin bahsettiği leslie yi deneyeceğim.