• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ben bugün 1 bardak sütlü nescafe, 1 bardak da yeşilçay içtim.
Şimdi hangisinden 1 tane daha içsem acaba :44:

eğer gün içinde ikisinden de tekrar içeceksen önce nescafe akşam da yeşil çay içmeni öneririm canım gece yağ yakımına yardımcı olur ama birini içeceksen yeşilçay:)

eğer gün içinde ikisinden de tekrar içeceksen önce nescafe akşam da yeşil çay içmeni öneririm canım gece yağ yakımına yardımcı olur ama birini içeceksen yeşilçay:)

akiam yemeğinden sonra yeşilçay içiorum mutlaka
kahveyi akşamları içmem pek, uykumu kaçırıyor :1::1:

teşekkürler canım. her gün farklı bir video yapıyorum haliyle farklı kaslarım çalışıyor, dün yaptığım baya zorlamış beni. ayaklarımın arkası acıyor pek kolay gelmeceyek bu sefer :) ama yılmak yok ;)
keşke bende yapabilsem bu aralar burada yorulunca akşam canım bir şey istemiyor kıza da vakit ayırmak gerekiyor :(
akiam yemeğinden sonra yeşilçay içiorum mutlaka
kahveyi akşamları içmem pek, uykumu kaçırıyor :1::1:

evde yeşil çay kalmamış ne varsa işe getirmişim akşamları bende karışık form çayı içiyorum canım isterse ay ben bu aralar çok uyuşuğum

canım sende onunla birlikte otur salata falan yap ondan ye yavaş yavaş oyalana oyalana yersin hem de yanında oturmuş olursun, sen emziriyosun bizimle bir değilsin tabi ,bi sürü kilo veriyon zaten sıkıntı yapma,benim hoşuma gidiyo topiğimizin obur diyetiklisisin (alınma bana ne olur çok hoş geliyo bana o yüzden söledim)

Yok canim alinmiyorum ven kabul ediyorum zaten enzirmenin yararlarini goruyom

merabalar herkese sabah 1 kase gevrek öğle 2 kaşık pirinç pilavı 3 tane köfte çeyrek limon :D ve şimdi biraz et kıyma ve 5 6 kaşık yoğurt yedim akşam yine çok yemicem 2 3 kaşık annemin yaptığı yemekten alcam :49::49:

Kızlar akşam yemeğimi yedim
Mantarlı tavuk sote, salata, az brokoli ve ayran.
Şimdi yeşil çayımı içiyorum.
Saat 8 de de 1 bardak süt içer kapatırım ağzımı :))

Bu arada bugun sizin şu meşhuuuuur Leslie yi yaptım ilk kez, 3 mil ;))
Iyi hos da ben sikildim ya yaparken, onu naapicaz peqi ;)

kadın çok konuşuyo dimi :D

Iyi akşamlar kızlar. Bugün 3gibi elma brokoli yedim aksam 3 kofte salata yogurt bir ek azda domatesli sos yapiyorum ondan fene cok olmusya utaniyom yazarken:((gecede süt icerim böyle gecer bigunum yanliz ben cumadan beri hic kilo veremedim hafta sonu fln biraz kacirmistim zaten

Afiyet olsun canım leslie sıkılsanda devamet cok agir dill ise yarar kas sıkıntısida olmaz zaten baya kilo verdin

Back